Компютърна химия
- Kalina_K
- В началото бе словото
- Специалност: компютърна химия
- Курс: трети
Компютърна химия
В началото на КСК 2009 много исках да бъда приета компютърна химия в ХФ на СУ и сега, когато това вече е факт искам да се запозная с бъдещите си колеги (включвам хората от мъжки и женски пол).
Компютърна химия 2 курс
Chemistry is fun!
Chemistry is fun!
- Кати
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Компютърна химия
Ми аз съм Компютърна химия,ама вече почнах да се плаша.Като отидох да се запиша и като видях половината който излезнаха до такава степен бяха изстрещели,че просто ме е страх да стъпа повече там.Надявам се до започването на учебната година да ми мине
. Много ще се радвам да се запозная с колегите си и някой от по горните курсове да ни обяснят горе-долу как стоят нещата.
Мълчанието днес ражда викове Утре...
...е споко ше станеш 2ри курс...Кати написа:Ми аз съм Компютърна химия,ама вече почнах да се плаша.Като отидох да се запиша и като видях половината който излезнаха до такава степен бяха изстрещели,че просто ме е страх да стъпа повече там.Надявам се до започването на учебната година да ми мине. Много ще се радвам да се запозная с колегите си и някой от по горните курсове да ни обяснят горе-долу как стоят нещата.
- Кати
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Да хубаво е да знам,че има възможност да премина
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В най-добрия случай само с една поправкаnecrozis написа:...е споко ше станеш 2ри курс...Кати написа:Ми аз съм Компютърна химия,ама вече почнах да се плаша.Като отидох да се запиша и като видях половината който излезнаха до такава степен бяха изстрещели,че просто ме е страх да стъпа повече там.Надявам се до започването на учебната година да ми мине. Много ще се радвам да се запозная с колегите си и някой от по горните курсове да ни обяснят горе-долу как стоят нещата.
![]()
![]()
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Кати
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Това са вече подробностиJudyRamone написа:В най-добрия случай само с една поправкаnecrozis написа:...е споко ше станеш 2ри курс...Кати написа:Ми аз съм Компютърна химия,ама вече почнах да се плаша.Като отидох да се запиша и като видях половината който излезнаха до такава степен бяха изстрещели,че просто ме е страх да стъпа повече там.Надявам се до започването на учебната година да ми мине. Много ще се радвам да се запозная с колегите си и някой от по горните курсове да ни обяснят горе-долу как стоят нещата.
![]()
![]()
здравейте , и аз съм приета в тази специалност и бих искала още от сега да се запозная с вас колеги
честно казано аз също се страхувам мъничко, надявам се само по- скоро да приключи 1 семестър 
недей да искаш да минава първия семестър... той е най-приятен (или поне за мен беше
)
определено е приятно ще го разберем след като мине

- Unique_
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърна Химия
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен
Ще бъда 1-ви курс в КХ и се надявам да не е толкова сложно колкото звучи. Чувствам че ще бъда заобиколен само от момичета в тази специалност едва ли има много луди момчета като мене да я запишат
-
igrata_vip
- В началото бе словото
Споко няма си сам брат и аз съм КХ надявам се да сме една страхотна група и да си правим шоуто и да си взимаме с лекота изпитите а до трудноста на специалноста - няма нищо лесно!
-
nangelova
- В началото бе словото
Ехееее много компютърни химици, много нещо! Поздравление за темичката, радвам се, че ще поконтактувам с бъдещите си колеги предварително
Успех на всички и на 1ви ще се видим 
- Unique_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Някой от второкурсниците може ли да каже ко представлява тва първото откриване от 9:30 до 10:00 там пред Ректората и дали си заслужава да ходим или направо в нашия Факултет 
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ми мисля, че няма смисъл да се ходи в Ректората. Голяма блъсканица е, нищо не разбираш кво става въобще. Ходи направо в ХФ-то да си вземеш книжкатаUnique_ написа:Някой от второкурсниците може ли да каже ко представлява тва първото откриване от 9:30 до 10:00 там пред Ректората и дали си заслужава да ходим или направо в нашия Факултет
Who ever said I needed you! Lied!
- RikoOo
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Най-яко си е само пътвия семестър после става

Жената пред волана е като звезда в небето. Ти я виждаш,но тя теб-НЕ!