Книгоиздаване
Модератор: Шепот
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Приети книгоиздаване
Джеси, адвам те в Скайп.
Имам програмата на специалността за 4 години и ще ти я изпратя. Милена Цветкова ни я даде преди 2-3 месеца, така че мисля, че е достатъчно актуална.
~ Кътчето ~
- Ния Илчева
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Казвам се Надежда или Ния за по-кратко, вече студентка по книгоиздаване-редовно Това ми беше първото желание и много щастлива!!! Радвам се че ще срещна такива хора като мене, които обичат книгите и четенето. Скайпа ми е nia.dorado
Angel, I'm trying.. to love you, to hate you, to kill you, to save you...
- dessisslava
- В началото бе словото
Колеги и аз се присъединявам към вас
сега ще видим дали мишката изяде книжката 
....Не ми е нужно никакво „защото”. Поисках го. Направих го. Финито!
- Ния Илчева
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Урааааа, още колегиdessisslava написа:Колеги и аз се присъединявам към вассега ще видим дали мишката изяде книжката
Angel, I'm trying.. to love you, to hate you, to kill you, to save you...
- HoT_KiSs{}
- В началото бе словото
- Курс: първи
Присъединявам се към вас
Нека и аз да се представя
Казвам се Евгения ( Жени ) приятно ми е
Jesy, добавих те 
Книгоиздаване
Ето ме и мен
И аз ъм приета книгоиздаване , но ми беше трето желание.Някой ако може да ми каже нещо повече за тази специалност
понеже не съм запозната много
Но все пак мисля че ще ми хареса 
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
Ами какво мога да ти кажа за специалността...дава ти познания за реализиране като книгоиздател. И под книгоиздател не се разбира да издаваш само книги, а и вестници, списания. Обхваща поле от знания за българския език и стилистика, редактиране, народопсихология, социология, малко философия, реклама, връзки с обществеността, полиграфия, медийно право, дизайн, маркетинг и... това е основното.
Много е интересно. Още повече ако се занимаваш вече с това, въпреки, че ти явно не се занимаваш. Надявам се да ти е интересно.
Много е интересно. Още повече ако се занимаваш вече с това, въпреки, че ти явно не се занимаваш. Надявам се да ти е интересно.
Звучи доста добре
Струва ми се интересно и предполагам че няма да се разочаровам
Ще се видим на първи , колегиии 
Здравейте, аз също съм Книгоиздаване - редовно. Адриана се казвам. Няма да крия, че това не ми е първото желание и дори смятам да изчакам и 3то класиране, евентуално за ВО. Но сега разглеждайки учебния план, смятам, че е доста добра специалност и определено ми допадат дисциплините, които са заложени. Знам, че за всичко, случващо ни се, си има причина. Може би точно това трябва да уча и точно в Книгоиздаването ще открия себе си.

- Al-x4o
- От дъжд на вятър
- Специалност: Публична комуникация
- Курс: семестриално завършил
- Обратна връзка:
Ехо, сладури, как сте?
Много се радвам, че с всяка изминала година има все повече хора с първо желание Кн и по-малко, записали специалността в чакане на ВО или Ж. Когато аз бях курс преди 4 години - имаше 3-4 "книжки", които искаха да учат това. Сега явно сте доста повече.
Поздравявам ви за избора и слушайте каките Мила, Ники и Вида, че много полезни съвети от тях ще дойдат
Малко и аз почнах да говоря като Йода. Но да знаете, че сте винаги добре дошли в "Аз чета" http://www.azcheta.com.
P.S. Милена Цветкова и Гриа Атанасов са ви ключовите преподаватели, ако сте решили да се развивате в професията. За Милена бързо ще се уверите в това, щом започне да ви предава
Много се радвам, че с всяка изминала година има все повече хора с първо желание Кн и по-малко, записали специалността в чакане на ВО или Ж. Когато аз бях курс преди 4 години - имаше 3-4 "книжки", които искаха да учат това. Сега явно сте доста повече.
Поздравявам ви за избора и слушайте каките Мила, Ники и Вида, че много полезни съвети от тях ще дойдат
Малко и аз почнах да говоря като Йода. Но да знаете, че сте винаги добре дошли в "Аз чета" http://www.azcheta.com.
P.S. Милена Цветкова и Гриа Атанасов са ви ключовите преподаватели, ако сте решили да се развивате в професията. За Милена бързо ще се уверите в това, щом започне да ви предава
- HoT_KiSs{}
- В началото бе словото
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
Ами, добре, който иска да се свърже с мен в скайп и да си направим общ чат, скайпът ми е:*********
Последно промяна от george.merlin на 27 Мар 2010, 22:44, променено общо 1 път.
- rueva
- Пишеща машина
- Курс: четвърти
Алекс, ако сега кандидатстваше, коя специалност щеше да запиеш, изведнъж се зачудих : )Al-x4o написа:Ехо, сладури, как сте?
-
Don Pablo
- В началото бе словото
- Специалност: Публична администрация
george.merlin написа:Не видях създадена тема по този въпрос.
Кажете кой е приет книгоиздаване, как се казва, кое желание му е....и...това стига.![]()
Аз се казвам Георги Иванов, приет съм по първо желание.
Гонзо, ти ли си ?