Анкета-а-а-а!!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Пфффф... Жал ми стана..
Но за да не решите, че пак нападам някого, ше взема да ви светна в идеята - нема такава
Периодично пускам тъпи анкетки с още по-тъпи варианти за отговори. С другите се смеехме, спамехме и забравяхме за конкретната простотия... до следващата такава.
С вас нещо не се получава - много сте интелигентни явно и не мо'ете да оцените халтурното ми творчество
Но за да не решите, че пак нападам някого, ше взема да ви светна в идеята - нема такава
Периодично пускам тъпи анкетки с още по-тъпи варианти за отговори. С другите се смеехме, спамехме и забравяхме за конкретната простотия... до следващата такава.
С вас нещо не се получава - много сте интелигентни явно и не мо'ете да оцените халтурното ми творчество
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
извиняваме се, от утре започваме прогресивно да затъпяваме, дано тогава успеем да те оценим по достойнствоЦиндил-Пиндил написа: Периодично пускам тъпи анкетки с още по-тъпи варианти за отговори. С другите се смеехме, спамехме и забравяхме за конкретната простотия... до следващата такава.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хахахаххахnrggirl написа:извиняваме се, от утре започваме прогресивно да затъпяваме, дано тогава успеем да те оценим по достойнствоЦиндил-Пиндил написа: Периодично пускам тъпи анкетки с още по-тъпи варианти за отговори. С другите се смеехме, спамехме и забравяхме за конкретната простотия... до следващата такава.
С вас нещо не се получава - много сте интелигентни явно и не мо'ете да оцените халтурното ми творчество![]()
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...