курс комп.грамотност ?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
курс комп.грамотност ?
здравейте. не знам дали тук е подходящото място да задам въпроса си, но искам да ви попитам дали някой от вас знае къде е най-удачно да се запише подобен курс. иска ми се да запиша нещо такова, по-конкретно ме интересува ексел и аксес. не са ми много ясни, а с оглед на това, че започвам да си търся по-сериозна работа ми се иска да съм на "ти" с тези програми, а не само да има познания от обща кулутура. разгледах няколко обяви в нета, но не съм сигурна доколко обучението е сериозно. та затова ако някой има впечатления от определена фирма, ще съм му много благодарна да ги сподели. балгодаря
Не съм ходила на такива курсове,така че не мога да ти отговоря от личен опит,но знам,че в Департамента по езиково обучение към СУ се провеждат такива курсове.Сайтът им е http://www.deo.uni-sofia.bg/
Последно промяна от nightwish на 01 Апр 2006, 22:28, променено общо 1 път.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
уфф и аз така си мислех, купих си първо един учебник, почнах, ама нещо не го разбирах тоя учебник. та си купих друг. същата история. затова реших, че май ще е по-добре някой да ми го обясни. а и аз малко съм алергична към числа....видя ли ги и ми пада кръвното
. как да е, избрах си фирма, курса започва във вторник, ама няма места
явно много желаещи за тия пусти цифри. иначе с уърда съм на "ти", тия таблици обаче......