АБОРТ-подкрепяте ли или сте твърдо против
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
АБОРТ-подкрепяте ли или сте твърдо против
Мислех тая тема само за момичета, ама защо да не чуем и мъжки мнения по въпроса...какво мислите , каква ви е нагласата за оперативния аборт?
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ъ, аборт...Ще задидаме изхода с цимент, лапето ще се одави.
После къртим цимента и съответния индивид изпикава малкия труп.
Всъщност мнението ми за аборта е отрицателно.Каквото и да кажа
няма да мога да се доближа до това, което мисля.Всеки е чувал за
противозачатъчни или кондоми.Всеки може да отдели 0.20 лв. за
последното.Като не иска(т) деца, защо не се "пазят"?!
И тук думата пазят е в кавички, защото звучи отвратително.Не мога
да разбера как може да се използва точно тази дума в този случай!
Все едно да забременееш е нещо лошо!С какво може да ти навреди
и какво ти е виновно едно малко човече за това, че не си използвал
съответните продукти?!
После къртим цимента и съответния индивид изпикава малкия труп.
Всъщност мнението ми за аборта е отрицателно.Каквото и да кажа
няма да мога да се доближа до това, което мисля.Всеки е чувал за
противозачатъчни или кондоми.Всеки може да отдели 0.20 лв. за
последното.Като не иска(т) деца, защо не се "пазят"?!
И тук думата пазят е в кавички, защото звучи отвратително.Не мога
да разбера как може да се използва точно тази дума в този случай!
Все едно да забременееш е нещо лошо!С какво може да ти навреди
и какво ти е виновно едно малко човече за това, че не си използвал
съответните продукти?!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Наистина не е проблем да се използват съответните средства за да не се налага да се стига до аборт,така ,че използвайте ги!
А ако по някакъв начин се стигне до там,то ако двамата не са готови да имат дете е по-добре да се прибегне до аборт за да не се получава така ,че после детето да бъде оставено в дом за сираци или пък отгледано без родителска обич.
А какво може да навреди едно дете...хмм ако двамата го искат нищо.Това ще бъде нещо прекрасно...но ако е било нежелана грешка...тогава много кофти.Така ,че както каза Паган- имайте ум в главата и ползвайте съответните предпазни мерки.
А ако по някакъв начин се стигне до там,то ако двамата не са готови да имат дете е по-добре да се прибегне до аборт за да не се получава така ,че после детето да бъде оставено в дом за сираци или пък отгледано без родителска обич.
А какво може да навреди едно дете...хмм ако двамата го искат нищо.Това ще бъде нещо прекрасно...но ако е било нежелана грешка...тогава много кофти.Така ,че както каза Паган- имайте ум в главата и ползвайте съответните предпазни мерки.
Момчета,презарвативът може да се скъса,Постинор-ът да не подейства,тогава?Аз съм за аборта.По-добре да махна детето,от колкото да не го искам и да го родя против волята си.Да не говорим за жени,които са били изнасилени.Едва ли биха искали дете от човека,когото мразят.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
много разумни мнения
ПОДККРЕПЯМ ПАГАНСКИ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ( без тая идеята в първите изречения)
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
само да успокоя nightwish:
трябва да се внимава , но имай предвид че забременяването може да се случи САМО при стечението на много обстоятелства , КОИТО МНОГО РЯДКО СЕ СЪБИРАТ НАЛИЦЕ НАВЕДНЪЖ ( овулация, активни сперматозоиди, това дали си под стрес
, дали си била на диета този месец , което също влияе на овулацията ) .така че спокойно 
трябва да се внимава , но имай предвид че забременяването може да се случи САМО при стечението на много обстоятелства , КОИТО МНОГО РЯДКО СЕ СЪБИРАТ НАЛИЦЕ НАВЕДНЪЖ ( овулация, активни сперматозоиди, това дали си под стрес
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Темата ми е много присърце.
Вие явно говорите за случайност, "грешка". От много неща зависи. Аз не бих направила аборт под никакъв параграф, ако става дума за такава случайност...Да не говорим, че аз тази случайност я чакам от две години
Мнението ми във всички случаи е отрицателно. Но, когато говорим за малолетна/непълнолетна майка, неспособна да се грижи за детето си - редно ли е да го роди и да го остави в дом? Не е много по-морално от аборт.Макар че на собствената си дъщеря например не бих разрешила аборт...
