Първокурсници 2009/2010
Модератор: Шепот
- brum-brumm
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Обратна връзка:
Re: Първокурсниците :)
Освен ,,правото`` да си избереш езика и спорта, право на друг избор нямаш. Миналата година имаше един курс по разследваща журналистика, тая година не зная ще го има ли. Това е
В черквата на тази роза черен бръмбър е монах...
-
tumnasianka^
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Нали трябва за всяка учебна година да съберем необходим брой кредити, които се набавят от задължителните предмети и избираемите? Ако няма избираеми, това значи ли, че задължителните са напълно достатъчни?
Питам, защото това трябва да се знае отрано, за да не стане накрая, да не можем да запишем следващият курс, заради не достатъчно кредити.
Пък и.... не ми се вярва да не може. Така доста ни ограничават.
Питам, защото това трябва да се знае отрано, за да не стане накрая, да не можем да запишем следващият курс, заради не достатъчно кредити.
Пък и.... не ми се вярва да не може. Така доста ни ограничават.
Remember yesterday - walking hand in hand
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you
....... Skid Row .......
Love letters in the sand - I remember you
Through the sleepless nights and every endless day
I'd wanna hear you say - I remember you
....... Skid Row .......
- kori
- Постоянно присъствие
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
редактирах това мнение, защото беше тъпо и не помагаше на темата.
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Задължителните дисциплини са толкова много и с толкова много кредити, че минималният необходим брой кредити за записване на следваща учебна година се достига само от тях. (Това не е само решение на факултета). Именно поради тази причина от 2 години насам във ФЖМК не съществува такова нещо като избираеми (факултативни) дисциплини. Спортът НЕ е избираема, а ЗАДЪЛЖИТЕЛНА дисциплина. Езикът - там вече и на нас ни беше много сложно да схванем какво е, необходимо ли ни е, за да съберем кредитите (в крайна сметка точен отговор няма и до днес).
- Nadinanana
- В началото бе словото
- Специалност: Немска фиология
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/index.php?cat=10957
- Soraya
- Пишете, о, братя
- Специалност: PR
Здравейте от мен, колеги 
Най-сетне регистрирана, до сега само попрочитах по нещичко.
Напрежението покрай изпитите и класиранията премина. Поздравления на всички приети и много успехи от тук нататък
Едит: Хубаво беше да се представя
Казвам се Александра, приета съм Връзки, каквото беше и първото ми желание.
Очаквам класиранията за общежитие и се надявам, че ще бъда приета.
Най-сетне регистрирана, до сега само попрочитах по нещичко.
Напрежението покрай изпитите и класиранията премина. Поздравления на всички приети и много успехи от тук нататък
Едит: Хубаво беше да се представя
Казвам се Александра, приета съм Връзки, каквото беше и първото ми желание.
Очаквам класиранията за общежитие и се надявам, че ще бъда приета.
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Хейй Наде и на теб, как си?
Имам още един въпрос, някой вещ да ми отговори - Ако запишем два спорта (не знам дали искам,но нека съм информирана), от кой ще се взимат оценките и там каквото още се взима?
Имам още един въпрос, някой вещ да ми отговори - Ако запишем два спорта (не знам дали искам,но нека съм информирана), от кой ще се взимат оценките и там каквото още се взима?
Стойност има само онова познание, което съм натрупал сам, докато съм правил нещата, които съм искал да правя.
Няма на Земята човек, които да ме научи на повече, отколкото искам да знам.
Р.Бах - Илюзии
Няма на Земята човек, които да ме научи на повече, отколкото искам да знам.
Р.Бах - Илюзии
-
migeya
- В началото бе словото
- Специалност: връзки с обществеността
Здравейте!
)
Казвам се Михаела,от Сливен съм и съм приета PR-каквото беше и първото ми желание .Skype ми е migeya - очаквам включвания от бъдещи колежки и колеги
За сега не знам къде ще живея-подадох молба а общежитие,но мевдувременно си търся и квартира ,така че приемам всякакви оферти 
Казвам се Михаела,от Сливен съм и съм приета PR-каквото беше и първото ми желание .Skype ми е migeya - очаквам включвания от бъдещи колежки и колеги
Последно промяна от migeya на 31 Авг 2009, 18:31, променено общо 1 път.
Здравейте аз съм приет право задочно. Искам да попитам някой може ли да ми каже къде мога да намеря програмата за очните, понеже се рових в сайта и нищо не открих, а не съм от София и не ми се ходи до университета. Благодаря предварително
.
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Много приети право почнаха да пишат тук
. Хората от Факултета по журналистика и масова комуникация (ФЖМК) едва ли биха могли да знаят къде да намаериш това, за което питаш. Опитай да зададеш въпросът си в подфорума на Юридически факултет (ЮФ) 
Кога започват очните на журналистика?Знае ли някой? 
- kori
- Постоянно присъствие
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
седми септември, понеделник, или осми септември, вторник - според групата. още не знаем това как да го разберем. имаме агенти, които ежеминутно звънят на факултетните номера, ама файда засега
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ето това мен ме притеснява до ден днешен...bvz написа: Езикът - там вече и на нас ни беше много сложно да схванем какво е, необходимо ли ни е, за да съберем кредитите (в крайна сметка точен отговор няма и до днес).
~ Кътчето ~
-
Sandrichka
- В началото бе словото
Здравейте Журналисти, PR-и, Книгоиздатели и сие ... !
Е, дойде явно и моят ред - да се представя.
Казвам се Сандра, приятно ми е. Приета съм Журналистика (задочно - тряя се работи нЕма начин). Видях някъде за някакви групи във facebook, но кво стана не разбрах ...
За колегите със задочно обучение: вчера ходих до факултета и така ми се навикаха още пред вратата, че се едно ме поляха с кофа студена вода ... Та цялата информация относно групите (която успях да извадя от цялото викане по мен) беше, че не се знаело и като отида на 7ми ще ми кажат ... Не ми се вярва да е така, но ...
ПП. Ако някой може да ми разясни малко нещата относно задочната форма на обучение, нека пише на лично.
Е, дойде явно и моят ред - да се представя.
Казвам се Сандра, приятно ми е. Приета съм Журналистика (задочно - тряя се работи нЕма начин). Видях някъде за някакви групи във facebook, но кво стана не разбрах ...
За колегите със задочно обучение: вчера ходих до факултета и така ми се навикаха още пред вратата, че се едно ме поляха с кофа студена вода ... Та цялата информация относно групите (която успях да извадя от цялото викане по мен) беше, че не се знаело и като отида на 7ми ще ми кажат ... Не ми се вярва да е така, но ...
ПП. Ако някой може да ми разясни малко нещата относно задочната форма на обучение, нека пише на лично.
- peppsy_lina
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Вида, повярвай ми, това никой никога няма да го разбере във факултета.Шепот написа:bvz написа:
Езикът - там вече и на нас ни беше много сложно да схванем какво е, необходимо ли ни е, за да съберем кредитите (в крайна сметка точен отговор няма и до днес).
Ето това мен ме притеснява до ден днешен...
И още нещо - ако си мислите, че ще научите език само от университета (ФЖМК), лъжете се. Най-много тези, които са записали руски, но там е друга ситуацията. По-добре си намерете нещо, което да е по-интензивно и натоварващо, иначе си е общо взето е като сами да си учите.
В спора истината се ражда, умира от глад за смисъл и почва да смърди ужасно.