Подготовка за изпита по Английски език
Re: Подготовка за изпита по Английски език
Ако не се лъжа, някой някога някъде беше споменал, че за т.нар. "идентифициране" от теста дават само answer sheet-а...
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- NikTa
- Да живей словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
И аз ще ходя. Утре. Понеже искам да си видя есето по журналистика, а така или иначе всички зали са на едно място, ще прескоча и до тази с работите по АЕ, стига да няма голяяяяяяма опашка... 
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Самата изпитна книжка не ти я предоставят, иначе можеш да си видиш есето и диктовката + sheet-a.Maeve написа:Ако не се лъжа, някой някога някъде беше споменал, че за т.нар. "идентифициране" от теста дават само answer sheet-а...

Да, за есето и диктовката съм наясно, точно за това написах "от теста...".
Но в такъв случай, освен за да сметнеш колко точки си изкарал на теста, друга полза от answer sheet-а няма. Едва ли някой помни мотамо въпросите и отговорите... 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Така е, но тези при които се идентифицират са от английска филология и може би ги знаят отговоритеMaeve написа:Ако не се лъжа, някой някога някъде беше споменал, че за т.нар. "идентифициране" от теста дават само answer sheet-а...
Да, въпреки че почти сигурно е новата. Нея я имаше някъде по назад в темата.cannavaro написа:Който е ходил да каже точките и съответната оценка, която има, за да видим каква е скалата тази година
Последно промяна от peachy на 03 Авг 2009, 11:51, променено общо 1 път.
Е поне absent-minded и self-absorbed, ако си спомняш кое от двете си писал и нямаш грешки на рийдинга, може да се рабере. 
То това май е най-големият въпрос от целия изпит
Ами, беше първи въпрос и аз писах отговор D, self-absorbed, така че ако не е D, значи е absent-minded.
- Rebellion
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: първи
Self-absorbed е вярното,видях си я 
Rebellion написа:Self-absorbed е вярното,видях си я
Йеееей
Колко точки и каква оценка имаш съответно?Rebellion написа:Self-absorbed е вярното,видях си я
- Rebellion
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: първи
75 точки,5.40cannavaro написа:Колко точки и каква оценка имаш съответно?Rebellion написа:Self-absorbed е вярното,видях си я
Значи е новата скала 
- Monkey D. Luffy
- Драскач
- Специалност: Висящ по дърветата
- Курс: втори
75 ама от колко възможни ?Rebellion написа:cannavaro написа:75 точки,5.40Rebellion написа:Self-absorbed е вярното,видях си я[/quote
Колко точки и каква оценка имаш съответно?
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

- JenniferRene
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
-
Румчето
- В началото бе словото
Здравейте!!
За първи път пиша тук, макар че се готвя за изпита по английски от началото на 11 клас. Догодина ще се ява на него, надявам се да вляза с Английска филология.
Моят въпрос е, за кои точно книжки става дума?
Aз съм чувала за една поредица от 5 книжки (мисля, че последната е за писане на есе), които съдържат и Real Tests, и примерни тестове.
Още един въпрос, освен да си купиш такива книжки с тестове, има ли друга възможност да видиш изпитни варианти, които са се падали през годините? Защото се съмнявам, че тях ги има качени в интернет както матурите.
Приятна вечер
До скоро
За първи път пиша тук, макар че се готвя за изпита по английски от началото на 11 клас. Догодина ще се ява на него, надявам се да вляза с Английска филология.
Моят въпрос е, за кои точно книжки става дума?
Aз съм чувала за една поредица от 5 книжки (мисля, че последната е за писане на есе), които съдържат и Real Tests, и примерни тестове.
Още един въпрос, освен да си купиш такива книжки с тестове, има ли друга възможност да видиш изпитни варианти, които са се падали през годините? Защото се съмнявам, че тях ги има качени в интернет както матурите.
Приятна вечер
До скоро