За приетите във ФИЗИЧЕСКИ Факултет

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

bLaf
От дъжд на вятър
Специалност: Инженерна физика
Курс: втори

Re: За приетите във ФИЗИЧЕСКИ Факултет

Мнение от bLaf »

Rehabilitator_ написа:Не стига, че е един от факултетите на СУ с най-малко желаещи, пък и натоварват хората допълнително.........Физически факултет, дайте на студентите си подарък :) :) :)
Както казват някои от преподавателите във ФзФ "Как да му пиша тройка, като знам, че утре може да отиде да работи в АЕЦ?*". Така че и 5 студента да имат ще ги помъчат, но не го приемайте като голямо натоварване. Миналата година за първи курс имаше организирани допълнителни незадължителни лекции(те не че и другите са задължителни за присъствие, но тези не се включваха и като оценки), в които ни разсясняваха разни основни неща от математиката и механиката. По принцип ги препоръчвам на всеки. Имайте впредвид, че без много да се помъчите по математика(Математически анализ, ЛААГ, Вероятности и статистика) няма как да стане.Това ще е основната трудност през първи курс. И това ще постави основите за всички следващи курсове, така че ако първи курс си дадете максимум зор, то всички следващи ще ви се сторят по-лесни:)

----
*сравнението може да варира
JohnssS
В началото бе словото
Специалност: Fizika i informatika

Мнение от JohnssS »

...kolegi ! ako ima nqkoi zapisal fizika i informatika da pishe ! moje da se vidim predi ispita na 2ri... ili vuobshte ako ima jelaeshti da se suberem predi na4aloto. As sum ot Montana i nepoznavam oshte nikoi tam, taka 4e shte e hubavo da se poopoznaem :mrgreen: :joker: :geek:
Аватар
garet
В началото бе словото
Специалност: Комуникации и физична електроника
Курс: първи

Мнение от garet »

:? Това ако е вярно , от една страна е добре защото ще видят кой колко "помни" , ама от друга да ни сервират такъв сюрприз още вторият ден :lol: И имайки в предвид че , най-вероятно , ще има хора които ще разберат за това на 1-ви , ще има красиви реакции :) .

P.S. : На мен ми се вижда малко съмнително обаче . Защо от толкова записани никои не го е видял това ? Никои до сега не се е обадил ? Какво ще представлява тоя изпит и с каква цел е ?
evgenia_esliven
В началото бе словото
Специалност: АМГ
Курс: първи

Мнение от evgenia_esliven »

Аз като се записвах ми дадоха бележка, на която беше написано за теста. Ако има някой, който е приет АМГ да пише моля. Направила съм и група във Facebook, който иска може да се присъедини. Ето линка http://www.facebook.com/groups.php?ref= ... 8791565976
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”