Мерси!
Въпрос за преместването...
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Въпрос за преместването...
Мога ли да се преместя от "Социални дейности" в "Политология" или евентуално в "Публична администрация" след първия семестър или първата година? Само това ме интересува, точно от тая специалност, защото чета противоречиви мнения и информация
без нерви
Мерси!
Мерси!
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: трети
Re: Въпрос за преместването...
Доколкото знам след първи курс е напълно възможно.
Трябва да имаш успех над 5,50 (колкото по-висок, толкова по-добре), също така издържани кандидатстудентски изпити по предметите, с които се кандидатсва в специалността, в която искаш да се преместиш. Това е.
Изглежда простичко, но според мен си е мъка да изкараш над 5.50, май е по-лесно да си кандидатстваш отново по общия ред. 
Трябва да имаш успех над 5,50 (колкото по-висок, толкова по-добре), също така издържани кандидатстудентски изпити по предметите, с които се кандидатсва в специалността, в която искаш да се преместиш. Това е.
Re: Въпрос за преместването...
Да ти кажа и аз взех да си мисля много неща... Сега в сайта са излезли някакви неща относно записването на "втора и нова" специалност. Ако нова означава да се преместииш...
. Както и да е, и аз знам същото, което казваш и се надявам супер много да е така. Ако е така ще направя всичко по силите си да изкарам над 5.50, каквото и да ми струва това!