Скандинавистиката минала правото по бал, а.
Журналисти 2009, том 2.
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Журналисти 2009, том 2.
Хей-хо, скандинависте!
~ Кътчето ~
- Almondgirl
- В началото бе словото
- Курс: трети
Хей- хо, съфорумци !
Някой да е останал за утре
Bang Bang
Bang Bang
"Погледната от далече, равнината пред мен, приличаше на поредица от хълмове"
Аз бях вчера, но както всички знаем темпото на записване не успях да се "стана студент"
, за това утре ще ходя, защото предполжих, че и днес е щяло да бъде лудница.
Други има ли?А някой от днес (четвъртък) да сподели как е било положението
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
И аз бях от "щастливците", които успяха да се запишат вчера.
Съвет от мен - попълнете си декларацията за доходи и молбата за общежитие още в Ректората ( няколко симпатични студентки ги раздават), за да не се бавите допълнително във ФЖМК. И още нещо - НЕ лепете снимка в Именника, защото този документ няма да ви потрябва при записването.
Общо взето чакането беше доста, за дъжда да не говорим, но и аз като LadyPlaneCrash се радвам, че успях да се запозная с (още) няколко приятни колеги.
Съвет от мен - попълнете си декларацията за доходи и молбата за общежитие още в Ректората ( няколко симпатични студентки ги раздават), за да не се бавите допълнително във ФЖМК. И още нещо - НЕ лепете снимка в Именника, защото този документ няма да ви потрябва при записването.
Общо взето чакането беше доста, за дъжда да не говорим, но и аз като LadyPlaneCrash се радвам, че успях да се запозная с (още) няколко приятни колеги.
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
- memento mori
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Аз вчера ходих да са шацна за 2ро класиране. Отидох в 11.30 и ми казаха да се върна в един, обяснявайки без да ги питам, как не са яли и всякакви др. простотии. Родителите им бяха неколкократно поздравени. А тази ниската, носатата, която беше на устния и прилича на баба Цеца от лозе, ми лази по нервите.
П.П: Спешно издирвам едно момиче, което видях вчера във факултета и което после слезе на Мездра!
П.П: Спешно издирвам едно момиче, което видях вчера във факултета и което после слезе на Мездра!
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611
I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
- bvz
- Пишете, о, братя
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хахаха, много сте забавни. Още не сте се записали а вече не можете да се разбирате с администрацията
Много ясно, че ще си искат обедната почивка, и аз да съм, и аз ще искам да ям на обяд, особено ако ми се е налагало да повторя едно и също нещо стотина пъти. Пък вместо да се радвате, че имате шанс да се видите с тях и следобед, се ядосвате. Само едно ще кажа - свиквайте. Като за студенти приемното време е е от 9 до 12. Толкоз. Има отдели в СУ, които работят само в определеи дни по няколко часа. Това е положението. Само в допълнение ще кажа, че е така не само в СУ, дори не само в България. Като част от Университета ще се съобразявате с правилата. Все пак никой никого не насилва 
И не забравяте, че това са хора, с които ще ви се налага да работите и общувате още поне четири години, така че е добре да се стараете към разбирателство
И не забравяте, че това са хора, с които ще ви се налага да работите и общувате още поне четири години, така че е добре да се стараете към разбирателство
- memento mori
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Естествено, че имат нужда от почивка, било за храна или за кафе, или каквото и да било. Могат да ми кажат да ида след 1, без да ми споделят, че са гладни и изморени. А за това , че са изнервени, не съм виновен аз. Все пак им се плаща за тази работа.
П.П.: Не е нормално да се разбираме с всички
П.П.: Не е нормално да се разбираме с всички
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611
Как ли? Ужасно, бавно, ужасно бавно...coolboy написа:Аз бях вчера, но както всички знаем темпото на записване не успях да се "стана студент", за това утре ще ходя, защото предполжих, че и днес е щяло да бъде лудница.
Радвам се, че успях да се запиша и вече официално и по документи съм студент и аз.
