Академичен календар 2009/2010

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Аватар
Glamourousy
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: кандидат-студент

Академичен календар 2009/2010

Мнение от Glamourousy »

Здравейте!
Не открих никъде в сайта академичен календар за 2009/2010. Къде мога да го открия...? Опитвам се да намеря също и по - подробна информация отностно бакалавърската програма за специалност "Връзки с обществеността" - задочно.
Благодаря предварително! :)
:flower:
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Академичен календар 2009/2010

Мнение от bvz »

Здравей,

за академичния календар за следващата уебна година е още рано (не знам дали са обявнеи и официалните почивни дни вече), ще го има към средата на септември сигурно :) Погледни датите за изминалата година и ще се ориентираш приблизително какви ще са сесиите и семестрите и тази :)

Какво по-точно те интересува за специалността? ФЖМК няма сайт, програмата я няма качена никъде в интернет, така че питай с повече подробности :)
Аватар
Glamourousy
В началото бе словото

Мнение от Glamourousy »

Здравей!
Аз съм приета специалност "Връзки с общественността" - задочно и се интересувам кога точно е първият учебен ден (около 7-8.09 ??);къде трябва да отида във ФЖМК или в ректората; каква е програмата... Малко дреболии,но...
Ще чакам тогава да публикуват академичния календар и ще се информирам.
Благодаря за бързия отговор! :)
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

Здрасти пак,
първият учебен ден за задочно обучни ттябва да е някой понеделник, не знам със сигурност. Програмата обикновено излиза четвъртъка или петъка преди очните. Доколкото знам е винаги ужасна и много натоварена - по 8-10 часа дневно. Трябва да отидеш във ФЖМК, защото всички занятия на Журналистика и Връзки с обществеността се провеждат в сградата на Московска 49 (вие май ще и се радвате след цялостен ремонт на Източното крило :lol: ).
Май е това :)
Успех и приятна почивка!
Аватар
Glamourousy
В началото бе словото

Мнение от Glamourousy »

Благодаря ти!
Успехи и на теб! :)
Chocolate girl
В началото бе словото
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Chocolate girl »

Дали се е появила някъде учебната програма на журналистика редовно? Нещо не мога да я намеря, а ми е интересно. Ако някой я открие, нека сподели.
xXx
В началото бе словото

Мнение от xXx »

Какво трябва да правим на 1ви 4ти или там кога сме ? :D
converse.allstar
В началото бе словото

Мнение от converse.allstar »

Някой може ли да ми кажи кога всъщност почва учебния процес за студентите от ФЖМК??? Извинявам се предварително за глупавия въпрос, но като се записвах ми казаха на 5-ти октомври сега чета, че днес е трябвало да се състои откриването...И така последно днес ли беше или на 5-ти в 14:00 часа?Благодаря ви!
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

Здравей,

не знам защо са решили така тази година, но откриването беше днес, на 1 октомври, а учебният процес ще започне на 5 октомври (понеделник). Въпреки това вече тече записването за някои спортове.
converse.allstar
В началото бе словото

Много са зле...А кога ще раздават студентските книжки за първокурсниците?Днес ли е било това събитие или просто днес е имало тържество?Въпроса ми общо взето е дали съм изпуснал нещо, защото не съм от София, а от Пазарджик и транспорта днес ми беше проблем (имах доста задачи да свърша).Благодаря ти пак!
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

Днес беше официалното откриване, на което се представят преподавателите и представителите на Факултетния студетски съвет, дават се отговори на някои важни въпроси и се връчват студентските книжки. Можеш да я получиш и на 5 октомври, когато ще има занятия.
converse.allstar
В началото бе словото

Последно и повече няма да те потя.На 5-ти почват и учебните занятия така ли?Ако е така къде мога да проверя коя група съм,защото в програмата видях, че на някой лекции и упражнение сме разделени на групи.Трябва да разбера, защото иначе няма да знам кога и на кои лекции да отида в понеделник.

Има ли срок за записване на спорт и ограничени ли са местата за дадените спортове?
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

Tакаааа... щом е за последно добре, но мисля, че ще е за предпоследно :)
Упражнения обикновено не се провеждат преди да е имало лекции по даден предмет, т.е. отивате първо на лекции. На лекцията преподавателят определя заедно със студентите как ще се формират групите.
За всеки спорт си има определени срокове и местата са ограничени :)
Ако имаш още въпроси - на 8 октомври от 17:30 ще има среща на Факултетния студентски съвет с първокурсниците, така че си записвай в тефтерче, за да питаш всичко, което те интересува :lol:
converse.allstar
В началото бе словото

Благодаря ти за пореден път!Ще трябва да черпявам! :)

А къде става записването за спорт ( В Департаментът по спорт ли?)? И може ли да се запиша без студентска книжка и ако не мога ли примерно утре да си я взема от ФЖМК?

Златен си човек!
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

Ако ще си в София може да си я вземеш и утре - първо попитай в стая 9 на първия етаж (отдел Студенти). Ако не е там, ще ти кажат къде да отидеш.

За записването по спорт не знам дали ще ти е необходима, но е добре да я носиш със себе си. Записването става на различни места, но тях може да разбереш в Департамента по спорт (стая 120 в Ректората - влизаш от задния двор, продължаваш направо имае едни малки стълбички надолу после, нагоре, като минеш и двата асансьора, свиваш вдясно и първата или втората врата е с номер 120) :lol:

Казах ти, че ще е предпоследно....

Какъв спорт искаш да записваш?
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”