курс комп.грамотност ?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

deni_66
В началото бе словото

курс комп.грамотност ?

Мнение от deni_66 »

здравейте. не знам дали тук е подходящото място да задам въпроса си, но искам да ви попитам дали някой от вас знае къде е най-удачно да се запише подобен курс. иска ми се да запиша нещо такова, по-конкретно ме интересува ексел и аксес. не са ми много ясни, а с оглед на това, че започвам да си търся по-сериозна работа ми се иска да съм на "ти" с тези програми, а не само да има познания от обща кулутура. разгледах няколко обяви в нета, но не съм сигурна доколко обучението е сериозно. та затова ако някой има впечатления от определена фирма, ще съм му много благодарна да ги сподели. балгодаря
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Не съм ходила на такива курсове,така че не мога да ти отговоря от личен опит,но знам,че в Департамента по езиково обучение към СУ се провеждат такива курсове.Сайтът им е http://www.deo.uni-sofia.bg/
Последно промяна от nightwish на 01 Апр 2006, 22:28, променено общо 1 път.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
deni_66
В началото бе словото

Мнение от deni_66 »

я го дай пак сайта, че не ми се отваря. :?
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

А някой знае ли нещо за компютърните курсове в СУ-виждал съм обяви ,че предлагат какво ли не ограмотяване,но сега не мога да се сетя повече.Знам ,че започваха в началото на всяка година...
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

deni_66 написа:я го дай пак сайта, че не ми се отваря. :?
Грешката е моя,натиснах грешната опция-вместо URL Img :oops: .Иначе двете програми не са трудни,така че можеш да си купиш по един учебник и да ги научиш сам/а.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
deni_66
В началото бе словото

Мнение от deni_66 »

уфф и аз така си мислех, купих си първо един учебник, почнах, ама нещо не го разбирах тоя учебник. та си купих друг. същата история. затова реших, че май ще е по-добре някой да ми го обясни. а и аз малко съм алергична към числа....видя ли ги и ми пада кръвното :lol: :lol: . как да е, избрах си фирма, курса започва във вторник, ама няма места :twisted: явно много желаещи за тия пусти цифри. иначе с уърда съм на "ти", тия таблици обаче......
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”