Нов гей парад?!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: Нов гей парад?!
Да разбирам, че и ти приемаш названието "Untermenschen"?
Определено, въпреки, че не ползвам езика на Гьоте и Шилер.
А ти не го ли приемаш?
А ти не го ли приемаш?
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Без да се обиждаш, приемам го само, когато се използва за характеризиране на тези които го използват. Което означава, че аз автоматично се определям като такъв 
Не точно подчовеци - подчовеците са от друга раса. Обидно е да наречеш педераст подчовек.
Но възприемането на педерастите като душевно/умствено болни е обосновано. Тъй че за мен те са това - душевно болни.
Но възприемането на педерастите като душевно/умствено болни е обосновано. Тъй че за мен те са това - душевно болни.

Обълках се! За кого е обидно, казваш?Boromir написа:Обидно е да наречеш педераст подчовек.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
+ 1Joker написа:Обълках се! За кого е обидно, казваш?Boromir написа:Обидно е да наречеш педераст подчовек.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Не се смей, а кажи ти, като много знаеш! 
Не се засягам, порче! То оставаше и от това да се засягам.... унтер- едва ли, по-скоро супер-....
Не се засягам, порче! То оставаше и от това да се засягам.... унтер- едва ли, по-скоро супер-....
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Явно в парламента ще имаме и съвестни депутати. Взето от блога на един от изродите:
http://www.tsvetno.blogspot.com/
Най-младият ни депутат е хомофоб
То всъщност това не е новина, като разберете за кого става дума – Калина Крумова (р. 7 януари 1985). Същата онази красавица, дето се е пообъркала и е станала водеща в СКАТ. И съответно – в листите на Атака.

Въпросната Калина ще е най-младият депутат в 41-то Народно събрание. За bTV я интервюира Стоян Георгиев. Г-ца Крумова хем не ни харесва, хем няма нищо против нас:
- Калинка е и против гейовете. Не мислиш ли, че ще живеем по-лесно и по-добре, ако приемем нещата такива каквото са?
- Е, тогава би настанала пълна анархия. Не съм съгласна с това категорично. Нещата, които не са както трябва, трябва да се опитаме да ги променим.
-Ако един мъж иска да е с друг мъж и това го прави щастлив?
-Това няма нищо лошо. Има лошо на това да се дава глас, да се прави парад на това.
-Да се обичат, ама по-тихо?
-Ама, разбира се.
http://www.tsvetno.blogspot.com/
Най-младият ни депутат е хомофоб
То всъщност това не е новина, като разберете за кого става дума – Калина Крумова (р. 7 януари 1985). Същата онази красавица, дето се е пообъркала и е станала водеща в СКАТ. И съответно – в листите на Атака.

Въпросната Калина ще е най-младият депутат в 41-то Народно събрание. За bTV я интервюира Стоян Георгиев. Г-ца Крумова хем не ни харесва, хем няма нищо против нас:
- Калинка е и против гейовете. Не мислиш ли, че ще живеем по-лесно и по-добре, ако приемем нещата такива каквото са?
- Е, тогава би настанала пълна анархия. Не съм съгласна с това категорично. Нещата, които не са както трябва, трябва да се опитаме да ги променим.
-Ако един мъж иска да е с друг мъж и това го прави щастлив?
-Това няма нищо лошо. Има лошо на това да се дава глас, да се прави парад на това.
-Да се обичат, ама по-тихо?
-Ама, разбира се.
Strength and honor.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Гледахте ли днес Сблъсък?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Не, кво се е случило?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Искам напълно да се отдам на Атака...Bagatur написа:...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Участваха Елза Парини и Любо Ганев, а темата беше "По- талантливи ли са хомосексуалните?", Ганев почти го изяде с парцалите ТОВА нещо. Много миSmoking Mirror написа:Не, кво се е случило?
стана смешно Парини като обясни как на последния гей парад имало поне
500 души и то без охраната
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Вчера преживях тежък шок!
Видях двойка лесбийки на улицата. Едната (явно "мъжът" в семейството) беше облечена точно като мен: мъжки, официален панталон (изгладен на ръб), кожен мъжки колан и мъжка риза. Не носеше дамска чанта, а GSM-ът й беше в кожен калъф на колана (както мъжете го носят). Беше облечена в строги цветове - черно и бяло. Другата девойка пак беше облечена така, с тази разлика, че ризата (мъжката й риза), беше изкарана отгоре, над колана. Досега не бях виждал жени, облечени по такъв начин. Все едно аз да тръгна с рокля по улицата. Това бяха лесбийски травестити! Ужас!
Ееех, а по Тошово време (което вие не помните) имаше звено в МВР, наречено Нравствена Милиция. Тогава Елза Парини и тия двете, дето ги видях вчера, такъв хубав бой щяха да изядат в районното и после - два месеца в тухларна, да им дойде акъла!
Ееех, а по Тошово време (което вие не помните) имаше звено в МВР, наречено Нравствена Милиция. Тогава Елза Парини и тия двете, дето ги видях вчера, такъв хубав бой щяха да изядат в районното и после - два месеца в тухларна, да им дойде акъла!
СмЕрт!!!вечен студент написа:Вчера преживях тежък шок!Видях двойка лесбийки на улицата. Едната (явно "мъжът" в семейството) беше облечена точно като мен: мъжки, официален панталон (изгладен на ръб), кожен мъжки колан и мъжка риза. Не носеше дамска чанта, а GSM-ът й беше в кожен калъф на колана (както мъжете го носят). Беше облечена в строги цветове - черно и бяло. Другата девойка пак беше облечена така, с тази разлика, че ризата (мъжката й риза), беше изкарана отгоре, над колана. Досега не бях виждал жени, облечени по такъв начин. Все едно аз да тръгна с рокля по улицата. Това бяха лесбийски травестити! Ужас!
![]()
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов