Бeтон написа:Правилника го прочетох преди да напиша темата снощи отгоре-отгоре.
Лейче, ти завърши ли?
Остави се, още поне 4 изпита трябва да взема, за да събера кредити, ама ще го избутам. Аз се набутах в теоретична магистратура, но не съм никак недоволна. Да кажем, че съм била наясно какво ме чака и получих почти каквото исках. В момвнта са мн вървежни магистратури като Технологично предприемачество и електронен бизнес, но на мен пари да ми дават няма да вляза в такова - това е ни рак, ни риба - по-добре в стопанския подобна магистратура.
Бeтон написа:За спец. Информатика пак прелива от подобни или някакви изкилифирчени "Мехатроника и роботика" при Лилов. Та аз с 500 зора взех Аналитичната механика, цяла магистратура водена от него някак си... пари да ми дават - "NO, MERCY".
Mярнах една-две които долу-горе може да вършат работа и долу-горе знам за какво иде реч, ама са 5 семестъра, за хора които са различни от Информатика и КН.
Е недей така - взех изпит при Лилов в магистратурата и съм доволно доволна - лекциите бяха разбираеми, доколкото Кинематика и Динамика на Роботи може да е разбираема за човек с минимална подготовка по въпроса, като мен. Имай едно наум, че ако си "сродна" специалност и покажеш ентусиазъм е напълно възможно ръководителя на магистратурата да прецени, че не си тотален лаик и вместо 5 да учиш 3 семестъра - тоест ако си минал всичките курсове (или подобни на тях) от първата година на неспециалистите, можеш спокойно и с усмивка да си спечелиш 3 семестъра обучение. Особено ако си самичък и на никой не му се занимава да прави курсове заради теб, пък и ти като си ги знаеш нещата...
Ами това мога да споделя язе, успех с обмислянето.