Ами дали законите са малоумни или не няма значение.Тука някои хора казаха, че е незаконно да ги снимат с охранителни камери и посочиха като аргумент чл. 32 от конституцията.Понеже на мен този аргумент в случая ми се струва неприложим - цитирах и обясних защо камерите са законни , според кои закони и при какви условия могат да бъдат поставени тези камери.iodine написа:Бате Баяне, законите са, за да служат на хората, а не да ги тормозят, взел си тая работа с правото твърде сериозно, без дори да си я почнал (или просто висиш тук прекомерно много!). Хората дето цитират всякакви закони (не говоря за конкретния случай), били те и идиотски (пак, понеже хората като тебе имат навика да се хващат за всичко - нямам предвид точно споменатия от твоя милост закон), са просто роботи с вързани очи (подобно на оная какичка дето си я виждал, и и викат Темида), само дето те не затварят очите си за света, за да са на ничия страна (като госпожа Т), а просто защото са дървени философи.
Най-важният закон е мнението на масата. Лидерите движат историята и масите, но последните имат крайната дума, едните без другите не могат. Това важи и за дребните случаи (като за глобален мащаб) въпроси, точно като този.
Зами си почини от тия закони.
Няма да отговарям на бъдещи коментари, тъй че, ако решиш, изобщо не ме цитирай.
Ти се намесваш ни в клин ни в ръкав, говориш общи работи, докато темата на дискусията се измести дали е законно или не поставянето на камери, и като не можеш да кажеш на черното бяло ( сиреч да дадеш някое ново и обосновано мнение по темата защо е законно/незаконно поставянето на охранителни камери) започваш да говорш, че имало малоумни закони, че аз съм се вземал на сериозно (това пък въобще няма връзка с разискваната тема и показва как даваш изява на субективните си схващания за мен, което е жалко), как народа движел нещата и т.н.Ами какво да ти кажа - нямам думи.
П.П. Дали ще дискутираш още или не си зависи от теб, но така или иначе горния ти пост трябва да се включи към дискусията дори и само за да покаже какво се получава, когато няма сблъскване на две доказани тези, а само субективни мнения на участници.Наистина бих се израдвал да се опиташ да ме опровергаеш с нещо повече, да стане един интелектуален диспут, но явно не става работата...