Журналисти 2009, том 2.
- Etien
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Журналисти 2009, том 2.
Мен ме изтеглиха, докато пикаех, да
. Аз уж в готина комисия,ама и мен ме сядоха още в началото. Влизам и им казвам "добър ден". Те ми викат " няма ли да кажеш добър ден ? "
:D:D . После им подавам картончето,а неква жена " заповядайтееее"
:D Та почнаха още от началото. После като видях първия въпрос си казах " НЕ ! Аз направо си тръгвам, не мога". И от там някакво изкривено мислене, някакви глупости и чак когато се прибрах, бях си спокоен явно, осъзнах,че знам 80 % от нещата и то почти перфектно... Жалко
За тва най ме е яд и ми иде си срежа вените,щото малко или много чакаш тоя изпит, готвиш се, вълнуваш се,пак чакаш ,обаче в СУ, и накрая за няколко минути всичко може да отиде по дяволите ;(
Последно промяна от Etien на 31 Юли 2009, 11:23, променено общо 1 път.
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: кандидат-студент
Братле, аз точно ти подвикнах като влезе
И се сетих как точно си мислех, че може на мен да ми се случи същото 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- beroeca
- От дъжд на вятър
Усещате ли как резултатите ще ги пуснат малко преди края на работната седмица?!Не искам да урочасвам,ама на там отиват нещата...
А дотогава,колко "Загорка" ще се изпие,не е истина!
Наздраве от мен!
Победа без чест е огромна загуба!
- Etien
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
#Антоний - Ти поне какво направи
Не виждам да си споделил ? Представи ли се добре и за мен ? 
п.п. Комисията ми беше от 2-ма човека : D 3-ти не ме е слушал ! Като 2-рия обикаляше около нас и не знам и той колко слушаше... Ма накрая той ме оцени : D /не даде да видя с колко (2)/
п.п. Комисията ми беше от 2-ма човека : D 3-ти не ме е слушал ! Като 2-рия обикаляше около нас и не знам и той колко слушаше... Ма накрая той ме оцени : D /не даде да видя с колко (2)/
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
- memento mori
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Наздраве! Както е изпял големият Володя Стоянов - "Кой не пие, гръм да го бие!"beroeca написа:Усещате ли как резултатите ще ги пуснат малко преди края на работната седмица?!Не искам да урочасвам,ама на там отиват нещата...
Наздраве от мен!
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611
I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
-
simona_vidinova
- В началото бе словото
здравейте,извинявайте,че се намесвам в темата ви,но искам да ви кажа няколко неща- сега ще бъда 2 курс Българска филология.Не се отчайвайте ако не ви приемат Журналистика,ако сте писали в списъка с желанията си Бълг филология и ви приемат това,не се колебайте да я запишете,не ви агитирам,но според мен БФ подготвя журналисти много по-добре от Журналистиката,като премер само ще ви посоча,че голяма част от журналистите в известните ни телевизии са завършили БФ.За да бъдеш журналист не ти трябва само да си завършил Журналистика,усетът не се учи,или го има,или-не.Успех на всички
- beroeca
- От дъжд на вятър
http://vbox7.com/play:8bc5910a
Мда,Варненеца е бил прав!
Пирамиди,фараони я пее Володя Стоянов!
Братле дължа ти бира!
Мда,Варненеца е бил прав!
Пирамиди,фараони я пее Володя Стоянов!
Братле дължа ти бира!
- Антоний
- Пишете, о, братя
Симона, ще те поправя. Голяма част от водещите са завършили БФ и са сложени там, защото говорят добре, но повечето добри журналисти са си завършили журналистика 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- beroeca
- От дъжд на вятър
От това,което видях вчера смело мога да кажа,че дори само половината да ни вземат,такъв смях ще бъде...
Всичките някви много готини хора...евалла!
Всичките някви много готини хора...евалла!
- Антоний
- Пишете, о, братя
Аз май доста се набивах на очи... не спрях да обикалям, да викам и да псувам момчето на късмета...
аз вчера изкарах късмет,че ме изтеглиха сравнително рано-към 11,можеше и по-зле,ообаче ми се падна една комисия...последната,не помня номер,трима-1 жена и 2 мъже..жената беше супер скептична и след всяка моя дума си водеше записки и едва ли не се удряше по челото..единият мъж май не повярва,че съм на 19,пита ме няколко пъти кога съм родена,пък може е нороскоп да е искал да ми прави
малка му се сторих май..другият беше готин и гледаше да ми помогне..но общо взето,представих се слабо..
аа искам да благодаря
на момичето с мен,не и знам името,беше с черен панталон и бяла риза с дълъг ръкав за успокоението,че се бях паникьосала..и такааа..успех на всички 
- dessisslava
- В началото бе словото
Rama аз също бях при тази комисия и при мен се получи долу-горе същата ситуация, но ме питаха и коя е последната книга, която съм прочела. Когато видях листа с въпросите, първото нещо, което си помислих беше, че нямам химикал.
Все едно говорех пред карта по история или география и развивах някакъв урок, който го няма в учебника. Имах чувството, че на комисията въобще не им се говореше. Но всичко мина
радвайте се на слънцето, другото - каквото дойде 
....Не ми е нужно никакво „защото”. Поисках го. Направих го. Финито!
