хах абе има нещо вярно.. особено що се отнася до мен..Pimboli написа:Жените не знаят какво искат. Въпросът е мъжът да ги убеди, че той е човекът![]()
Какво искат жените...?:)
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Според мен не може да се говори така, общо, какво искат жените. Всяка жена иска различно нещо. Мъжете, забелязала съм, си падат по общите знаменатели. Всички жени това, всички жени онова ... Всеки човек независимо от пола се е уникален и има различни потребности. 
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
No more turning away?
Аз мисля, че и жените си падат по общите знаменатели. Пример: събират се три приятелки. Първата е зарязана от гаджето си, следва репликата:"Всички мъже са нещастници!", втората, която има хармонична връзка, замечтано й казва, че не е така и не бива да прибързва да съди милите, добри и готини момчета. Третата се е влюбила в хомосексуалист и изводът е следният: "Ей, като попаднеш на свестен мъж, непременно е гей!"coup написа:Според мен не може да се говори така, общо, какво искат жените. Всяка жена иска различно нещо. Мъжете, забелязала съм, си падат по общите знаменатели. Всички жени това, всички жени онова ... Всеки човек независимо от пола се е уникален и има различни потребности.
Напълно съм съгласна, че всеки е уникален. Но като цяло изискванията към другия пол се въртят в един кръг.
И пак, според мен, не е толкова важно това, което иска една жена, а това, което й дава един мъж.
Пимболи, извинявай, но примерът ти прилича на виц! Ти имаш ли такива познати - защото аз нямам. За изискванията си права
Но твърдо стоя , че мъжете обичат да слагат жените под знаменател.
Just a world that we all must share
No more turning away?
No more turning away?
Знамcoup написа:Пимболи, извинявай, но примерът ти прилича на виц! Ти имаш ли такива познати - защото аз нямам. За изискванията си праваНо твърдо стоя , че мъжете обичат да слагат жените под знаменател.
Паган, хубаво е така да не се стърпяваш, дерзай
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Абе тая беше тъпа тема(една от многото ми...)
Какво искат жените?Искат тлъста дебитна/кредитна карта и S или поне E класа.
Поне 90% от представителките на нежния пол
twiggy написа:
перфектен е 90 годишен милионер с тежко сърдечно заболяване
Е уважам те че си искрена.К'ви са тия работи постоянство внимание ала ,бала портокала...
ironick и аз искам батко ,дека е?

Какво искат жените?Искат тлъста дебитна/кредитна карта и S или поне E класа.
twiggy написа:
перфектен е 90 годишен милионер с тежко сърдечно заболяване
Е уважам те че си искрена.К'ви са тия работи постоянство внимание ала ,бала портокала...
ironick и аз искам батко ,дека е?
Ами значи аз спадам към 10-те процента, защото предпочитам да се издържам сама...mushroomhead написа:Абе тая беше тъпа тема(една от многото ми...)
Какво искат жените?Искат тлъста дебитна/кредитна карта и S или поне E класа.Поне 90% от представителките на нежния пол
![]()
coup, май вече те разбирам по-добре
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-->