Да но аз не възнамерявам отново да минавам 400 км за да ходя до София и да давам пари... Ще се надявам да не им отнеме много труд да ми сметнат успехаsunshine_lady написа:хора и аз се записах направо за 4 часа в София, направих 1000 неща и бяха големи филми... от бързането забравих да си напиша колко ми е успеха за общежитието![]()
моля ви кажете че и някой от вас е забравил...
И аз ги оплесках днес, така че до 20 август ще се ходи пак. А записването протече доста бързо днес или поне в ГГФ.
КСК 2009 - География
- Dilleddon
- В началото бе словото
- Специалност: АМГ
- Курс: втори
Re: КСК 2009 - География
някой знае ли колко е паднал бала миналата година между 1во и 2ро класиране за география задочно
или за геологията
най-лесно е да си невидим,най-просто е да си ненужен!
- sunshine_lady
- В началото бе словото
- Специалност: РРП
- Курс: първи
По принцип това им е работата,Dilleddon, но аз не живея чак толкова далеч.
Успех!!!
Успех!!!
Усмихни се на света, за да ти отвърне със същото!
някой може ли да ми каже като се е записвал туризъм каква сума е заплатил?
144 лв. и 50 ст.geq написа:някой може ли да ми каже като се е записвал туризъм каква сума е заплатил?
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
- Leila_Valera
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
Като си попълвах молбата за общежитие, попитах милата лелка дали в графата трябва да си напиша бала, с който съм приета, и тя ми отговори, че от хоризонталната линия надолу те си попълвали... така че не го мислете толкова 
Ако искаш да разсмееш Господ, само Му разкажи плановете си.
Регионално развитие и политика
Регионално развитие и политика
-
fntsy
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
А всъщност така и не разбрах какво включва тази такса? Май нищо, а?
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Таксата за семестъра ли? Ами включва само и единствено удоволствието да учиш в СУ, или по-скоро в ГГФ. 
-
fntsy
- В началото бе словото
Е, супер, не съм се надявал и на повече 
Ти нали си Туризъм? По всички предмети ли ще ни трябват някакви учебници или ще можем да си учим само от записките?
Ти нали си Туризъм? По всички предмети ли ще ни трябват някакви учебници или ще можем да си учим само от записките?
Ихаааааааааа и аз вече съм студентка, вчера се записах и стана доволно бързичко!!! Нямам търпение да започне студентския животец 
Внимавай какво си пожелаваш...
- Dilleddon
- В началото бе словото
благодаря ти sunshine, a теб къде те приеха???sunshine_lady написа:По принцип това им е работата,Dilleddon, но аз не живея чак толкова далеч.
Успех!!!
- sunshine_lady
- В началото бе словото
- Специалност: РРП
В ррп на ггфDilleddon написа:благодаря ти sunshine, a теб къде те приеха???sunshine_lady написа:По принцип това им е работата,Dilleddon, но аз не живея чак толкова далеч.
Успех!!!
Усмихни се на света, за да ти отвърне със същото!
- Dilleddon
- В началото бе словото
браво girl и на мен ми звучеше яко тази специалност, ама и географията май ще е хубава
хайде успех и може да се видим някъде там 
- samodivalady
- В началото бе словото
zdraveitre na vsi4ki!predvaritelno se izvinqvam 4e ne pi6a na kirilica za6toto nqmam.
taaaa ..prez 2010 mislq da kandidatstvan v SU s geografiq.pro4etoh po4ti cqlata tema i re6ih da ne se zapisvam na uroci a da si kupq u4ebnika "Geografiq na Bylgariq" ot Slaveikov i Zlatunova,ta vaprosyt mi e tozi u4ebnik vsqka godina izliza novo izdanie li ili si e edin i sy6t i da go pory4vam napravo? za6toto u4ebnika na karaka6ev izliza po4ti vsqka godina
i sega neznam kakvo da pravq. blagodarq predvaritelno
taaaa ..prez 2010 mislq da kandidatstvan v SU s geografiq.pro4etoh po4ti cqlata tema i re6ih da ne se zapisvam na uroci a da si kupq u4ebnika "Geografiq na Bylgariq" ot Slaveikov i Zlatunova,ta vaprosyt mi e tozi u4ebnik vsqka godina izliza novo izdanie li ili si e edin i sy6t i da go pory4vam napravo? za6toto u4ebnika na karaka6ev izliza po4ti vsqka godina
порачвай го смело от сега, иначе излиза си всяка година, но за изпита до година ще са валидни данните от 2007 насам така, че дали си учиш по издание 2009 или 2010 няма да има никава разлика, а за 2010 сигурно ще го намериш чак към март месец и само ще се забавиш с подготовката 
Внимавай какво си пожелаваш...