Българи в чужбина
Модератори: ники, Methuselah
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Българи в чужбина
- Велизар изравнява за Металург Донецк срещу Аустрия Виена в 90' минута. 2:2 като домакини, кофти резултат.
- Валери Домовчийски влиза като резерва в 31' минута и вкарва за Херта срещу Брьондби, обаче Херта падат 2:1. Все пак голът може да се окаже мн важен.
- Амкар падат 3:1 като гости на Фулъм - Захари Сираков и Георги Пеев с пълни 90 минути, Телкийски с 25.
- Астън Вила с нова загуба, този път 1:0 срещу Рапид Виена - Стилян цял мач на скамейката.
- Бней Йехуда - ПСВ 0:1 - Манолев беше наказан заради червения картон срещу Черно Море.
- Стяуа Букурещ - Сейнт Патрик'с 3:0 - Бибишков е неизползвана резерва.
- Васлуй - АЕК 2:1 - Цял мач като титуляр за Станислав Генчев.
- Твенте - Карабаг 3:1 - Гело с пълни 90 минути на резервната скамейка.
- Валери Домовчийски влиза като резерва в 31' минута и вкарва за Херта срещу Брьондби, обаче Херта падат 2:1. Все пак голът може да се окаже мн важен.
- Амкар падат 3:1 като гости на Фулъм - Захари Сираков и Георги Пеев с пълни 90 минути, Телкийски с 25.
- Астън Вила с нова загуба, този път 1:0 срещу Рапид Виена - Стилян цял мач на скамейката.
- Бней Йехуда - ПСВ 0:1 - Манолев беше наказан заради червения картон срещу Черно Море.
- Стяуа Букурещ - Сейнт Патрик'с 3:0 - Бибишков е неизползвана резерва.
- Васлуй - АЕК 2:1 - Цял мач като титуляр за Станислав Генчев.
- Твенте - Карабаг 3:1 - Гело с пълни 90 минути на резервната скамейка.
Последно промяна от Scarface на 21 Авг 2009, 11:00, променено общо 1 път.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Българи в чужбина
Оп, оправено е, без да искам съм написал Динамо 
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Stan The Man снощи много корав срещу Ливърпул и английските медии му дават оценка 8.
Нашето момче ли е капитан след като го няма Бари, или съм се объркал нещо аз? Щото вчера в края на мача той беше с лентата.Scarface написа:Stan The Man снощи много корав срещу Ливърпул и английските медии му дават оценка 8.

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мда, след напускането на Бари стана първи капитанBaggins написа:Нашето момче ли е капитан след като го няма Бари, или съм се объркал нещо аз? Щото вчера в края на мача той беше с лентата.Scarface написа:Stan The Man снощи много корав срещу Ливърпул и английските медии му дават оценка 8.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ъпдейт :
Амкар Перм - Фулъм 1:0 - Капитанът Мартин Кушев отбелязва единственото попадение, обаче Фулъм се класират за Лига Европа след 3:1 в първия мач. Захари Сираков, Георги Пеев и Димитър Телкийски също взимат участие в мача.
Карабах - Твенте 0:0 - Ники Михайлов отново резервен вратар, а Твенте се класират.
Херта - Брьонди 3:1 - Валери Домовчийски е започнал като титуляр и е сменен в 61'. Херта също влизат в групите на ЛЕ
Аустрия Виена - Металург Донецк 3:2 - Велизар Димитров започва като титуляр и получава втори жълт и респективно червен картон при 2:2 в последната минута. Металург отпадат след гол в 25' на продълженията
АЕК - Васлуй 3:0 - Станислав Генчев е цял мач на резервната скамейка, а Васлуй отпадат
ПСВ - Бней Йехуда 1:0 - Станислав Манолев титуляр с пълни 90 минути и ПСВ се класира
Сейнт Патрик'с - Стяуа Букурещ 1:2 - Крум Бибишков с цял мач при протоколния реванш
Астън Вила - Рапид Виена 2:1 - Стилиян също играе цял мач, но Астън Вила пак няма да играят в европейските клубни турнири. Ашли Янг изпуска дузпа.
Амкар Перм - Фулъм 1:0 - Капитанът Мартин Кушев отбелязва единственото попадение, обаче Фулъм се класират за Лига Европа след 3:1 в първия мач. Захари Сираков, Георги Пеев и Димитър Телкийски също взимат участие в мача.
Карабах - Твенте 0:0 - Ники Михайлов отново резервен вратар, а Твенте се класират.
Херта - Брьонди 3:1 - Валери Домовчийски е започнал като титуляр и е сменен в 61'. Херта също влизат в групите на ЛЕ
Аустрия Виена - Металург Донецк 3:2 - Велизар Димитров започва като титуляр и получава втори жълт и респективно червен картон при 2:2 в последната минута. Металург отпадат след гол в 25' на продълженията
АЕК - Васлуй 3:0 - Станислав Генчев е цял мач на резервната скамейка, а Васлуй отпадат
ПСВ - Бней Йехуда 1:0 - Станислав Манолев титуляр с пълни 90 минути и ПСВ се класира
Сейнт Патрик'с - Стяуа Букурещ 1:2 - Крум Бибишков с цял мач при протоколния реванш
Астън Вила - Рапид Виена 2:1 - Стилиян също играе цял мач, но Астън Вила пак няма да играят в европейските клубни турнири. Ашли Янг изпуска дузпа.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
От тая вечер : Мартин Петров с гол и асистенция при победата на Шити с 3:1 над Уест Хям
Емил Гъргоров с гол при равенството 2:2 на Страсбург с Кан
Емил Гъргоров с гол при равенството 2:2 на Страсбург с Кан
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Головете на Марто и Карамела от тая вечер - съответно срещу Уигън и Сиена :
Иначе Бербатов и Валенсия са получили най-високи оценки от goal.com за мача с Болтън снощи
Иначе Бербатов и Валенсия са получили най-високи оценки от goal.com за мача с Болтън снощи
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Валерио ди Карамели продължава да си шие в Италия. Парма бият Бари с 2:0, първия гол е на Божинов и е много силен...
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Валери Домовчийски с два гола и асистенция при победата на Херта като гост срещу Хееренвен с 2:3 
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Седми гол за Божинов в Серия А от началото на сезона, който прави битката на Милан за титлата доста тежка. Влиза като резерва в 74 минута и в 90 вкарва. Само не мога да разбера защо Карамела не е титуляр при положение, че в почти всеки мач влиза за по 15-20 минути и в крайна сметка доста често печели точки за Парма, а Креспо вече едва ли може да идържи цял мач.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Само да кажа, че Марто дебютира с гол и асистенция за Болтън

MARTIN PETROV netted on his debut as Bolton began their North American tour with a 3-0 victory over the Charlotte Eagles.
Winger Petrov, who joined the Trotters from Manchester City earlier this summer, rounded off the scoring in the pre-season friendly.