Журналисти 2009, том 2.

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Etien
От дъжд на вятър
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Журналисти 2009, том 2.

Мнение от Etien »

Мен ме изтеглиха, докато пикаех, да :D :D :D . Аз уж в готина комисия,ама и мен ме сядоха още в началото. Влизам и им казвам "добър ден". Те ми викат " няма ли да кажеш добър ден ? " :D:D:D . После им подавам картончето,а неква жена " заповядайтееее" :D:D Та почнаха още от началото. После като видях първия въпрос си казах " НЕ ! Аз направо си тръгвам, не мога". И от там някакво изкривено мислене, някакви глупости и чак когато се прибрах, бях си спокоен явно, осъзнах,че знам 80 % от нещата и то почти перфектно... Жалко :) За тва най ме е яд и ми иде си срежа вените,щото малко или много чакаш тоя изпит, готвиш се, вълнуваш се,пак чакаш ,обаче в СУ, и накрая за няколко минути всичко може да отиде по дяволите ;(
Последно промяна от Etien на 31 Юли 2009, 11:23, променено общо 1 път.
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: кандидат-студент

Мнение от Антоний »

Братле, аз точно ти подвикнах като влезе :) И се сетих как точно си мислех, че може на мен да ми се случи същото :D
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

Усещате ли как резултатите ще ги пуснат малко преди края на работната седмица?!Не искам да урочасвам,ама на там отиват нещата...
А дотогава,колко "Загорка" ще се изпие,не е истина!
:occasion5: Наздраве от мен!
Победа без чест е огромна загуба!
Аватар
Etien
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Etien »

#Антоний - Ти поне какво направи :) Не виждам да си споделил ? Представи ли се добре и за мен ? :)

п.п. Комисията ми беше от 2-ма човека : D 3-ти не ме е слушал ! Като 2-рия обикаляше около нас и не знам и той колко слушаше... Ма накрая той ме оцени : D /не даде да видя с колко (2)/
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
Аватар
memento mori
Драскач
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от memento mori »

beroeca написа:Усещате ли как резултатите ще ги пуснат малко преди края на работната седмица?!Не искам да урочасвам,ама на там отиват нещата...
А дотогава,колко "Загорка" ще се изпие,не е истина!
:occasion5: Наздраве от мен!
Наздраве! Както е изпял големият Володя Стоянов - "Кой не пие, гръм да го бие!"
http://www.facebook.com/pages/Chris-Cor ... 9825058611

I tried to make everything meaningless but the rain got in and made it a mess.
simona_vidinova
В началото бе словото

Мнение от simona_vidinova »

здравейте,извинявайте,че се намесвам в темата ви,но искам да ви кажа няколко неща- сега ще бъда 2 курс Българска филология.Не се отчайвайте ако не ви приемат Журналистика,ако сте писали в списъка с желанията си Бълг филология и ви приемат това,не се колебайте да я запишете,не ви агитирам,но според мен БФ подготвя журналисти много по-добре от Журналистиката,като премер само ще ви посоча,че голяма част от журналистите в известните ни телевизии са завършили БФ.За да бъдеш журналист не ти трябва само да си завършил Журналистика,усетът не се учи,или го има,или-не.Успех на всички
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

http://vbox7.com/play:8bc5910a

Мда,Варненеца е бил прав!
Пирамиди,фараони я пее Володя Стоянов!
Братле дължа ти бира!
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя

Мнение от Антоний »

Симона, ще те поправя. Голяма част от водещите са завършили БФ и са сложени там, защото говорят добре, но повечето добри журналисти са си завършили журналистика ;)
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

От това,което видях вчера смело мога да кажа,че дори само половината да ни вземат,такъв смях ще бъде...
Всичките някви много готини хора...евалла!
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя

Мнение от Антоний »

Аз май доста се набивах на очи... не спрях да обикалям, да викам и да псувам момчето на късмета...
Аватар
kecka
В началото бе словото

Мнение от kecka »

