Уф, дори ентусиазъм не ми стига вече, да си измислям "артистични псевдоними"... Мила, юрдечице, сиреч патенце, за тебе съм тука, че ми казаха, че някое от старите кучета търсиш

Виж, отсега ти казвам, стари кучета няма, тука само стари кучки ще намериш

Тъй де, много рядко кучетата стигат до благородна старост в този факултет, това отрано трябва да го знаеш, че инак животът може да те смачка...
Тъй, аз съм 3ти курс, ама нямам сила да говоря повече за себе си. Казвам го, за да си прецениш сама - адекватен извор на субективни оценки ли съм, или не.

Славянската филология гарнирана с чешки е добър избор от менюто, тъй да се каже преподавателите са свежи, някои от тях вероятно са замрaзявани по няколко пъти, та са останали толкова дълго в университета, но това си е тайна от кухнята, няма как да се знае. От тях не се притеснявай, не са отровни, понякога може да са по-солени, или по-кисели, но се ядват

Има е един от тях, който е доставен директно от Чехия, той е черешката на цялото меню, чуден е, говори само на чешки, смятай, че това е най-хубавото - да има с кого да обсъдиш живота и да не изпозлваш нито една българска дума

)) Понякога говоренето с него е доста трудно, понеже никой друг не те учи да говориш, понякога действа като едночасова фитнес тренировка, а изхвърлената пот (след трескави опити да нацелиш правилния падеж или въобще дума) е не по-малка

Вероятно от първи курс ще ви вземе Стойчев, е, дано ви вземе, за да разберете и обикнете езика

Чешкият е труден и разнообразен, но си заслужава. Абе, ще видиш занапред, не знам какво очакваш да ти бъде казано, вероятно ти е много интересно, но няма какво интересно да ти разкажа, ще ни видиш в университета, не се притеснявай да ни заговориш, ще ти разкажем каквото имаме, тук е безумно да общуваме. Ай, бъдете здрави и не се чудете по форумите, а живейте