Един изпит ще важи за всички вузове

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:oops: Всяко ново предложение е добре забравено старо положение.. Единен изпит за цялата Татковина имаше и при Тато, и тогава МНП (сега МОН) съобщаваше темите и задачките на приближени другари, да не се мъчат "нашите деца", за които имаше и специални привилегии и отделен прием, само да се закачат за тройката.. :oops:

При цялата тази корупция с изпитите за седмокласници и с матурите, дали искаме да я мултиплицират политиците и в СУ?
Аз казвам: НЕ! :twisted:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

няма да стане и веднага ви посочвам съвсем проста причина - ПАРИТЕ. нали знаете - ако не е секс, ще са пари. всеки ВУЗ и всеки преподавател гушка твърде много пари за части уроци, кандидатстудентски курсове, такси по изпитите, изготвяне на помагала, наръчници, справочници и т.н., за да се откажат толкова лесно от тези "приятни" доходи и да тръгнат доброволно да ги делят с другите. това може да стане само ако се приеме със закон, но най-вероятно ще се противопоставят с аргумента за автономията на ВУЗовете и ще тръгнат едни дела... Абе отпишете я тая с две думи...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

nrggirl написа:няма да стане и веднага ви посочвам съвсем проста причина - ПАРИТЕ. нали знаете - ако не е секс, ще са пари. всеки ВУЗ и всеки преподавател гушка твърде много пари за части уроци, кандидатстудентски курсове, такси по изпитите, изготвяне на помагала, наръчници, справочници и т.н., за да се откажат толкова лесно от тези "приятни" доходи и да тръгнат доброволно да ги делят с другите. това може да стане само ако се приеме със закон, но най-вероятно ще се противопоставят с аргумента за автономията на ВУЗовете и ще тръгнат едни дела... Абе отпишете я тая с две думи...
мдам.... интереса клати феса! напълно agree-вам с нрггърл :D
Изображение

Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Berserker написа:мдам.... интереса клати феса! напълно agree-вам с нрггърл :D
ех тоя чист български :lol: :lol: :lol:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

оффтопик:
ок, вече не agree-вам
Изображение

Изображение
Nitro
В началото бе словото

Мнение от Nitro »

Ами аз съм випуск 2008 :? Можете ли да ми кажете със сигурност дали ще има единен изпит за всички ВУЗ-ове, когато аз завърша :cry: :cry: :cry:
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Ще разберем...

Още е рано да се каже ;)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Nitro написа:Ами аз съм випуск 2008 :? Можете ли да ми кажете със сигурност дали ще има единен изпит за всички ВУЗ-ове, когато аз завърша :cry: :cry: :cry:

хммм, чакай да си погледна кристалното кълбо :lol: ...откъде да знаем бе дете, да не би да решаваме ние. аз мисля, че ще си остане така...

Щастливо безработна!!!
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

обзалагам се че няма да стане
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”