Ами нз но редовно слизам от поход с пулна раница боклуци(ТОР дето се разгражда стотици години) за това пуснах тази тема .Желаещи за тази седмица на витоша ако има някои с китара аз ще пея
Ами то отдавна циркулира едно предложение за 2 дни на хижа на Витоша през август, ама... нещо не се обадиха много мераклии тогава.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Хубава идея, пък до Копитото се стига лесно от кулата , Златните мостове и боянския водопад доколкото знам. Пък ако ви е мерак за хижа, препоръчвам Момина скала, чудна хижчика, а знам че ремонтираха и хижа Планинец, която пак е в района Но аз по-скро съм за изкачване до Черни връх или най-малкото до Камен дел през боянския водопад, за 1 ден преход става
Аз повече по пътя за Боянския водопад няма да мина никога. Ако ще и от това да ми зависи живота. Всъщност, понеже от това ми зависи живота - не минавам от там.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
В събота се качихме на Черни връх. Ако не сте от 'издържливите', можете направо с лифта от Алеко... почти до горе стига ;P след което ви остават 30 минутки пеша. Иначе през Платото ще трябва да погазите (от х. Кумата до горе са двеста ииии 16 (май-май) колчета ;D или иначе казано 2 часа и 50 минутки - толкова някъде го даваха катеренето нагоре).
Страшно хубаво е на Платото - толкова много цветя не бях виждала на 1 място...
Носете си всякакви слънцезащитни мазила - добре се изгаря ;D + втори чифт чорапки и обувки, ако ви е срам да слизате мърляви (;
Абе,а за Лакатник има ли желаещи?Хем не е трудно за катерене,хем е много живописно.Аз също мога да се присъединя към катеренето на Черни връх де,макар че последното катерене ми извади душата в последните няколкостотин метра.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Хах, на Лактник е хубаво , да, ама си е бая нисичко за мене, много пъти съм ходила там. Пък за Черни връх, не съм го катерила, но щом рилските езера са на 2300м надморска височина, какво остава за един Черни връх да ми се опре, а пък на рилските езера най-горе си е баш алпийско катерене Иначе си мисля че за Черни връх може да се покатери човек и през Голи връх, горната станция на драгалевския лифт ако не бъркам нещо А и щом е само около 3 часа катерене е екстра,, колкото от Княжево до Златните с повече почивки
sientelo написа:Хах, на Лактник е хубаво , да, ама си е бая нисичко за мене, много пъти съм ходила там. Пък за Черни връх, не съм го катерила, но щом рилските езера са на 2300м надморска височина, какво остава за един Черни връх да ми се опре, а пък на рилските езера най-горе си е баш алпийско катерене Иначе си мисля че за Черни връх може да се покатери човек и през Голи връх, горната станция на драгалевския лифт ако не бъркам нещо А и щом е само около 3 часа катерене е екстра,, колкото от Княжево до Златните с повече почивки
Надморската височина не определя трудността. Мога да те заведа на места с надморска височина от 1800м, които ще те разреват от ходене!
"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът