СОЦИАЛНА ПЕДАГОГИКА

Подфорум към Факултета по начална и предучилищна педагогика

Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student

Публикувай отговор
esmeralda
В началото бе словото

Re: СОЦИАЛНА ПЕДАГОГИКА

Мнение от esmeralda »

ти само тази специалност ли си кандидатсвала? защото аз да :oops: в краен случей след 3-то класиране ще трябва да презаписвам и други педагогики с по-нисък бал(ако има места изобщо) пък после не знам.........
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя
Специалност: Логопедия
Курс: четвърти

Мнение от kandidat_studentt »

esmeralda написа:ти само тази специалност ли си кандидатсвала? защото аз да :oops: в краен случей след 3-то класиране ще трябва да презаписвам и други педагогики с по-нисък бал(ако има места изобщо) пък после не знам.........

То може ли да се презапише???като не си ги писала за желания?
Ами аз съм писала логопедия и специална педагогика за всеки случай,обаче и там положението е същото,приети са повече места...,което значи че съм на същия хал ,както при социалната педагогика :?
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
esmeralda
В началото бе словото

Мнение от esmeralda »

когато свършат и трите класирания се обявяват свободните места. мин година е имало свододни места в физични специалности,химични и няколко в начална педагогика. и ако не си приет в нито една специалност,мисля че можеш да се пробваш и в свободните,поне така е в някои други университети...но трябва да питаме някой по-компетентен как стои въпросът с 4-то класиране!!! аа и да те успокоя малко...казаха ми,че мин.година балът бил спаднал с повече от единица на 2-ро :mrgreen: дано ни излезе късметът!!!!!
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

esmeralda написа:когато свършат и трите класирания се обявяват свободните места. мин година е имало свододни места в физични специалности,химични и няколко в начална педагогика. и ако не си приет в нито една специалност,мисля че можеш да се пробваш и в свободните,поне така е в някои други университети...но трябва да питаме някой по-компетентен как стои въпросът с 4-то класиране!!! аа и да те успокоя малко...казаха ми,че мин.година балът бил спаднал с повече от единица на 2-ро :mrgreen: дано ни излезе късметът!!!!!

А те като се обявят свободните места как може да кандидатстваш?Или само по документи приемат?

Да,дано успеем да влезем двете и да станем колежки :wink: Успех!
"Най-голямото щастие в живота е увереността,че някой те обича.Заради това,че си такъв, какъвто си или въпреки това,че си точно такъв!"
esmeralda
В началото бе словото

Мнение от esmeralda »

оххх ми знам ли?!!! на някои места приемат за попълване на местата оценката от друг университет....но нз как стоят нещата тук :scratch: абе на второ или трето сиг.ще ни вземат,все пак баловете адски много спадат, Притесняват ме само тези 9 допълнителните човека...............нали приемат по 40 момичета и 10 момчета,демек 50 човека,та 49 може и да са общо приетите :scratch: :shaking2: незнам нацяло се обърках :| Успех и на теб и дано станем колежки:)))
Denitta
В началото бе словото

Мнение от Denitta »

Мен са ме приели на първо класиране Социална педагогика. Не ми беше първо желание, но все пак се радвам. Имам ли колеги във форума :)
Бъди това, което искаш, стани това, което можеш и нека това, в което се превърнеш, бъде това, за което си мечтал!
esmeralda
В началото бе словото

Мнение от esmeralda »

kolegi ne,no kandidat-kolegi se namirat :salute: :)
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

Denitta написа:Мен са ме приели на първо класиране Социална педагогика. Не ми беше първо желание, но все пак се радвам. Имам ли колеги във форума :)
Няма ли да се пробваш за по-предно желание :lol: Тъкмо ще освободиш за тези,където много искат да учат Социална педагогика,но не са приети :lol:

Шегувам се,след като се радваш и си доволна - успешно следване!
esmeralda
В началото бе словото

Мнение от esmeralda »

http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 5&start=15 имам хубава новина за момичето с nick: kandidat-studentt... виж какво намерих,има надежда за нас :cheers: на втора станица по средата :Koshechka_08: :Laie_16:
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

esmeralda написа:http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?f=154&t=8405&start=15 имам хубава новина за момичето с nick: kandidat-studentt... виж какво намерих,има надежда за нас :cheers: на втора станица по средата :Koshechka_08: :Laie_16:
Супер,ама виж какво пише 4. Служебна бележка с резултат от кандидатстудентски изпит, валиден за съответната специалност;

Което значи(поне аз така мисля),че не можеш където си искаш да кандидатстваш..примерно в Химическия да кажем..Аз като съм държала само изпит по Български език и литература,май мога само в специалностите,в които се влиза с този изпит само..щото иначе не се връзва :roll: Ти как мислиш?
По какво си карала изпити?
esmeralda
В началото бе словото

Мнение от esmeralda »

така е! не може да си влезнал с биология,а да искаш да завършиш право ,примерно!!! ми аз не съм карала изпит, с матурата по БЕЛ кандидатствам и ако не ме приемат до 3-то класиране,ще пробвам да влезна някоя др. педагогийка пък после ще разуча как стои въпросът с успоредната специалност (втора) :viannen_102: но не се отчайваи,спред мен сме вътре на трето :russian:
Аватар
kandidat_studentt
Пишете, о, братя

ДАНО !!! Дано се освободят места и за нас :flower:
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Аз мисля, че ще ви приемат. Успех от мен, защото специалността е хубава. :) :D
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
ToaDStooL
Пишете, о, братя
Специалност: История и География
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от ToaDStooL »

аз съм приета още от 1-вото класиране ... не ми беше голям мерак но след 2-ките на изпитите .... няма какво да се прави .... =D
Free your mind.Open your spirit to the light and feel free and safe in the knowledge that we will all be here at the end of time, together as one.
Love is everywhere, there is beauty in everything. Learn to see it.
Can you feel that? Its called change and you are part of it. Isn't it beautiful?
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Спокойно, не е чак толкова зле. Аз чак накрая на 1ви курс разбрах малка част от това, за което всъщност става въпрос. С подходяща магистратура, всичко е възможно. ;)
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Публикувай отговор

Обратно към “ФНПП”