Писане на статии
Модератор: fluffy cloud
Писане на статии
Здравейте,
Търся човек за превод на статии от английски на български. Статиите ще бъдат на тема: хранене, диети, отслабване, майчинство и др. Месечно ще ми трябват около 10 статии и парите ще ви се изплащат веднъж месечно през epay.bg или paypal.com. Статиите ще бъдат с дължина около 400-500 думи, но ще има статии и с дължина около 250 - 300 думи.
Аз ще ви намирам статиите и вие ще трябва само да ги преведете, бърза и лесна работа. Тази работа можете да си я вършите от вкъщи в удобно за вас време. Ще имате около месец на разположение за превод на всичките статии. Готова съм да ви платя около 30-35 лева за тази работа.
Изискването ми е статиите да бъдат правилно преведени и без правописни и граматически грешки. Ще са заплащат само одобрените статии.
Търся човек за превод на статии от английски на български. Статиите ще бъдат на тема: хранене, диети, отслабване, майчинство и др. Месечно ще ми трябват около 10 статии и парите ще ви се изплащат веднъж месечно през epay.bg или paypal.com. Статиите ще бъдат с дължина около 400-500 думи, но ще има статии и с дължина около 250 - 300 думи.
Аз ще ви намирам статиите и вие ще трябва само да ги преведете, бърза и лесна работа. Тази работа можете да си я вършите от вкъщи в удобно за вас време. Ще имате около месец на разположение за превод на всичките статии. Готова съм да ви платя около 30-35 лева за тази работа.
Изискването ми е статиите да бъдат правилно преведени и без правописни и граматически грешки. Ще са заплащат само одобрените статии.
Последно промяна от ipetkova на 12 Авг 2009, 18:20, променено общо 1 път.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Писане на статии
Опа. Контакти?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
email -> ipetkova86@gmail.com
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
35 на статия или за всички статии?
Малко ми се виждат нещо за всички статии
Малко ми се виждат нещо за всички статии
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Дамата каза, че се плащали 4-5 лв за авторска статия и преводът на всичките струва 25 лв, аз се отказвам
.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Превода на всички статии е 35 лева а не 25.allshallperish написа:Дамата каза, че се плащали 4-5 лв за авторска статия и преводът на всичките струва 25 лв, аз се отказвам.
Не че нещо, ама ми се вижда доста малко 
Вижда ти се, щото си е малко... 
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
1 стандартна страница превод от често срещан западен език е 7 лв.
Това, за да знаете как да си калкулирате заплащането, което предлагате.
Тук повечето са студенти, но това не означава, че трябва да бъдат третирани като 15то качество и прецаквани в заплащането.
Това, за да знаете как да си калкулирате заплащането, което предлагате.
Тук повечето са студенти, но това не означава, че трябва да бъдат третирани като 15то качество и прецаквани в заплащането.
- KeepOnDreaming
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика - Задочно
- Курс: първи
Хората си мислят, че на младите може да се хвърлят жълти стотинки. Добре дошли в света на "професионалистите".
Само че по мое мнение, заплатата трябва да се определя според качеството на свършената работа, а не според ЕГН-то на служителя.
Само че по мое мнение, заплатата трябва да се определя според качеството на свършената работа, а не според ЕГН-то на служителя.
It's not the age that matters, but the life in your years.
Оо, ЕГН-то е едно от важните неща. Дава ти права и ти ги отнема...
По мои изчисления 400-500 думи са 2 страници формат А4. 10 статии по 2 страници са 20 страници. 3 лв. за една статия означава 1,50 лв. за една страница превод.
Мисля, че минималната сума, която трябва да бъде дадена трябва да е два пъти по-голяма.
И какво означава това, че ще се заплащат само одобрените статии? Преводаческият труд трябва да се заплати, независимо от това дали ще одобряват статиите или не!
Мисля, че минималната сума, която трябва да бъде дадена трябва да е два пъти по-голяма.
И какво означава това, че ще се заплащат само одобрените статии? Преводаческият труд трябва да се заплати, независимо от това дали ще одобряват статиите или не!
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
Ти им прати демо превод, пък те да решават дали ще го одобрят или не 
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
Кви са тия кретени, които предлагат работа в тоя форум.
Ше превеждаш ти цифра статии за...35 лева.
Та един хамал ше изкара толкова за 3-4 часа. Ходи се прегледайте, госпожо/госпожице.