Много ми е приятно. Казвам се Вадèр. От Русе съм.
Ще се запознаем набързо сега, а ще се опознаем наесен.
Затова ще бъда кратък: много се радвам, че съм в СУ. Медицината е невероятна - малко хора + Правителствена болница. Догодина ще запиша журналистика; а след нея ще изкарам PR.
От последното изречение личи, че съм всестранно развита личност.
Не ми се рисува подробен психологически профил и не искам да изреждам всичките си интереси, хобита и мечти. Абе, готин човек съм.
Надявам се да се запозная с готини хора наесен. Ще обърна внимание, че социалната страна на 1ви курс не е по-малко важна от овладяването на способността да учиш в големи обеми и да биеш хлебарките с чехъл/учебник по анатомия едновременно. С втората част ще се сблъскаме към средата на октомври, а с първата - още сега.
Ще променя света. Ще забележите, че слушам непопуляна музика. Пиша - публицистика, разкази. Разказите биват много различни: социални, грапаво реалистични; интровертен смразяващ психологизъм ("Капка кръв"); слънчеви лъчи. Полупрофесионален фотограф съм. Компютърен майстор и nerd също. Притежавам много качества на средностатистически пенсионер, както и на професионален парашутист. You can quote me.
Най-общо, вечен оптимист съм. Обичам светлината. Излъчвам я, давам я на всеки, погледнал насам. Да, и ще променя света. Затова отивам в София.
Мисля, че това е достатъчно като за първи поглед. "Ще се запознаем набързо сега, а ще се опознаем наесен."
Бъдете по-словоохотливи, не се притеснявайте да говорите глупости и не го смятайте за губене на време. Пак повтарям, че това е по-важно, отколкото го смятаме сега.
Хайде!
P.S. Идейно: поствайте снимки, ако не сте грозни. {2 л., ед.ч.}