Какво правите на първа среща?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Какво правите на първа среща?
Я кажете
Щото на едно друго място се заформиха едни теории...И ми е много интересно да видя вие какво ще кажете 
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
трогната съмBerserker написа:зависи, на първа среща на джудото гледам да бия....![]()
сериозно, и аз като нргто преценявам и виждам дали ще има смисъл от втора, или пък се старая да проима втора.
nightwish, съгласна съм, че няма смисъл да се правиш на какъвто не си, ама понякога и да си твърде естествен може да се окаже стряскащо за първа срещаnightwish написа:Държа се естествено.Ако си допаднем-добре,ако ли не-не е кой знае какво.Няма смисъл да се държа по по-различен начин и да губя и своето и неговото време.
според мен човек на първа среща трябва малко или много да се съобразява и да е по-сдържан, поне докато не определи точно как да се държи, най-малкото дали човека срещу него разбира от майтап например...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
е нямах предвид някакви фрапиращи различия, просто другия може да има по-различно чувство за хумор. или да смята, че за определени шеги първата среща не е подходящо време. имам много познати, които твърдят, че трябва да мине известно време преди да си позволят да си правят майтап пред непознати...nightwish написа:Ами ако единият човек много обича да си прави шеги,а другият го мрази?Какъв е смисълът да излизат няколко пъти,за да разберат,че са несъвместими?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами то не е тайна ra4e^f, никой не го крие, даже аз знам - пусната е тема за среща на представителите на форума от Бургас, ако можеш да прелетиш за утреra4e^f написа:Еееееееееееееееееееееееееееееееее я кажи по подробнои аз съм наполовина бургаско чадо
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!