Има и още един вариант, при който просто ми се къса сърцето, но си мисля, че бих направила аборт.Има генетични увреждания, при които детето все пак успява да се запази ( при най-тежките малформации настъпва спонтанен аборт още в 1-2 месец) до 4 месец и амниоцентезата.Бих ли родила увредено дете?Бих ли подложила себе си, съпруга си на мъката детенцето, което толкова съм искала, да не е пълноценно, да не може да живее истински? Не говоря за слепота и глухота ( то това така или иначе не се разбира при амниоцентеза), с които все пак може да се води нормален живот...Не мисля, че бих се подложила. В такъв случай най-вероятно бих направила аборт, макар после да се обвинявам цял живот и да страдам...
Но да се върнем на "грешката"...Момичета и момчета, бебетата са най-прекрасното нещо на света.Истински мънички чудеса. Един аборт може да ви лиши завинаги от това чудо.За това трябва да стават, когато сме емоционално подготвени да станем родители (финансите са друга тема).Моля ви, докато и вие, и партньорът ви не сте готови да станете родители, ползвайте предпазни мерки.А ако все пак се случи, го обмислете много добре преди крайните действия.Защото в България има над 200 000 двойки, които не могат да имат собствени деца и биха дали всичко, което имат, за да са на ваше място.А един аборт бързо може да ви причисли към тях след няколко години, когато решите да имате...
П.С. Извинявам се за дългия пост, но като се има предвид, че съм админ на сайт за бебета, е разбираемо, че така се вълнувам
П.С. 2 - На тая тема не и е тук мястото, ама не мога да реша за къде е, тъй че ви я оставям.Моля ви , не я спамвайте, защото е сериозна и отговорна.
П.С.3

Не заслужават ли тази усмивка,това носле, тези будни очета и нежни малки пръстчета най-много любов на света...Не заслужават ли своя живот?
Снимката е на братовчед ми Борис, който се роди на 16 февруари и само с една усмивка и мъничките си размери почти убеди Лорда да стане татко по-рано от предвиденото
Вие явно говорите за случайност, "грешка". От много неща зависи. Аз не бих направила аборт под никакъв параграф, ако става дума за такава случайност...Да не говорим, че аз тази случайност я чакам от две години
Има и още един вариант, при който просто ми се къса сърцето, но си мисля, че бих направила аборт.Има генетични увреждания, при които детето все пак успява да се запази ( при най-тежките малформации настъпва спонтанен аборт още в 1-2 месец) до 4 месец и амниоцентезата.Бих ли родила увредено дете?Бих ли подложила себе си, съпруга си на мъката детенцето, което толкова съм искала, да не е пълноценно, да не може да живее истински? Не говоря за слепота и глухота ( то това така или иначе не се разбира при амниоцентеза), с които все пак може да се води нормален живот...Не мисля, че бих се подложила. В такъв случай най-вероятно бих направила аборт, макар после да се обвинявам цял живот и да страдам...
Но да се върнем на "грешката"...Момичета и момчета, бебетата са най-прекрасното нещо на света.Истински мънички чудеса. Един аборт може да ви лиши завинаги от това чудо.За това трябва да стават, когато сме емоционално подготвени да станем родители (финансите са друга тема).Моля ви, докато и вие, и партньорът ви не сте готови да станете родители, ползвайте предпазни мерки.А ако все пак се случи, го обмислете много добре преди крайните действия.Защото в България има над 200 000 двойки, които не могат да имат собствени деца и биха дали всичко, което имат, за да са на ваше място.А един аборт бързо може да ви причисли към тях след няколко години, когато решите да имате...
П.С. Извинявам се за дългия пост, но като се има предвид, че съм админ на сайт за бебета, е разбираемо, че така се вълнувам
П.С. 2 - На тая тема не и е тук мястото, ама не мога да реша за къде е, тъй че ви я оставям.Моля ви , не я спамвайте, защото е сериозна и отговорна.
П.С.3
Не заслужават ли тази усмивка,това носле, тези будни очета и нежни малки пръстчета най-много любов на света...Не заслужават ли своя живот?
