Скандинавистика '09
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- nox
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Скандинавистика '09
Е, стана тя каквато стана (:
Хайде да си основем и кътче за бъдещите зайци-скандинависти, преди да се влеем в общата тема.
Хайде да си основем и кътче за бъдещите зайци-скандинависти, преди да се влеем в общата тема.
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Скандинавистика '09
nox написа:Е, стана тя каквато стана (:
Ентусиасти
стрийм
- nox
- Пишете, о, братя
Записвам си
( трябва ли да инспектирам за сарказъм
)
( трябва ли да инспектирам за сарказъм
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
nox написа:Записвам си![]()
( трябва ли да инспектирам за сарказъм)
Смятам, че не е нужно да "инспектираш", той ще лъсне веднага щом си сложиш слушалките във фонетичния кабинет
стрийм
- nox
- Пишете, о, братя
Е, аз ще се опитам да се вкопча в наивната си вяра, че надеждата ще умре последна.
- RockinGirl
- В началото бе словото
- Специалност: Китаистика
На мен много ми се искаше Скандинавистика, но малко не ми достигна, е пробвам на 2ро класиране, но с тея 5 места...
Готина тема
И аз съм за тук- пишете колеги и колежки 
Пс- наистина ли във фонетичния кабинет се слуша на касетофон?
Пс- наистина ли във фонетичния кабинет се слуша на касетофон?
Да. Проблем?
Понякога ползваме и уредба, която обаче не е свързана със слушалките. /Намерили сте за какво да мислите, значи.../
Понякога ползваме и уредба, която обаче не е свързана със слушалките. /Намерили сте за какво да мислите, значи.../
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
И аз наминавам да ви поздравя за готината специалност, която е голямо предизвикателство за влизане.
Ще се разминаваме из Гълъбарника. Аз съм друга специалност де, но все пак се кефя на скандинавистите, репсктират ме
Пък аз се замислям за магистратура при вас живот и здраве... Още веднъж - честито и успех в хубавата специалност! 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

-
Moshmellow
- В началото бе словото
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: кандидат-студент
Е, само утре трябва някак си със зъби, нокти и лакти да си пробиваме път през навалицата, колеги и колежки. В момента размишлявам над това, дали напълно в духа на викингските прадеди на сегашните скандинавци, да не грабна една голяма брадва и да щурмувам с боен вик ректората...
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Moshmellow написа:Е, само утре трябва някак си със зъби, нокти и лакти да си пробиваме път през навалицата, колеги и колежки. В момента размишлявам над това, дали напълно в духа на викингските прадеди на сегашните скандинавци, да не грабна една голяма брадва и да щурмувам с боен вик ректората...
Като почнеш да учиш реално малко ще си го развалиш този идеал за колосалният викинг с кървават брадва
стрийм
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Добре заварили на зайците

В тая връзка - имаме си и Надежда :Р Която си е приветлива (:nox написа:надеждата ще умре последна.
Хах, що бе? Вярно, не са били колосални (освен Егил :Р), ама иначе историческата реалност не е чак толкова далеч от идеалистическата представа (е, забравяме за разните му там шлемове с рога и подобни измишльотини)JackInTheBox написа:Moshmellow написа:Е, само утре трябва някак си със зъби, нокти и лакти да си пробиваме път през навалицата, колеги и колежки. В момента размишлявам над това, дали напълно в духа на викингските прадеди на сегашните скандинавци, да не грабна една голяма брадва и да щурмувам с боен вик ректората...
Като почнеш да учиш реално малко ще си го развалиш този идеал за колосалният викинг с кървават брадваама нищо здраве да е :Р
-
Sonnenschein
- В началото бе словото
Здравейте и аз съм приета в Скандинавистика.Честито на всички! 
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Е има и търговски викинги и ала бали миролюбиви хорица не всички колят и порят наредVaskes написа:Добре заварили на зайците![]()
В тая връзка - имаме си и Надежда :Р Която си е приветлива (:nox написа:надеждата ще умре последна.
Хах, що бе? Вярно, не са били колосални (освен Егил :Р), ама иначе историческата реалност не е чак толкова далеч от идеалистическата представа (е, забравяме за разните му там шлемове с рога и подобни измишльотини)JackInTheBox написа:Moshmellow написа:Е, само утре трябва някак си със зъби, нокти и лакти да си пробиваме път през навалицата, колеги и колежки. В момента размишлявам над това, дали напълно в духа на викингските прадеди на сегашните скандинавци, да не грабна една голяма брадва и да щурмувам с боен вик ректората...
Като почнеш да учиш реално малко ще си го развалиш този идеал за колосалният викинг с кървават брадваама нищо здраве да е :Р
стрийм
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Е, има, ама те не са интересни