Кристина_фен, аз тази година се прехвърлих от редовно задочно и предполагам че няма много голяма разлика в обратния процес.Това което аз трябваше да направя за да се прехвърля е следното.Издава се уверение от отдел студенти за това, че си завършила успешно предходната година и се пише средния успех, попълва се молба и се подава в Учебен отдел, след това чакаш докато евентуално ти одобрят молбата, защото е необходим някакъв успех, който е различен за всяка специалност.Ако ти одобрят молбата отиваш и се записваш в съответния факултет и специалност, но ..... да не си помислиш, че е само това.Въпреки че са те прехвърлили в същата специалност, само че друга форма, те записат в първи курс, и за да те запишат в курса който трябва да си , си издаваш ново уверение с оценките от всички изпити и пишеш молба свободен текст до декана на факултета да ти бъдат признати оценките и когато той я одобри чак тогава те записват втори или който курс си.
А за това че учебните планове в различните форми на обучение са различни и трябва да държиш приравнителни няма да говоря.....
Надявам се, че бях достатъчно изчерпателна
Успех с прехвърлянето