Глупости,филологиите не виждам какво толкова ни натискатnrggirl написа:но има и значение специалността, според мен на хуманитарните специалности (от които изключвам филологиите, защото и тях много ги натискат, доколкото аз знам), им е по-лесно, защото най-малкото упражненията не са задължителни, и не е фатално да ги пропускаш...
Да работиш и да учиш?!?
Модератор: Boromir
- Astral4o
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Astral in da house...
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Филологиите не са леки, но и аз мисля, че време за работене остава - въпрос на организираност и желание. И..да има работа също деAstral4o написа:Глупости,филологиите не виждам какво толкова ни натискатnrggirl написа:но има и значение специалността, според мен на хуманитарните специалности (от които изключвам филологиите, защото и тях много ги натискат, доколкото аз знам), им е по-лесно, защото най-малкото упражненията не са задължителни, и не е фатално да ги пропускаш...Не мисля,че е кой знае колко сложно
Има факултети в университета, в които това да работиш става много трудно.. поради програмата, която ти се дава за лекции и упражнения.Другото, което може да попречи на това да се хване човек на работа по време на лекции е че уж са отпаднали заверките, но някой преподаватели не те допускат на изпит ако не си бил 3 пъти (обикновенно това са по-възрастните преподаватели, които не са съгласни с отменените заверки) Но като цяло това дали ще можеш да работиш или не зависи от програмата ти в унито
успех на всички кандидатстващи 
LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
Моята програма в университета е била безумна и през двата семестъра, откакто съм студентка. Например две лекции на ден, но едната от 8 до 10 сутринта, а втората - от 5 до 7 вечерта.
Но това не ме спира да работя на пълен работен ден (Т.е осем часа + един почивка)... Трудно е, не отричам, има дни, в които съм като разглобена (всяка вечер съм на работа до 1ам, а после от 8-9 на лекции). А и почивам (или почивах - по време на семестъра) в дни, в които от сутрин до вечер съм на лекции, т.е почти не почивам. Но си струва... вече не мога да си представя какво бих правила по цял ден ако не работех. А и парите засега са ок
Но това не ме спира да работя на пълен работен ден (Т.е осем часа + един почивка)... Трудно е, не отричам, има дни, в които съм като разглобена (всяка вечер съм на работа до 1ам, а после от 8-9 на лекции). А и почивам (или почивах - по време на семестъра) в дни, в които от сутрин до вечер съм на лекции, т.е почти не почивам. Но си струва... вече не мога да си представя какво бих правила по цял ден ако не работех. А и парите засега са ок
Фен клуб на ФК 'Форум СУ'
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Ами аз работя 5 дни в седмицата, 2 по 6 часа и 3 по 4 часа... ходя на училище (вече не, но цял 12ти клас работех) и учих за КСК и се виждам всеки ден с жената... Не чувствам особено напрежение.
Каква е формулата?
Обичам предмета с който кандидатствам - математика;
Работя това което искам - програмист;
Училището не ме интересува много...;
Жената е супер!
Каква е формулата?
Обичам предмета с който кандидатствам - математика;
Работя това което искам - програмист;
Училището не ме интересува много...;
Жената е супер!
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
При мен нещата не се получаваха - намерих си работа с удобно време, та да мога и да ходя на лекции. Ама се скапвах, имах недостиг на сън, започнах да не смогвам да уча (език имам задължително, по него няма как да не уча) и спрях кат дойде сесията. Зависи си явно много от хората и работата.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- Methuselah
- Легендарен флуудър