Подготовка за изпита по Английски език
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Re: Подготовка за изпита по Английски език
И прибави 1 единица за всеки случей и виж дали ще ти стигне
Хм, ако ще ти е от полза, намерих единствено това... 
34,68 % (772-ма) от явилите се на изпита по английски език в Софийски университет “Св. Климент Охридски” имат двойки. Само 7 са пълните шестици, съобщиха от ВУЗ-а. 20,26 % от кандидат-студентите са оценени с тройка. В интервала между 3.50 и 3.99 са 10,76 %, приблизително толкова са и тези, които имат оценки между 4.00 и 4.49 - 10.56 %. Много добър в интервала 4.50-4.99 имат 11.46 % от явилите се, много добър, но с оценки между 5.00 и 5.49 са 8.45 %. Непълен отличен (между 5.50 и 5.99) имат 79 кандидат-студенти, което е 3.55 % от общия брой.
34,68 % (772-ма) от явилите се на изпита по английски език в Софийски университет “Св. Климент Охридски” имат двойки. Само 7 са пълните шестици, съобщиха от ВУЗ-а. 20,26 % от кандидат-студентите са оценени с тройка. В интервала между 3.50 и 3.99 са 10,76 %, приблизително толкова са и тези, които имат оценки между 4.00 и 4.49 - 10.56 %. Много добър в интервала 4.50-4.99 имат 11.46 % от явилите се, много добър, но с оценки между 5.00 и 5.49 са 8.45 %. Непълен отличен (между 5.50 и 5.99) имат 79 кандидат-студенти, което е 3.55 % от общия брой.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Мерси. Оставам с впечатлението, че общо взето ситуацията е аналогична, с разликата, че кандидатите са по-малобройни. По всичко личи, че балът няма да падне драстично.

- britdamage
- Пишеща машина
- Специалност: Английска филология
- Курс: трети
+ тази година шестиците са много повече.И аз мисля, че баловете няма да са много по-ниски от миналогодишните.Agarwaen написа:Мерси. Оставам с впечатлението, че общо взето ситуацията е аналогична, с разликата, че кандидатите са по-малобройни. По всичко личи, че балът няма да падне драстично.
Водата също би могла да се измие.
МерсиChapelain написа:
10x. И аз ти пожелавам късмет за Психологията.
Maeve,
И аз вчера я изрових тая статистика. Общо взето, процента между 5.50 и 5.99 тази година е по-висок, но кандидат-студентите са по-малко, затова няма голяма разлика в броя. При 5.00 до 5.49 тази година процента е по-нисък, така че би трябвало да има още по-малко хора. С две думи, по високата скала тази година е компенсирана от по-малкия брой кандидати. Така че, ако ми излизат правилно сметките, тази година балът ще се реши от това колко желана е специалността. Също има значение и как са се справили на конкурентните изпити (аз затова сега ще търся какво е било положението миналата година по Литература). Но не би трябвало балът да се качи (много). Дано съм права
Имам бал 27,62 не си давам почти никакви шансове за Стопанско управление,но трябва да стигне за Икономика.
Надявам се покрай кризата да няма голям интерес и за двете специалности 
Аз не бях учил Английски от 8 клас и тръгнах на уроци месец и половина преди изпита
Пак като хванах 3,56 е добре
ПС:Хубаво,че не съм момиче в този случей,защото просто вече щях да уча за догодина
Аз не бях учил Английски от 8 клас и тръгнах на уроци месец и половина преди изпита
ПС:Хубаво,че не съм момиче в този случей,защото просто вече щях да уча за догодина
Последно промяна от Soso на 27 Юли 2009, 19:12, променено общо 1 път.
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
За икономиката си вътре, за стопанско вече зависи как се движат баловете.Soso написа:Имам бал 27,62 не си давам почти никакви шансове за Стопанско управление,но трябва да стигне за Икономика.Надявам се покрай кризата да няма голям интерес и за двете специалности
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
Мерси за подкрепата,надявам се да сме колеги на есен
Ти беше Икономика нали
Иначе и за Икономиката се притеснявам,защото хм...Като гледам миналогодишните минимални,ми се струват като кардиограмата на пенсионер 
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Не, аз не съм икономика, аз ще бъда икономика 
For a moment your eyes open and you know
- Monkey D. Luffy
- Драскач
- Специалност: Висящ по дърветата
- Курс: втори
Ех де да можех да изрека тия думи така като тебEtiainen написа:Не, аз не съм икономика, аз ще бъда икономика
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

Ейй веднъж един да си го признаеMortuary написа:Ние мъжете сме по-тъпи, трябва нисък бал за нас!
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
- Курс: първи
oo да! евала... ей такива мъже обичам! дето си признават!Loli написа:Ейй веднъж един да си го признаеMortuary написа:Ние мъжете сме по-тъпи, трябва нисък бал за нас!
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
- happyswift
- Флъдзила
Милички, има нещо, наречено сарказъм, отворете си речника и вижте значението.Всъщност, на думата сарказъм , предполагам, че има снимка на....жена 
Миличък, нали не реши,че това го казах с grave seriousness?!happyswift написа:Милички, има нещо, наречено сарказъм, отворете си речника и вижте значението.Всъщност, на думата сарказъм , предполагам, че има снимка на....жена
- happyswift
- Флъдзила