Кафе и/или чай
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Мразя кафе, даже и капучиното (макар че повече се ядва), а впрочем и бирата, което предполагам за много тук си е направо светотатство. Не знам защо така - просто не кефи вкуса им...
Иначе локам чай от както се помня. Черен, горещ и сладък. На времето пих по 4-5 чаши на ден сега ги понамалих на по 1-2, че нещо имам проблеми със сърцето
. Странното е че нито кафето, нито чая, нито Red Bull и тем подобните не ме ободряват - кат' ми се спи, ми се спи!
А и да уточня черния чай не е *** дето се продава тука. Внасям си го от Русия (където им го внасят от Индия) - по-добър не знам, ама това между нас да си остане

Иначе локам чай от както се помня. Черен, горещ и сладък. На времето пих по 4-5 чаши на ден сега ги понамалих на по 1-2, че нещо имам проблеми със сърцето
А и да уточня черния чай не е *** дето се продава тука. Внасям си го от Русия (където им го внасят от Индия) - по-добър не знам, ама това между нас да си остане
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз не мога да пия кафе, повръща ми се от самата мисъл, от миризмата на кафе, но не се оплаквам. Определено ми е добре. Само че не мога да правя и кафе на аверите, понеже ми се драйфа 
Но ментов чай мога да лоча с литри, особено ако има мед. Страно добиче съм...
Но ментов чай мога да лоча с литри, особено ако има мед. Страно добиче съм...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- fire
- Живее, за да пише
Почти всяка сутрин пия кафе, а така също и следобяд към 14.00, което обаче не означава, че съм пристрастена към кафето. Когато сутрин се събудя много по-късно от предвиденото нямам време нито за кафе, нито за сок, за нищо и пак се чуствам добре. Като се замисля, май съм пристрастена към сока, а не към кафето. 
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
- fire
- Живее, за да пише
Хей, аз също много обичам кафе, особено хубавото с невероятния аромат... Хм-ммммм... Но това не означава, че съм пристрастена към него.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аз много пия кафе. В интерес на истината допреди 5 години някъде изобщо не пиех, но след един престой в Италия, ща не ща, се научих.Там ако не пиеш кафе, един вид не си нормален. Та сега здраво прекалявам, направо от кафеварката. В началото вечер ми отскачаха крачката по таблата на леглото, но сега всичко е тип-топ. Харесвам Tchibo, Segafredo, Kimbo, Lazzarin, Lavazza, Нова Бразилия никак не е боклучаво, с добро съотношение качество - цена. Все пак повече от две кафета на ден не пия. Със здраве.
Ей, сега ви разбих всичките - аз пия кафе още преди да тръгна на училище!
Първоначално пиех от чашата на майка ми, после успявах да навия баба ми да ми сипва и така. Абсолютно задължително е да пия по две кафета на ден - иначе му боли главата и ме се спи ужасно. Пия го без мляко и захар - разни 2 в 1, 3 в 1 въобще не ти признавам. Кап,чиното за мен е друг вид напитка.
Не знам дали съм пристрастена - сигурно, но за мен кафето е нещо повече от доза кофеин. 
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?