Leo Di Caprio

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Re: Leo Di Caprio

Мнение от fluffy cloud »

rueva написа: така де, няма му го онова сладкото излъчване, вече не е интересен с тая брада и загрубяло лице. това му беше хубавото едно време - млад, леко лигав, с хубаво момчешко излъчване, руса косичка, много симпатиага, а сега... :scratch:
Аз пък точно тогава хич не го харесвах. Това лигаво излъчване беше просто :pukeright: Но той много напредна като актьор и сега ролите му са доста по-зрели и въздействащи.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

Аз и преди и сега винаги съм го харесвала. Имам чувството, че едно време беше модерно да не се харесва. Всички разправяха колко бил лигав и каква физиономия имал и т.н.
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
Ninja
В началото бе словото
Специалност: Философия

Мнение от Ninja »

Ди Каприо не е красавец.просто има едно такова магнетично излъчване и нечовешка игра.като изключим Титаник ,който беше ултра популярени и може би Плажът и Кървавият диамант,има и няколко доста силни роли в не толкова касови филми-Стаята на Марвин и как се казваше филмът където играе с Джони Деп,негов бавноразвиващ се брат???спомням си ,че не бях гледала толкова силна игра.в съзнанието ми не е останал като сладникав,а като даровит актьор.
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Ninja написа:и как се казваше филмът където играе с Джони Деп,негов бавноразвиващ се брат???спомням си ,че не бях гледала толкова силна игра.
"Защо тъгува Гилбърт Грей". Да, невероятно играе там. Както и във всяка роля. Ди Каприо ми е любим актьор, кофти с тоя "Титаник", с който си спечели име на лигльо и т.н. Кейт Уинслет и тя, пък иначе и тя е много добра актриса.
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”