Колеги третокурсници, имате ли представа какви са ориентировъчно стандартните срокове за заплащане на семестриална такса и записване на новата учебна година? Благодаря ви предварително
Говореше се, че може да се измести срока за плащане преди 1окт. Полезно е да се знае начало и край, за да не се врем на някакви митингоподобни опашки пред канцеларията и да има колабилари с по 20 книжки в торбичка.
Срокът за плащане на семестриалните такси е официално обявен на сайта на софийския от няколко дни вече, даже във форума има цяла тема по въпроса. До 9-и октомври.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Няма такова нещо като "започва". В момента, в който всичките ти изпити са взети (или повторно скъсани, зависи от ситуацията), отиваш, плащаш и заверяваш.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Някой знае ли къде из нета има номера на банковата сметка на СУ? Плащането по банков път е в пъти по-бързо и удобно за разлика от километричните опашки на касите.
Ами аз съм плащал един път по банков път и ако не се лъжа пак трябваше да ходя до касите за да ми ударят печат. Тъй, че освен, че не нося пари в себе си не виждам друга полза :/ .
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .