F1
Модератори: ники, Methuselah
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Re: F1
Защо умря темата?
За мен лично става все по-интересно, старите звезди се върнаха в играта, бейби
Дано не изпадат повече... И ако може Бътън да не става шампион, плс! Мисля да стискам палци на Уебър или Фетел 

- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Хамилтън най- после с победа
.
А защо да не се завърне? Те го държат в изкуствена кома, не е естествена. Могат да го събудят, когато започне да се възстановява. Предполагам, че умишлено са го направили лекарите да няма деймиджи по съзнанието...
А защо да не се завърне? Те го държат в изкуствена кома, не е естествена. Могат да го събудят, когато започне да се възстановява. Предполагам, че умишлено са го направили лекарите да няма деймиджи по съзнанието...
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
Най-важното е да се оправи. Дали ще се завърне на пистата или не...все пак това не е от голямо значение. Едва ли има нещо по-важно от това да е жив и здрав.
Инцидентът му беше много, наистина много сериозен. Не приемайте завръщането му за даденост...Замислете се - той беше ударен от пружина, тежаща 80(0) грама при скорост от 280 км/ч. Куршумът тежи 20 грама и не се движи кой знае колко по-бързо...Силата на удара е била наистина убийствена...
Инцидентът му беше много, наистина много сериозен. Не приемайте завръщането му за даденост...Замислете се - той беше ударен от пружина, тежаща 80(0) грама при скорост от 280 км/ч. Куршумът тежи 20 грама и не се движи кой знае колко по-бързо...Силата на удара е била наистина убийствена...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
И все пак каската го е спасила. Евала.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
Така де, пружината е от амортисьора. Все едно...Mortuary написа:Аз бях чул, че е ударен от парче от счупен амортисьор... WTF е тая пружина?
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
От окачването на болида на Барикело.Mortuary написа:WTF е тая пружина?
Ще стане.Mira написа:И ако може Бътън да не става шампион, плс!

- rage_killer
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: втори
Всички доста се бяха ентусиазирали..Аз не съм му почитателка,предпочитам свежото тест-пилотче 

- rage_killer
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: втори
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Напротив, знаеше се за травмата, но беше въпрос на лекарска преценка, дали тази травма всъщност е опасна за здравето при съответно натоварване. Предполагаше се, че не е, но явно след направените тестове, се е оказало, че съществува риск и допускам, че той е сериозен, защото точно Шумахер не е този, който ще се откаже, без да има сериозна причина.