Снимката е на братовчед ми Борис, който се роди на 16 февруари и само с една усмивка и мъничките си размери почти убеди Лорда да стане татко по-рано от предвиденото
Знам,че е така,просто се опитах да дам пример,при който момчето и момичето са взели всички предпазни мерки,но въпреки това момичето е забременяло.kokteil_molotow написа:само да успокоя nightwish:
трябва да се внимава , но имай предвид че забременяването може да се случи САМО при стечението на много обстоятелства , КОИТО МНОГО РЯДКО СЕ СЪБИРАТ НАЛИЦЕ НАВЕДНЪЖ ( овулация, активни сперматозоиди, това дали си под стрес, дали си била на диета този месец , което също влияе на овулацията ) .така че спокойно
А за това,че от аборта жената може да остане бездетна-опасни са шарлатаните,а,ако момичето е непълнолетно и го е страх да каже на родителите си,има голяма вероятност да отиде при такъв.Иначе при специалист би трябвало опасността да е минимална.От друга страна,като знам какви "специалисти"са лекарите в България и колко заведени дела има срещу гинеколози в Бургас...
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
крематори , знаеш ли колко се просълзих от това малко същество .... ще те нагушкам ако те видя....
За абортите съм - не се шокирайте обаче. Всяка жена има право да се справя с живота, както намери за добре. Всяка жена иска да бъде и трябва да бъде майка - но сама трябва да реши кога! Все пак раждането изисква огромни жертви от нейна страна. Напълно подкрепям nightwish i mushroomhead В крайна сметка как може едно дете да бъда щастливо още в утробата на мама, как ще бъде после обичано?
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
мдам... както и ако се установи тежко увреждане, което може да застраши и детето и майката, да не говорим че ако детето има алтернатива да вегетира 5-6 годинки и да почине и да се абортира.. спирам се на второто...nightwish написа:Момчета,презарвативът може да се скъса,Постинор-ът да не подейства,тогава?Аз съм за аборта.По-добре да махна детето,от колкото да не го искам и да го родя против волята си.Да не говорим за жени,които са били изнасилени.Едва ли биха искали дете от човека,когото мразят.
иначе съм против абортите.. т.е. ако не са крайно наложителни
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
kokteil_molotow написа:Мислех тая тема само за момичета, ама защо да не чуем и мъжки мнения по въпроса...какво мислите , каква ви е нагласата за оперативния аборт?
kokteil_molotow, ти от ония асоциации с близнаците и тризнаците нещо много се замисли по въпроса май
Пагане, това беше адски гадноПаган написа:Ъ, аборт...Ще задидаме изхода с цимент, лапето ще се одави.
После къртим цимента и съответния индивид изпикава малкия труп.![]()
Crematory, абсолютно съм съгласна с теб - това е единствения вариант, в който мисля, че дори е задължително да се направи аборт, въпреки че разбира се всеки има право на мнение. Да не дава Господ на някого да му се налага да взима такова решение!Crematory написа:Има и още един вариант, при който просто ми се къса сърцето, но си мисля, че бих направила аборт.Има генетични увреждания, при които детето все пак успява да се запази ( при най-тежките малформации настъпва спонтанен аборт още в 1-2 месец) до 4 месец и амниоцентезата.Бих ли родила увредено дете?Бих ли подложила себе си, съпруга си на мъката детенцето, което толкова съм искала, да не е пълноценно, да не може да живее истински? Не говоря за слепота и глухота ( то това така или иначе не се разбира при амниоцентеза), с които все пак може да се води нормален живот...Не мисля, че бих се подложила. В такъв случай най-вероятно бих направила аборт, макар после да се обвинявам цял живот и да страдам...
Иначе си мисля, че съм повече против абортите - всеки има право на избор, затова не се изказвам сто процента "против", но мисля че има начини да се роди и отгледа едно дете, дори когато не е планирано. Защото факт е, че грешки стават, невинаги предпазните мерки са достатъчни, но абортът е белег, който остава за цял живот. На фона на толкова деца по домовете за сираци и на фона на куп двойки, които имат проблеми да имат дете, някакси ми се струва грешно да си играеш така с живота. Съдбата е жестока и обича иронията - ами ако това е бил единствения ми шанс за дете, тогава какво, ще връщам времето назад ли?!?...
п.п. а и отделно, че ако трябва да се чакат и двамата родители да се подготвят психически - ами че те някои мъже, докато не вземат бебето в ръце са си неподготвени психически
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
По принцип всяка жена трябва да си направи изследвания,за да разбере дали няма някакви гинекологични проблеми.Ако има такива и все пак забременее,мисля,че не трябва да прави аборт,защото след това шансът да забременее отново е направо нищожен.В противен случай,ако не иска детето,по-добре да абортира и да забременее,когато желае.