[FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.7

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: [FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.7

Мнение от Търговецът на кристал »

Кристо, ей това е приказка вече. Браво. Макар лично аз да смятам, че най-вкусната храна в Бургас е сирене с мед и сусам, но и пилешките хапки са много вървежни при мен, щом става дума за ядене навън.

Сега ако споделиш и конкретно заведение, за да си го набележа за посещение по-нататък, ще е чудесно (с кратко обяснение къде се намира, ако е извън квадрата, който се заформя между автогарата, Морската градина, ул. "Христо Ботев" (или както там се казваше улицата на операта) и ъъъм... улицата в края на "Александровска" нагоре (може и малко към "Лазур") - че само тая част от града познавам достатъчно добре)...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Заведението се казва Булевард и е на края на Богориди, до Златна Котва (или златна Котка, според слуховете), то е огромно с маси навънка... търси русата сервитьорка...

по темата - зарадва ме:
Медийте съобщиха за сензационен трансфер в света на спората - Свърхзвуковия Юсейн Болт е на път да подпише с Реал Мадрид за неуточнена сума. Ел Галактико се подсилва с бързака, който според медиите на Пиринеите ще заеме поста на "Човека, който гони топките".
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Котвата я знам - поне преди 2 лета верно си беше (неоправдано) златна. Значи ще го намеря, мерси. Да видим дали няма да изкарам края на лятото нейде из Бургас... :rabbit:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Търговецът на кристал написа:Котвата я знам - поне преди 2 лета верно си беше (неоправдано) златна. Значи ще го намеря, мерси. Да видим дали няма да изкарам края на лятото нейде из Бургас... :rabbit:
И днеска бяхме там, адски пълно беше, имай предвид, че при толкова много маси и толкова клиенти, ще чакаш доста за нещо по-сложно. Пробвай пица "4 вкуса" примерно. Макар, че става по-бавно от пилешките хапки. А да - има и "бейби октоподи", каквото и това да значи.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ааааааааргх... Аз знам какво значи, то и ти сигурно се сещаш, ама октопод (бейби или дърт), както и почти всички други морски "дарове" (кавичките са от мене) бих хапнала само при непосредствена опасност да умра от глад. Колкото и да ми разправят, че били вкусни, полезни и такива някакви уж зарибяващи нещица. Просто само като ги погледна и става някаква комбинация между :pale: и :pukeright: . Даже се е случвало да кажа, че съм алергична към тях, щото бях на гости и разбрах, че или ще се лъже, или ще ме молят, канят и т.н. да си взема, аз настоятелно ще отказвам и изобщо, ще бъде грозен мач.
С други думи - трудно ще ме изкушиш с бейби октоподчета, скариди, калмари, сепии, рапани, миди, ауууу. Всъщност, за миди съм се прежалвала, ама бях малка и сега не бих повторила.
Но тая пица ще я запомня - особено ако няма риба като част от вкусовете. :lol:

Пък за чакането - почти съм възприела стратегията на един приятел, който ако не е сигурен в качеството на някое заведение (някакви по-... обикновени места, тип кръчма, примерно), си поръчва задължително скара, щото е по-трудно да я объркат. Досега няма грешка. А не познавам друг, който толкова да си пада по засукани манджи (и да ги прави така добре в домашна обстановка). Та аз карам обикновено на предястия - хем не е лесно да ги объркат (с изключение на едни пълнени гъби във "Вещиците", с които, подозирам, искаха да ме отровят), хем хапваш хубаво - затова се засилих така към хапките с мед и сусам, ммммм! :drunken:

Ъъъъм... по темата - още нищо, но пък е едва 8 сутринта. А самият факт, че съм будна по това време, си е направо за другата тема. :|
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ахахааа, какво четиво си намериииих... :P

* Айде, в темата за опера да си пиша поредни постове - но точно в тази? Бива ли така?
В края на ноември
Аватар
matkodestanov
В началото бе словото
Специалност: Педагогика
Обратна връзка:

Мнение от matkodestanov »

Изображение
Funny how secrets travel. I'd start to believe.. if I were to bleed.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

49 - 0 от едно раздаване на белот. Е, нямаше как да не го напиша (всичко коз, валат, белот и 100, плюс терца от партньора - лудите карти!).
Отделно фактът, че бихме и в двете игри. :Laie_78: Няма да пиша кой беше в противниковия отбор, че пак ще изляза лоша. :Vala_06: Ама беше забавно. :lol:s

И дори няма да ви кажа колко прави 46 и 14. :mrgreen:
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Това не би се случило, ако играеш с прависти...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Айде да пробваме някога - сериозно.
Пък и конкретно в тая ситуация не би могъл да направиш каквото и да е - аз бях под ръка, играхме на всичко, имах 7 спатии, сред които и валето. Последната беше някаква средна по сила пика, но те ги бяха изчистили и май се оказа метър (или партньорката я взе, губи ми се). Просто шанс, но си беше славно. Иначе доста ги и вътрихме, де.

И сериозно предлагам някакъв турнир по белот. От мен идеята, вие го мислете в организационен план, аз съм вътре.
В края на ноември
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Асансьорът на гоги :Р
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Хъхъхъ, мен пък ме поразтрепери, ама щом не се наложи да излизаме през шахтата, всичко е наред.
Страшничко си беше, честно казано - не мисля, че бих повторила преживяването. :pale:

Абе, пропуснах най-важното, мани белота! Видях се с батко! :cheers: Само се чудя сега ли да се разправям с уникааааално голямото количество снимки от моя фотоапарат, или да лягам да спя. Май ще е второто - утре сутринта ще ти ги пратя, Боби, още не съм ги качила на компа.

Айде лека ви, че тая страничка стана направо само моя.
В края на ноември
Аватар
spirit_of_kris
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от spirit_of_kris »

нищо......за пореден път :roll:

....ех,ще се постарая сама да си го направя щастривото нещо...ама то не зависи от мен :roll: :(

Щастлива съм,че живея и че ми е здраво семейството! :cheers:
Soulmates Never Die !!!
Аватар
Linna
От дъжд на вятър
Специалност: География

Мнение от Linna »

Наближава уикенд с колегите и ще се размажемееее :bounce:
Геолого - географски факултет.

Спeциалност - География
Форма на обучение - Задочно

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Linna написа:Наближава уикенд с колегите и ще се размажемееее :bounce:
:shock: ама днес е понеделник
:mrgreen: :mrgreen:
la douleur exquise
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”