Благодаря предварително
Бойни спортове
Модератори: ники, Methuselah
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: Бойни спортове
Можете ли да ми препоръчате добра школа по карате или някое друго бойно изкуство, което да не е чак толкова пасивно, колкото Айкидо?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Някой да знае добра школа за Муай Тай?
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Влизаш в www.daobg.com. Във форумите има страшно много теми и страшно много готини хора,които помагат при избора на бойно изкуство и школа.
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ако искаш таекуондо - ще те заведа до залата направо :-]pora_e_priqtel написа:Можете ли да ми препоръчате добра школа по карате или някое друго бойно изкуство, което да не е чак толкова пасивно, колкото Айкидо?
Благодаря предварително![]()
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Iskam da zapi6a boks ili kikboks nqkade po vyzmojnost blizo do borovo (poslednata spirka na 204). Skype mi e martin88844 koito znae kade moga da go praktikuvam da pi6e
- Reaver
- Да живей словото
- Специалност: История (СУ)
- Курс: втори
На ЦСКА школата не е лоша , но иначе там са на Тай Бокс.pora_e_priqtel написа:Някой да знае добра школа за Муай Тай?
S.D.M.F.
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
- altras
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни с-ми
- Курс: първи
Как стой тази година въпроса с изборните ? Разбрах че само джудо може да се записва 
- the_invulnerable
- В началото бе словото
- Специалност: Медицина
Дано има бокс наистина.Ако някой се двоуми между бокс и кик-бокс ще го насоча към бокса.Препоръчвам ви школата на Мартин Кръстев и Цачо Андрейковски,която се намира на стадион Васил Левски и дава много добри възможности,както за начинаещи,така и за напреднали+че е на много удобно място.Не е лошо и в Левски,където не се набляга много на офп-то,но се намират повече спаринг партнери което е важно ако си про.
- Dirty_Dance
- В началото бе словото
the_invulnerable би ли ми казал защо бокс, а не кик бокс, тъй като аз точно към кик бокса се бях ориентирала 
- the_invulnerable
- В началото бе словото
Ще цитирам трениора ми: "Най-некадърните боксйори стават най-добрите кик-боксйори."Просто бокса е повече спорт,докато кик-бокса си е хамалия с цел побой.(Без да претендирам че много разбирам!).Тъй като си момиче ще ти кажа,че по принцип трениорите малко или много недолюбват женския пол понеже е по труден за работа+че липсват спаринг партнйори момичета.
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
сила, силаthe_invulnerable написа:Ще цитирам трениора ми: "Най-некадърните боксйори стават най-добрите кик-боксйори."
- Dirty_Dance
- В началото бе словото
ами... не съм много съгласна, не за друго просто защото известно време съм ходила на кик бокс
просто след това прекъснах поради липса на ресурса време, интересувах се повече от това кои трениор е по-добър например, или коя зала ( ако не използват една и съща де :Д )
- altras
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни с-ми
Е не е ли точно идеята на БИ да пребиеш човека срещу тебе, ако е заплаха. За какво да тренираме спортthe_invulnerable написа:Ще цитирам трениора ми: "Най-некадърните боксйори стават най-добрите кик-боксйори."Просто бокса е повече спорт,докато кик-бокса си е хамалия с цел побой.(Без да претендирам че много разбирам!).Тъй като си момиче ще ти кажа,че по принцип трениорите малко или много недолюбват женския пол понеже е по труден за работа+че липсват спаринг партнйори момичета.
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Като си момиче запиши кик-бокс. Ще стегнеш бедрата много здраво, пък и ще развиеш силен шут, в случай, че нечии топки си го просят. В СУ бокс няма, няма и кик-бокс..така, че си търсете зали. Аз за Левски съм чувал много добри неща, а и цената е повече от добра в сравнение с другите зали.
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
- the_invulnerable
- В началото бе словото
Аз тренирам бокс защото съм голям фен на спорта.Ако искаш да биеш някой бокса е напълно достатъчен.Достатъчно е да отидеш на една тренировка в която и да е зала,за да разбереш,че нетрениралия човек не може да си уцели едната ръка с другата,камо ли да бие боксиор.Kick-овете са силни,но бавни удари,при които лесно се губи равновесие,ако не си адски про=як бой след това.Представете си само как се рита човек на леда в Студентски град пред Тантра примерно(давам точно тоя пример защото съм виждал мой познат,който е добър кик-боксиор,да прави задно салто след опит за кик в черния дроб и после боксиорите го спасявахме).altras написа:Е не е ли точно идеята на БИ да пребиеш човека срещу тебе, ако е заплаха. За какво да тренираме спортthe_invulnerable написа:Ще цитирам трениора ми: "Най-некадърните боксйори стават най-добрите кик-боксйори."Просто бокса е повече спорт,докато кик-бокса си е хамалия с цел побой.(Без да претендирам че много разбирам!).Тъй като си момиче ще ти кажа,че по принцип трениорите малко или много недолюбват женския пол понеже е по труден за работа+че липсват спаринг партнйори момичета.