Японистика?!
Модератор: Don Horhe
Лелееее
Направо ми скри шапката,майтап да няма
Хахах успя да ме постресираш,не напълно,но достатъчно поне засега
Но ще се гледа напред де,нищо не е невъзможно,нали така
И благодаря ти все пак за информацията,не си мисли,че е малко,напротив-тоест тя е една като бройка,но изключително важна...Благодаря ти
Хаха...бих искала да спомена,че сега ще се зарадвам двойно повече,ако разбера нещо друго важно,но малпо по-обнадеждаващо,да не кажа и-много
Да живее японският език и ние покрай него хахахаха 
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
Здравейте
Отново се появявам аз на хоризонта
Този път мисля да бъда доста по-кратка и лаконична
Иска ми се някой,който вече учи японистика да ми каже с каква оценка е влязъл,от изпита имам предвид,разбира се
Знам,че е много банален въпрос,но все пак е оринтировъчен
Много ще се радвам,ако някой се отзове на моето питане 
Мерси,че се отзова
И на мен някъде там ми излиза като го смятам,при положение,че дипломата е със 6-ци,ама нали знаеш или може и да не знаеш де
-искам просто да го чуя ясно и точно от човек,който вече учи
"Аз влязах с...." еди си каква оценка
Но както и да е...ясно е,че натам вървят цифрите-над 5.60
Ще поживеем и ще видим и с мен какво ще се случи

И аз съм при вас :)
Здравейте на всички, занимаващи се с Японистика. Аз съм заек или по-точно ще бъда такъв след около два месеца. Интересувам се какво точно приложение има Японистиката в България. Ще се радвам на всеки отговор
И ако някой изяви желание да пише още малко за самия курс на обучение, има ли японци дето изнасят лекции и след кой курс, а и кои са западните езици, от които можем да си избираме в 4- ти семестър. Е, аз спирам, че иначе никой няма да ми чете романите. До скоро (надявам се) 
Честито
Радвам се,че са те приели,макар и да не те познавам
Браво!Аз ще канд. следващата година и засега Японистиката ми се върти из главата като вариант
Аз доста въпроси съм задала,ама теб няма да те питам нищо свързано с объчението,понеже тепърва ще разбереш,навярно не си запозната
Интересно ми е обаче с каква оцека влезе и с кой език си канд.
И аз спирам вече ,че да не досаждам 
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
Честито и на теб! Момче ли си? Чух, че тази година приели цели 5 момчета, което си е направо голямо събитие. В моя курс сме само двама. Ех, как се променят нещата!Asahi написа:Здравейте! И аз съм заек с дълги уши![]()
Мен най - вече ме интересува по какви учебници се учи и изобщо каква литература ползват изучаващите японистика.
Учебници има само по японски език, ще ви дадат да си ги копирате. По всички останали предмети (сред японистичните) учебници няма и се учи по записки от лекции (което е много по-добре, гарантирам ти, особено като слушам разни други специалности как четат цели многотомници за един изпит).
Asahi,честито и на теб
Любопитно ми е обаче да разбера и ти с какъв език си канд. и съответно каква оценка си получил,ако не е секретна информация,разбира се
А ина4е,феичка,ще канд. с Английски,имам още една година време да се доусъвършенствам / доколкото някой може да бъде съвършен,т.е.- не може / и дано да има за какво да чака6
Да се появи и аз на фронта
А и интересно ми е да разбера причината,заради която сте избрали да учите това
Айде,ариведерчи