аз вчера изкарах късмет,че ме изтеглиха сравнително рано-към 11,можеше и по-зле,ообаче ми се падна една комисия...последната,не помня номер,трима-1 жена и 2 мъже..жената беше супер скептична и след всяка моя дума си водеше записки и едва ли не се удряше по челото..единият мъж май не повярва,че съм на 19,пита ме няколко пъти кога съм родена,пък може е нороскоп да е искал да ми прави :lol: малка му се сторих май..другият беше готин и гледаше да ми помогне..но общо взето,представих се слабо.. :? аа искам да благодаря :mrgreen: на момичето с мен,не и знам името,беше с черен панталон и бяла риза с дълъг ръкав за успокоението,че се бях паникьосала..и такааа..успех на всички :albino:
Аватар
dessisslava
В началото бе словото

Мнение от dessisslava »

Rama аз също бях при тази комисия и при мен се получи долу-горе същата ситуация, но ме питаха и коя е последната книга, която съм прочела. Когато видях листа с въпросите, първото нещо, което си помислих беше, че нямам химикал. :lol: Все едно говорех пред карта по история или география и развивах някакъв урок, който го няма в учебника. Имах чувството, че на комисията въобще не им се говореше. Но всичко мина :cheers: радвайте се на слънцето, другото - каквото дойде :compress:
....Не ми е нужно никакво „защото”. Поисках го. Направих го. Финито!
Аватар
pavlik
В началото бе словото

Мнение от pavlik »

Сега и аз да споделя мнение
Бях един от последние изтеглени,не последен,но все пак един от малкото останали.Излязох да ме водят при комисията и онази жена,която ни развеждаше каза:"-Един да остане тук,другите с мен на долния етаж!"Всички седяха и се споглеждаха и аз казах,ми добре,аз оставам тук.Отидох пред вратата на комисията(не им знам имената на хората) и с едно момиче започнахме да чакаме.Дойде и нейният ред,тя влезе и аз останах сам,чакащ,но много доволен,че всичко свършва(5 часа чакане не са базик работа).Чакам,чакам и по едно време пред мен застават двете жени,които ни развеждаха и разпределяха в комисиите,седят и си приказват:"-Охх,останаха малко,имам протоколи да пиша-и такива работи,по едно време започнаха да говорят за комисиите и викат-ми тая комисия(поглеждат към моята стая)много се бави,при нея най-бавно става работата! " Просто изтръпнах,викам си,защо бе,пак ли на мен ненормалниците ми се паднаха :) !!! Но,за мое удоволствие съвсем не бях прав!!!
Дойде и моят ред,влизам,казвам си добър ден(както си му е редът),комисията ме поглежда,усмихват ми се,започва да пишат нещо в едни тетрадки и ме канят да седна на столчето.Показаха ми въпросите и казаха да си помисля малко.Погледнах 1 въпрос и не можех да повярвам,какво беше това,какви са тея въпроси!!!!Като бивш възпитаних на механотехникум започнах да говоря първо за енергетиката(2 въпрос),после по първи въпрос и накрая по трети.Мисля,че всичко което си знаех го казах,говорихме си за жените в политиката(там малко се изложих,казах,ми аз някъде съм чел,че жените в бг политиката са сравнително много,спрямо други държави,Комисията се спогледа и започна да се смее,казаха ми,ми не си много прав,но не усетих някаква злоба в забележката им,много приятни хора.Също така обсъждахме и АЕЦ Белене,отношенията България-Русия,южен поток,тръбопровода Бургас-Александруполис,политиката,Бойко(къде без него),Цецка Цачева,власите в държавата ни,зевропейският доклад с препоръките към България,телевизията,любимото ми предаване и май това беше всичко.Останах много доволен,казах много неща,дано да се ме оценили подобаващо,защото с тая оценка от писмения(4,25) не знам дали имам шанс,но все пак надеждата умира последна :D
Журналистика 1 курс
Танцуй,
Двигайся смело!
Рискуй,
Слушайся тело!
Беги,
Не расслабляйся!
Люби,
Ритму отдайся!
miss_rossi
В началото бе словото

Мнение от miss_rossi »

kecka и аз бях при тях. 6 комисия. Жената непрекъснато се хващаше за главата :shock: Не знам какво толкова съм говорила ... Момичето след мен обаче каза, че и при нея е било така :lol:
Аватар
kecka
В началото бе словото

Мнение от kecka »

хахааа,явно перманентното и състояние е било такова :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”