въпроси
Модератор: sientelo
- kristina_fan
- Пишете, о, братя
въпроси
с колко невзети изпити можеш да запишеш 3-ти курс?а при задочното обучение възможно ли е сливането на 4-ти и 5-ти курс?мерси предварително,предпочитам тук да питам отколкото злобарката от отдел студенти да ми крещи всеки път кисело....още преди да съм си изказала въпорса... 
Re: въпроси
Ами зависи.Обикновено дават с 2-3...
- ericsson
- От дъжд на вятър
- Специалност: Медицина
- Обратна връзка:
За сливането на 4 и 5 курс е възможно,трябва да ти разпише Декана и си готова.kristina_fan написа:с колко невзети изпити можеш да запишеш 3-ти курс?а при задочното обучение възможно ли е сливането на 4-ти и 5-ти курс?мерси предварително,предпочитам тук да питам отколкото злобарката от отдел студенти да ми крещи всеки път кисело....още преди да съм си изказала въпорса...
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
- kristina_fan
- Пишете, о, братя
мерси много!ericsson написа:За сливането на 4 и 5 курс е възможно,трябва да ти разпише Декана и си готова.kristina_fan написа:с колко невзети изпити можеш да запишеш 3-ти курс?а при задочното обучение възможно ли е сливането на 4-ти и 5-ти курс?мерси предварително,предпочитам тук да питам отколкото злобарката от отдел студенти да ми крещи всеки път кисело....още преди да съм си изказала въпорса...