На всички все още незаписали се - успех. Сега поне чакането си заслужава, защото накрая носи някакъв удовлетворителен успех, а пък и е последното от тази изморителна поредица.
Искам да попитам за езиците във факултета. Доколкото разбрах чуждият език е по желание. В този смисъл - мога ли да запиша два чужди езика?
- madlight
- В началото бе словото
- Специалност: светещ с фенерче
- Курс: кандидат-студент
хо, и аз вчера се записах последен в 6 часа.
И успях да се скарам с тази от канцеларията вече.

И успях да се скарам с тази от канцеларията вече.
In you I see dirty
In you I count stars
In you I feel so pretty
In you I taste god
In you I feel so hungry
In you I crash cars
We must never be apart...
In you I count stars
In you I feel so pretty
In you I taste god
In you I feel so hungry
In you I crash cars
We must never be apart...
- bvz
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Edward написа:Искам да попитам за езиците във факултета. Доколкото разбрах чуждият език е по желание. В този смисъл - мога ли да запиша два чужди езика?
Да, чуждият език се учи по желание. В смисъл, че избурате сами езикът. Иначе трябва да учите поне един чужд език в продължение на четири години.
Можеш да се запишеш и на два чужди езика, стига после да успееш да ги мушнеш някак в седмичната програма
Последно промяна от bvz на 06 Авг 2009, 17:36, променено общо 1 път.
- bvz
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ей, много конфликтни личности ще има в тоя факултетmadlight написа: И успях да се скарам с тази от канцеларията вече.![]()
- cvetencetototo
- В началото бе словото
- Специалност: PR задочно
и аз вчера се записах за 2ро класиране , не че вярвам бала да падне , но все пак.... общо бяхме 5 човека за подаване на молба 
В резултат на вчерашния ден - болна съм. Но се записах! Наистина - гооолямо чакане си беше. И все пак би трябвало да си заслужава.
Много се радвам иначе, че успях и да си хвана автобуса обратно навреме.
Кофти си беше, че никой не ти обяснява кое как трябва да е, поне в Ректората. Във факултета - всичко ясно и добре, като изключим тона на говорене. Само протакането ме дразнеше, но разбрах защо се получава така накрая...
Дъждът няма да го споменавам, че само се ядосвам.
Като цяло си е едно мъчение цялото записване и всички тези документи. До последно не разбрах за какво е уверението ( 2те копия от него).
bvz, извинявай че питам тук, наистина е време да се преместим, но - относно езиците, има ли шанс да се състави група за испански? Или са си само немски, френски, английски?
И аз, с моето желание за баскетбол, доколкото разбрах след 1 откомври чакам нейде да се появи бяла бележчица за спорт, така ли?
Много се радвам иначе, че успях и да си хвана автобуса обратно навреме.
Кофти си беше, че никой не ти обяснява кое как трябва да е, поне в Ректората. Във факултета - всичко ясно и добре, като изключим тона на говорене. Само протакането ме дразнеше, но разбрах защо се получава така накрая...
Дъждът няма да го споменавам, че само се ядосвам.
Като цяло си е едно мъчение цялото записване и всички тези документи. До последно не разбрах за какво е уверението ( 2те копия от него).
bvz, извинявай че питам тук, наистина е време да се преместим, но - относно езиците, има ли шанс да се състави група за испански? Или са си само немски, френски, английски?
И аз, с моето желание за баскетбол, доколкото разбрах след 1 откомври чакам нейде да се появи бяла бележчица за спорт, така ли?
Стойност има само онова познание, което съм натрупал сам, докато съм правил нещата, които съм искал да правя.
Няма на Земята човек, които да ме научи на повече, отколкото искам да знам.
Р.Бах - Илюзии
Няма на Земята човек, които да ме научи на повече, отколкото искам да знам.
Р.Бах - Илюзии
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Значи все пак си успяла да се доредиш... 
И аз се надявам да се съберем повечко ентусиасти за испанския ..
И аз се надявам да се съберем повечко ентусиасти за испанския ..
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..