- pavlik
- В началото бе словото
Сега и аз да споделя мнение
Бях един от последние изтеглени,не последен,но все пак един от малкото останали.Излязох да ме водят при комисията и онази жена,която ни развеждаше каза:"-Един да остане тук,другите с мен на долния етаж!"Всички седяха и се споглеждаха и аз казах,ми добре,аз оставам тук.Отидох пред вратата на комисията(не им знам имената на хората) и с едно момиче започнахме да чакаме.Дойде и нейният ред,тя влезе и аз останах сам,чакащ,но много доволен,че всичко свършва(5 часа чакане не са базик работа).Чакам,чакам и по едно време пред мен застават двете жени,които ни развеждаха и разпределяха в комисиите,седят и си приказват:"-Охх,останаха малко,имам протоколи да пиша-и такива работи,по едно време започнаха да говорят за комисиите и викат-ми тая комисия(поглеждат към моята стая)много се бави,при нея най-бавно става работата! " Просто изтръпнах,викам си,защо бе,пак ли на мен ненормалниците ми се паднаха
!!! Но,за мое удоволствие съвсем не бях прав!!!
Дойде и моят ред,влизам,казвам си добър ден(както си му е редът),комисията ме поглежда,усмихват ми се,започва да пишат нещо в едни тетрадки и ме канят да седна на столчето.Показаха ми въпросите и казаха да си помисля малко.Погледнах 1 въпрос и не можех да повярвам,какво беше това,какви са тея въпроси!!!!Като бивш възпитаних на механотехникум започнах да говоря първо за енергетиката(2 въпрос),после по първи въпрос и накрая по трети.Мисля,че всичко което си знаех го казах,говорихме си за жените в политиката(там малко се изложих,казах,ми аз някъде съм чел,че жените в бг политиката са сравнително много,спрямо други държави,Комисията се спогледа и започна да се смее,казаха ми,ми не си много прав,но не усетих някаква злоба в забележката им,много приятни хора.Също така обсъждахме и АЕЦ Белене,отношенията България-Русия,южен поток,тръбопровода Бургас-Александруполис,политиката,Бойко(къде без него),Цецка Цачева,власите в държавата ни,зевропейският доклад с препоръките към България,телевизията,любимото ми предаване и май това беше всичко.Останах много доволен,казах много неща,дано да се ме оценили подобаващо,защото с тая оценка от писмения(4,25) не знам дали имам шанс,но все пак надеждата умира последна
Бях един от последние изтеглени,не последен,но все пак един от малкото останали.Излязох да ме водят при комисията и онази жена,която ни развеждаше каза:"-Един да остане тук,другите с мен на долния етаж!"Всички седяха и се споглеждаха и аз казах,ми добре,аз оставам тук.Отидох пред вратата на комисията(не им знам имената на хората) и с едно момиче започнахме да чакаме.Дойде и нейният ред,тя влезе и аз останах сам,чакащ,но много доволен,че всичко свършва(5 часа чакане не са базик работа).Чакам,чакам и по едно време пред мен застават двете жени,които ни развеждаха и разпределяха в комисиите,седят и си приказват:"-Охх,останаха малко,имам протоколи да пиша-и такива работи,по едно време започнаха да говорят за комисиите и викат-ми тая комисия(поглеждат към моята стая)много се бави,при нея най-бавно става работата! " Просто изтръпнах,викам си,защо бе,пак ли на мен ненормалниците ми се паднаха
Дойде и моят ред,влизам,казвам си добър ден(както си му е редът),комисията ме поглежда,усмихват ми се,започва да пишат нещо в едни тетрадки и ме канят да седна на столчето.Показаха ми въпросите и казаха да си помисля малко.Погледнах 1 въпрос и не можех да повярвам,какво беше това,какви са тея въпроси!!!!Като бивш възпитаних на механотехникум започнах да говоря първо за енергетиката(2 въпрос),после по първи въпрос и накрая по трети.Мисля,че всичко което си знаех го казах,говорихме си за жените в политиката(там малко се изложих,казах,ми аз някъде съм чел,че жените в бг политиката са сравнително много,спрямо други държави,Комисията се спогледа и започна да се смее,казаха ми,ми не си много прав,но не усетих някаква злоба в забележката им,много приятни хора.Също така обсъждахме и АЕЦ Белене,отношенията България-Русия,южен поток,тръбопровода Бургас-Александруполис,политиката,Бойко(къде без него),Цецка Цачева,власите в държавата ни,зевропейският доклад с препоръките към България,телевизията,любимото ми предаване и май това беше всичко.Останах много доволен,казах много неща,дано да се ме оценили подобаващо,защото с тая оценка от писмения(4,25) не знам дали имам шанс,но все пак надеждата умира последна
Журналистика 1 курс
Танцуй,
Двигайся смело!
Рискуй,
Слушайся тело!
Беги,
Не расслабляйся!
Люби,
Ритму отдайся!
Танцуй,
Двигайся смело!
Рискуй,
Слушайся тело!
Беги,
Не расслабляйся!
Люби,
Ритму отдайся!
-
miss_rossi
- В началото бе словото
kecka и аз бях при тях. 6 комисия. Жената непрекъснато се хващаше за главата
Не знам какво толкова съм говорила ... Момичето след мен обаче каза, че и при нея е било така 
хахааа,явно перманентното и състояние е било такова