Бойни спортове

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Re: Бойни спортове

Мнение от pora_e_priqtel »

Можете ли да ми препоръчате добра школа по карате или някое друго бойно изкуство, което да не е чак толкова пасивно, колкото Айкидо?
Благодаря предварително :)
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Някой да знае добра школа за Муай Тай?
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Влизаш в www.daobg.com. Във форумите има страшно много теми и страшно много готини хора,които помагат при избора на бойно изкуство и школа.
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

pora_e_priqtel написа:Можете ли да ми препоръчате добра школа по карате или някое друго бойно изкуство, което да не е чак толкова пасивно, колкото Айкидо?
Благодаря предварително :)
Ако искаш таекуондо - ще те заведа до залата направо :-]
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
mmaa
В началото бе словото

Мнение от mmaa »

Iskam da zapi6a boks ili kikboks nqkade po vyzmojnost blizo do borovo (poslednata spirka na 204). Skype mi e martin88844 koito znae kade moga da go praktikuvam da pi6e
Аватар
Reaver
Да живей словото
Специалност: История (СУ)
Курс: втори

Мнение от Reaver »

pora_e_priqtel написа:Някой да знае добра школа за Муай Тай?
На ЦСКА школата не е лоша , но иначе там са на Тай Бокс.
S.D.M.F.
Изображение
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
Аватар
altras
В началото бе словото
Специалност: Информационни с-ми
Курс: първи

Мнение от altras »

Как стой тази година въпроса с изборните ? Разбрах че само джудо може да се записва :roll:
Аватар
the_invulnerable
В началото бе словото
Специалност: Медицина

Мнение от the_invulnerable »

Дано има бокс наистина.Ако някой се двоуми между бокс и кик-бокс ще го насоча към бокса.Препоръчвам ви школата на Мартин Кръстев и Цачо Андрейковски,която се намира на стадион Васил Левски и дава много добри възможности,както за начинаещи,така и за напреднали+че е на много удобно място.Не е лошо и в Левски,където не се набляга много на офп-то,но се намират повече спаринг партнери което е важно ако си про.
Аватар
Dirty_Dance
В началото бе словото

Мнение от Dirty_Dance »

the_invulnerable би ли ми казал защо бокс, а не кик бокс, тъй като аз точно към кик бокса се бях ориентирала :)
Аватар
the_invulnerable
В началото бе словото

Ще цитирам трениора ми: "Най-некадърните боксйори стават най-добрите кик-боксйори."Просто бокса е повече спорт,докато кик-бокса си е хамалия с цел побой.(Без да претендирам че много разбирам!).Тъй като си момиче ще ти кажа,че по принцип трениорите малко или много недолюбват женския пол понеже е по труден за работа+че липсват спаринг партнйори момичета.
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от kori »

the_invulnerable написа:Ще цитирам трениора ми: "Най-некадърните боксйори стават най-добрите кик-боксйори."
сила, сила
Аватар
Dirty_Dance
В началото бе словото

Мнение от Dirty_Dance »

ами... не съм много съгласна, не за друго просто защото известно време съм ходила на кик бокс ;) просто след това прекъснах поради липса на ресурса време, интересувах се повече от това кои трениор е по-добър например, или коя зала ( ако не използват една и съща де :Д )
Аватар
altras
В началото бе словото
Специалност: Информационни с-ми

Мнение от altras »

the_invulnerable написа:Ще цитирам трениора ми: "Най-некадърните боксйори стават най-добрите кик-боксйори."Просто бокса е повече спорт,докато кик-бокса си е хамалия с цел побой.(Без да претендирам че много разбирам!).Тъй като си момиче ще ти кажа,че по принцип трениорите малко или много недолюбват женския пол понеже е по труден за работа+че липсват спаринг партнйори момичета.
Е не е ли точно идеята на БИ да пребиеш човека срещу тебе, ако е заплаха. За какво да тренираме спорт :?:
Аватар
blz
Да живей словото
Специалност: Икономика с англ.
Курс: четвърти

Мнение от blz »

Като си момиче запиши кик-бокс. Ще стегнеш бедрата много здраво, пък и ще развиеш силен шут, в случай, че нечии топки си го просят. В СУ бокс няма, няма и кик-бокс..така, че си търсете зали. Аз за Левски съм чувал много добри неща, а и цената е повече от добра в сравнение с другите зали.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
Аватар
the_invulnerable
В началото бе словото

altras написа:
the_invulnerable написа:Ще цитирам трениора ми: "Най-некадърните боксйори стават най-добрите кик-боксйори."Просто бокса е повече спорт,докато кик-бокса си е хамалия с цел побой.(Без да претендирам че много разбирам!).Тъй като си момиче ще ти кажа,че по принцип трениорите малко или много недолюбват женския пол понеже е по труден за работа+че липсват спаринг партнйори момичета.
Е не е ли точно идеята на БИ да пребиеш човека срещу тебе, ако е заплаха. За какво да тренираме спорт :?:
Аз тренирам бокс защото съм голям фен на спорта.Ако искаш да биеш някой бокса е напълно достатъчен.Достатъчно е да отидеш на една тренировка в която и да е зала,за да разбереш,че нетрениралия човек не може да си уцели едната ръка с другата,камо ли да бие боксиор.Kick-овете са силни,но бавни удари,при които лесно се губи равновесие,ако не си адски про=як бой след това.Представете си само как се рита човек на леда в Студентски град пред Тантра примерно(давам точно тоя пример защото съм виждал мой познат,който е добър кик-боксиор,да прави задно салто след опит за кик в черния дроб и после боксиорите го спасявахме).
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”