бтв, ако ти си ми пратила friend request в facebook-a повтори, че го отклоних първия път
Арабистика 4
Модератор: Don Horhe
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Re: Арабистика 4
Всички почваме с някакви амбиции...
бтв, ако ти си ми пратила friend request в facebook-a повтори, че го отклоних първия път
medicate, medicate
Здравейте!Току що се регистрирах и имам много спешен въпрос! Миналата година след колко време излязоха резултатите,щото вече полудявам?
Ам.. гледах аз, че миналата година много е паднал бала за арабистиката, и се чудех, дали тая година няма да падне още съъъъвсеееммм мъничко, че накрая някви стотни няма да ми стигнат и ще се гръмна... Не, че някой от форума може да ми каже дали ще падне или не... но много ми се иска да уча точно това... А в момента няма с кой да обсъдя този екзистенциален въпрос хахахах : )
Дори да си на правилния път, ако просто си седиш там ще те прегазят...
Заради промените в системата на оценяване на изпита по-английски език, си мисля, че като цяло балът би трябвало да бъде по-висок. Но винаги го има и моментът, че кандидатите може да са по-малко тази година. Стискам палци да успееш да влезеш, ако наистина това искаш да учиш. 
- muligan-cho
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Китаистика
- Курс: втори
Хайде, Megera, балът да не се вдига, искаш ли
не само за арабистиката ми и за други -истики
Ми това беше логичния извод, който си направих първо, с промените в системата за оценяване при изпита по английски език. А кандидатите там са най-много.
Но според бройката на пълните 6ци (общо 18 за момичета на брой), което е приблизително на половина на миналогодишната бройка хора със същите точки изкарани на изпита... може и да не мръдне толкова бала. Всичко зависи кой какво е писал и кой какво иска.
Но на мен за такива работи по-принцип не може да ми се разчита, та винаги можете и да не ми вярвате.
Но тази година едно е ясно... аз поне не бих гледала/вярвала на балове от миналата година, защото нищо не се знае. (То не че и по принцип винаги може да се разчита - 2007 за кореистика балът е бил над 27 за момичета, а миналата беше с цяла единица, ако не е повече надоло.)
Но според бройката на пълните 6ци (общо 18 за момичета на брой), което е приблизително на половина на миналогодишната бройка хора със същите точки изкарани на изпита... може и да не мръдне толкова бала. Всичко зависи кой какво е писал и кой какво иска.
Но на мен за такива работи по-принцип не може да ми се разчита, та винаги можете и да не ми вярвате.
Аз съм 2ра година в СУ, но и когато кадидатствах първият път много исках арабистика, но уви, скъсаха ме на изпита по английски. И гледах баловете от миналата година, видях че много е паднал бала и реших да кандидатствам пак хахаха. И тъй като изобщо не ми се занимава с това, което уча, в момента тая арабистика ми е фикс идея. Ех, дано все пак кадидатите тази година да не са много 
Дори да си на правилния път, ако просто си седиш там ще те прегазят...
- Adichka
- В началото бе словото
- Специалност: Арабистика
- Курс: първи
Пфу, стискайте ми палци и на мен!
балът ми е 25,32 ..
балът ми е 25,32 ..
Anyone who says you can't see a thought simply doesn't know art.
Ами скалата е посвалена. Тройката е 40т, а до миналата година почваше от 43-45т. Също така 6.00 е от 82.5-90 точки и всичко надоло се изчислява по приблизително 0.08 стотни на точка.
- Chapelain
- В началото бе словото
Adichka написа:Пфу, стискайте ми палци и на мен!
балът ми е 25,32 ..
А към бъдещите си колеги (надям се) от арабистиката, изчетах доста от предишните ви теми включително мъките и страстите покрай изпитите - респект, гърчът явно е бил епичен
Love, in the best case scenario, endures only a lifetime. Diamonds, on the other hand, last forever
.
- Kolichkova
- В началото бе словото
Аз също се глася за специалността арабистика и вече нямам търпение да излязат класиранията .....
- gothwolf
- В началото бе словото
- Специалност: унгарска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Евентуално да питам дали някой от арабистите ще се записва на суахили. Питам, защото аз се записах, но ни трябват още 2-3 човека, за да се сформира група, така че желаещи има ли?
Тованакт сунсэгум, сунсэгум и сунсим ат пойтэгум – ам такем эруптэгум, таса латдыл лавуӈкве ат вермегум.