въпроси

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Аватар
kristina_fan
Пишете, о, братя

въпроси

Мнение от kristina_fan »

с колко невзети изпити можеш да запишеш 3-ти курс?а при задочното обучение възможно ли е сливането на 4-ти и 5-ти курс?мерси предварително,предпочитам тук да питам отколкото злобарката от отдел студенти да ми крещи всеки път кисело....още преди да съм си изказала въпорса... :evil:
Сандра
В началото бе словото

Re: въпроси

Мнение от Сандра »

Ами зависи.Обикновено дават с 2-3...
Аватар
ericsson
От дъжд на вятър
Специалност: Медицина
Обратна връзка:

Мнение от ericsson »

kristina_fan написа:с колко невзети изпити можеш да запишеш 3-ти курс?а при задочното обучение възможно ли е сливането на 4-ти и 5-ти курс?мерси предварително,предпочитам тук да питам отколкото злобарката от отдел студенти да ми крещи всеки път кисело....още преди да съм си изказала въпорса... :evil:
За сливането на 4 и 5 курс е възможно,трябва да ти разпише Декана и си готова.
Do to others as you would have them do to you.
Оmnia ergo quaecumque vultis ut faciant vobis homines et vos facite eis haec est enim lex et prophetae.
Аватар
kristina_fan
Пишете, о, братя

Мнение от kristina_fan »

ericsson написа:
kristina_fan написа:с колко невзети изпити можеш да запишеш 3-ти курс?а при задочното обучение възможно ли е сливането на 4-ти и 5-ти курс?мерси предварително,предпочитам тук да питам отколкото злобарката от отдел студенти да ми крещи всеки път кисело....още преди да съм си изказала въпорса... :evil:
За сливането на 4 и 5 курс е възможно,трябва да ти разпише Декана и си готова.
мерси много! :)
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”