Колко струва доброто отношение?

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Да не мислиш, че някой е разбрал... :lol: Те учителките си бърбореха, ли, бърбореха на една от масите и се правеха на невидяли и нечули... :evil:
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Е,това е гадно :evil: .Все пак вие сте били малки и някой е трябвало да защитава интересите ви!

Да похваля една продавачка-всеки път,когато отида,е много учтива и винаги пожелава "Приятен ден",дори и когато има много хора и е натоварено.Останалите продавачки въобще не са така.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

това е единственото хубаво на лошото обслужване - че оценяваш доброто :lol: :lol: :lol:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

got написа:Има голямо значение манталитета. :? 500-те години робство се усещат доста видимо.Пък и доскоро са ни възпитавали да бъдем все смачкани..."Преклонената главица сабя не я сече".
Абе стига сме се оправдавали с това турско робство. Инертността на българина понастоящем не е причинена от турското робство, а от липсата на желание да се отърси от робския манталитет и тъй удобната пасивност. Много по-лесно е винаги друг да ти е виновен.

Както казва професорът ни по история на Балканите:
- Що ви смърдят кенефите?
- Ами 500 години турско робство.
- А що си хвърляте боклуците по улиците, що не ви работят асансьорите?
- Как защо? Ами 500 години турско робство!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

pora_e_priqtel написа: Абе стига сме се оправдавали с това турско робство. Инертността на българина понастоящем не е причинена от турското робство, а от липсата на желание да се отърси от робския манталитет и тъй удобната пасивност. Много по-лесно е винаги друг да ти е виновен.

Както казва професорът ни по история на Балканите:
- Що ви смърдят кенефите?
- Ами 500 години турско робство.
- А що си хвърляте боклуците по улиците, що не ви работят асансьорите?
- Как защо? Ами 500 години турско робство!
добре, затапи ни, аз млъквам засрамено :oops: :roll: :wink:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Нямах предвид оправдание. :oops: Изобщо не приемам примиренчески философии...Визирах точно това нежелание да се отърсим от такъв манталитет... :roll: А манталитетът, както казваха някои учители в у-ще, се променя БАВНО, много бавно...Дори за стотици години... :oops:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Тогава защо толкова бързо манталитетът на българите е станал робски?
Ама тука вече влизаме в друга тема...
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ъъъ... на кое викаш "бързо"?
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Ами съвсем скоро след като турците ни завземат има една битка в
Анадола.Рязаните са разбити, а султанът е пленен от монголите.
Дори тогава няма опит за изтласкване на нашественика.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

8) Един гаден въпрос: На кой телефон да се оплача, че в сградата на Университета всички пушат, въпреки закон, постановление на Министерския съвет, ректорска заповед и напомнителни писма на деканите по факултети? Някой знае ли? Предварително му благодаря, ако ми даде тази инфо. :oops:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

а забеляззали ли сте при някакви определени случаи, да кажем шефът им е в магазина, че се отнасят по-иначе... :lol: онзи ден влизам в един магазин и поисках да видя нещо (само дето сега не се сещам точно какво беше) и давайки ми го продавачката каза:"Заповядай" и въпреки че се учудих реших, че може женицата просто да е възпитана добре...после като й дадох парите и като ми върна рестото, пак "Заповядай", което отново ме учуди...но в следващия момент, подавайки ми торбичката с покупките пак със "Заповядай" и вече сериозно се шокирах...и точно преди да се завъртя да изляза от магазина, мернах някакъв човек зад витрините, в близост до нея (бая по-възрастен от нея, и нямаше как да й е мъж да кажем) и й гледаше настоятелно в ръцете...та ми стана смешно, хората какви неща правят само, за да направят добро впечатление на шефовете си :roll:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

днес разбрах, че доброто отношение (но и не само то) струва наистина МНОГО!

преди да бъдете каквито и да било, бъдете homo-sapiens или цивилизовани хора!
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

...ходил си до университета или си имал среща (близка) с администрацията там. :lol:
The empires of the future are the empires of the mind.
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

Optimist написа:...ходил си до университета или си имал среща (близка) с администрацията там. :lol:
о, не, персонално към администрацията изпитвам искрена симпатия... :lol:

друго имам предвид... :wink:
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

На мен пък винаги ми казват Добър ден, Довиждане, Приятен ден бла бла .. ама винаги, и се отнасят много любезно, не знам как става тоя номер. Просто аз се усмихвам на всички и съответно отношенията ми са повечето пъти абсолютно безпроблемни, даже с пъти по-добри отколкото на мои приятели например ..
Нооооо, ако някой/я някъде си позволи да не ми се усмихне достатъчно раболепно, колкото смятам, че е нужно, или още по-лошо - прави ми проблеми - гледай какво става охоооооо :twisted: :twisted: :twisted: Както казва Паган, не само говоря, ми ги удавям в нови и нови аргументи докато не осъзнаят вината, простотията си и не се изпотят от неудобство. И им е малко, защото в такива моменти съм способна да убивам и май ми личи, макар и никога да не повишавам тон :twisted: Както стана оня ден в "Ботуша" - поредното просташко заведение от категорията на Уго, Дивака, Кривото и тям подобни :pukeright: :pukeleft: Във всички нормални заведения, когато има платена резервация, се слага табелка "резерве" часове преди уречения час, за да не сяда никой на масата, а не да се настаниш и да идва 16 пъти и да ни гони някаква си простакеса и да ми разваля срещата с френдовете; да сме готови със сметката 15 мин преди резервацията, от които 5 мин да й обясняваме, докато стопли мозъчната й клетка, че нямаме по-малко от 50лв, а още 10 мин да се разкарва единия френд да разваля сам парите и накрая да вдигне скандал защо сме още там!!!! WHAT DA ....?!?! Ми отидохме с френдката при управителя - потен и дебел смотаняк на бара и ги направихме на нищо, макар че още можеше :? :evil:
Нарича се Сървис и е Сървис, за да ти се покланят и да те умоляват да се върнеш, както прави един сладур на басейн Спартак - раболепно, лицемерно, абсолютно преиграно... обожавам го :!:
Изображение Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”