Указания от квестора

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Re: Указания от квестора

Мнение от вечен студент »

Art[less] написа:разочароваш ме...:/
Изобщо не ме интересува! Само спри да ми флуудиш в темата! :evil:
Art[less]
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Art[less] »

пхах:Д

кринабс, от миналата година няма изпит по БЕЛ, затова е промяната в баловете;
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността
Курс: първи

Мнение от krinabs »

Art[less] написа:пхах:Д

кринабс, от миналата година няма изпит по БЕЛ, затова е промяната в баловете;
Благодаря ти мнооого за отговора!!! :cheers: :) Значи вече разбрах , че и в журналистиката няма да мога...хммммм ще помиля ккаво да правя!
Soulmates never die
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

наште квестори на изпита по английски бяха много гадни
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Какво правиха тия мизерници :lol: различно от четене на вестник, говорене по телефона и пращане на СМС-и от безплатните за месеца?
Изображение
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

Бетоне, айде да не наричаш мен и колегите мизерници! :evil: Поне до магистър го докарай, пък тогава ни плюй... :mrgreen: Още повече, че на изпита по Математика бях с една много симпатична и сравнително млада преподавателка от твоя факултет. :)

Между другото, на квесторите е забранено да четат по време на изпита, макар че това не винаги се спазва.

И една забавна случка: На изпита по Английски открихме два пищова, но и двата бяха от държавния изпит по Химия! :lol:
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Мнение от leia_loves_cats »

вечен студент написа: И една забавна случка: На изпита по Английски открихме два пищова, но и двата бяха от държавния изпит по Химия! :lol:
Хахахаха, горките хора, при които сте ги намерили, сигурно са получили удар в първия момент. Иди обяснявай, че това не е твоя пищов :) Добре, че в случая е било достатъчно ясно.
Залите, в които се провежда КС изпит не се ли запечатват преди изпита? И ако да, не се ли преглежда дали няма пищови преди да се затворят. Абе въпроса ми е, как е станало това и няма ли някаква процедура, при която да се проверява дали някой, изкарал държавен по Химия в същата стая не е оставил пищовче с темата по История, за да зарадва сестра си, която след два изпита ще е кандидат-студент? Примерно де. :) Не че е толкова важно и свързано с темата, но ми е интересно. вечен студент, ти като квестор, запознат ли си с такива практики?
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

Всъщност, първият пищов го открих преди да започне изпита, а вторият го намери една колежка, след като кандидатите вече бяха предали. Аз обикновено проверявам залата преди началото, но вторият пищов, странно защо, не го бях видял. Иначе залите явно не се проверяват и не се почистват, защото като влязах в мойта зала, се наложи да изхвърлям шишета с вода, които стояха там явно от същия държавен изпит. Тази неуредица и мен ме нервира, защото аз съм научен работник, а не чистачка! :evil:
И още нещо весело: Единият пищов беше пълен с правописни грешки. Дано поне информацията в него е била вярна, че иначе някой е изгорял на държавния по Химия... :mrgreen:
Аватар
leia_loves_cats
Да живей словото
Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
Курс: друг

Мнение от leia_loves_cats »

вечен студент написа:Всъщност, първият пищов го открих преди да започне изпита, а вторият го намери една колежка, след като кандидатите вече бяха предали.
Е, жалко, една изпусната възможост за критична ситуация :)
Нищо де, поне не сте изнервили кандидатстващите.
Мдд, "похвално" за човека, оставил пищова си за държавния по Химия, след като не сте го забелязали в началото, бил е в стаята по време на изпита и е намерен чак като сте излизали :) Интересно ми е къде е бил скрит?
вечен студент написа:Тази неуредица и мен ме нервира, защото аз съм научен работник, а не чистачка!
Мдам.... напомня ми на всеки път, когато трябва да вляза в зала на БАН. Не знам как работят хората там, макар че има и много спретнати и поддържани блокове :)

вечен студент, коя е била тая млада колежка от факултета, който делим с Бетон. Направо е похвално, че и там има нова кръв, браво на момичето. :)
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... ;)
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

leia_loves_cats написа:Мдам.... напомня ми на всеки път, когато трябва да вляза в зала на БАН. Не знам как работят хората там, макар че има и много спретнати и поддържани блокове :)

вечен студент, коя е била тая млада колежка от факултета, който делим с Бетон. Направо е похвално, че и там има нова кръв, браво на момичето. :)
Пък аз, когато вляза във ИФИ на БАН, все едно се връщам с машина на времето в 70-те години на XXв.

За въпросната дама не съм казал, че е "нова кръв". На Бетон, с неговата специалност, сигурно му е преподавала. Просто изразих добрите си впечатления от нея. Споменаването й беше с цел Бетон да се замисли, че когато нарича квесторите "мизерници", обижда и хората, които са му преподавали. Преподавателите от моя Факултет никога не ходят да квесторствуват, но асистентите и дори доцентите (!) от ФМИ редовно са на линия (поне за изпита по Математика). Толкова по въпроса. Тази тема не е за обсъждане на преподаватели. :|
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Помня като бях преди две години на кандидат-студентски изпит по литература, реших да отида до тоалетна минути преди началния час. И с мен идва едно момиче, явно друга кандидат-студентка, и тя като мене в последния момент. При което навръщане отпервам една бърза крачка, ужасена, че ще закъснея за изпит. Тя след мен ми вика "Е, чакай ме, де" и едва ходи на токчетата. Рекох си, защо се влачи по мене, струва ми се, че добре се ориентира по коридорите, ама може да не е тъй, пък и е притеснена сигурно за изпита и за това. Та нищо не й казах, усмихнах й се в опит да изглеждам по-уверена, та да й стане по-спокойно и на нея, забавих темпото и заедно влязохме.
Пък като почна изпита я гледам на катедрата. Тя се оказала млада квесторка. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Ahriman
В началото бе словото
Специалност: Английска филология

Мнение от Ahriman »

p_e_t_i_a написа:наште квестори на изпита по английски бяха много гадни
В моята зала тази, която ни диктуваше, беше човешки високоговорител - нямаше начин да не чуем нещо.

Иначе, имаше една леко неадекватна квесторка, която ни казваше как полето с персоналния номер се поставяло в изрязаното място на плика, така че да се вижда.. :lol:
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Ahriman написа:
В моята зала тази, която ни диктуваше, беше човешки високоговорител - нямаше начин да не чуем нещо.

Иначе, имаше една леко неадекватна квесторка, която ни казваше как полето с персоналния номер се поставяло в изрязаното място на плика, така че да се вижда.. :lol:
Ти да не беше в 148ма в ректората? :shock:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Ahriman
В началото бе словото
Специалност: Английска филология

Мнение от Ahriman »

Etiainen написа:
Ahriman написа:

Ти да не беше в 148ма в ректората? :shock:
Ъъ... май да, честно казано не си спомням вече :lol:
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Ahriman написа: Ъъ... май да, честно казано не си спомням вече :lol:
:cheers:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”