Бънджи скокове, някой?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Бънджи скокове, някой?
Е, извинявай, ама и теб да те качат там, ще те видя колко ще си сигурен 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Jorkataa
- Драскач
- Специалност: Икономика на френски
- Курс: първи
Бравос, бравос!! 
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Facebook: Група Дилема
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Ами, много си беше уверена. Ама трябва да е сигурна, че фотоапаратът и фотографът са готови и чак тогава да скача.
- Clandestine
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
- Reaver
- Да живей словото
- Специалност: История (СУ)
Мда весело беше , обаче не очаквах да е толкова високо :Р...Та за момент се замислих да се откажа 
S.D.M.F.
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
- Николай Николаев
- В началото бе словото
- Курс: първи
Явно трябва да отсрамя ЮФ.
Да,определено скачането с бънджи е невероятно.(особено от най-високия мост на Балканите-Витиня). Не би могло да се опише свободния полет надолу... после плавното изкачване предизвикано от разтегаемото въже...гледката...и все пак няй-хубав е моментът на самия скок- докато осъзнаеш ,че си скочил и гледаш приближаващата се земя

http://www.facebook.com/editapps.php?re ... 1757626102
Да,определено скачането с бънджи е невероятно.(особено от най-високия мост на Балканите-Витиня). Не би могло да се опише свободния полет надолу... после плавното изкачване предизвикано от разтегаемото въже...гледката...и все пак няй-хубав е моментът на самия скок- докато осъзнаеш ,че си скочил и гледаш приближаващата се земя
http://www.facebook.com/editapps.php?re ... 1757626102
Една вечер сладки приказки с умен човек струват колкото десет години над книгите
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Какво има да отсрамваш ЮФ, трима от четиримата, които скочихме, сме колеги 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Отварям темата отново, тъй като реших, че ще скачам пак това лято, но при едно условие - тандемен скок (с други думи, не искам да скачам сама, искам да скоча заедно с друг човек.)
И тъй като вече направихме Витиня, обмислях следващата дестинация да е Аспаруховия мост. Все пак съм отворена към предложения.
Соу, на кого му се скача, кой е навит да скочи с мен конкретно и къде му се скача?
И тъй като вече направихме Витиня, обмислях следващата дестинация да е Аспаруховия мост. Все пак съм отворена към предложения.
Соу, на кого му се скача, кой е навит да скочи с мен конкретно и къде му се скача?

нека аз нека аз
на мен ми се скача .. къде няма значени .. с кого .. също
това да скачаш с някого по различно ли е от да скачаш сам
на мен ми се скача .. къде няма значени .. с кого .. също
това да скачаш с някого по различно ли е от да скачаш сам
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами не знам, затова искам да видя
Всъщност не, със сигурност е различно. В единия случай изживяването си е само за теб, изцяло за теб. А и честно казано, на мен не ми хареса чак толкова много това свободно падане, което така очаквах, докато планирах нещата предния път. Интересно ми е да видя как ще е с друг човек.
Иначе процедурата е проста - просто ви завързват на едно въже, гушвате се (за да не се размятат ръце и крака и да се осакатите) и скачате, обаче странично - нали, като скачаш сам, падаш право напред, а като си с друг, си обърнат към него. Освен това тандемният скок е по-евтин. На Витиня скокът за един човек беше 60лв, тандемния - 70, което излиза по 35лв на човек.
Всъщност не, със сигурност е различно. В единия случай изживяването си е само за теб, изцяло за теб. А и честно казано, на мен не ми хареса чак толкова много това свободно падане, което така очаквах, докато планирах нещата предния път. Интересно ми е да видя как ще е с друг човек.
Иначе процедурата е проста - просто ви завързват на едно въже, гушвате се (за да не се размятат ръце и крака и да се осакатите) и скачате, обаче странично - нали, като скачаш сам, падаш право напред, а като си с друг, си обърнат към него. Освен това тандемният скок е по-евтин. На Витиня скокът за един човек беше 60лв, тандемния - 70, което излиза по 35лв на човек.

ам ако не е противопоказно първия ти скок да е такъв нп .. дет се вика какво толко .. най много да се спомина в ръцете ти
само да е през неработни дни перопреатието
само да е през неработни дни перопреатието
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Mън! И аз искам!...
Ама аз искам Витиня като за сефте (не ми ги разправяй тея, че размерът/височината няма значение - искам ПЪК
) И честно казано май ми се иска първият ми скок да е самичка. Ама групово форумно скачане пак звучи меееееееееееееега якото.
(Аз пак си те обичам, но си нямам доверие да не те удуша в прегръдка от адреналина ако тръгна с теб, Сис.)
(Аз пак си те обичам, но си нямам доверие да не те удуша в прегръдка от адреналина ако тръгна с теб, Сис.)
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами аз имам предвид за след сесията, със сигурност. Но просто сега се сетих и реших да пиша, защото иначе после ще забравя
Иначе съм на мнение, че за първи скок си е по-добре сам човек. Изживяването си е лично. Е, ако вече много те е страх, тогава прибягваш до нечии услуги
Също е опция, човек като не е сам е по-смел, а като се изправиш на моста смелост определено няма да ти е излишна.
Нора, аз с теб в тандемен скок - не. Не че нещо, ама съм съгласна с теб, а ми се живее
Иначе съм на мнение, че за първи скок си е по-добре сам човек. Изживяването си е лично. Е, ако вече много те е страх, тогава прибягваш до нечии услуги
Нора, аз с теб в тандемен скок - не. Не че нещо, ама съм съгласна с теб, а ми се живее

- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
Не! НЕ! Никога!!! Още ми се живее!!!