Убиец влиза в парламента?
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Убиец влиза в парламента?
За първи път в ис-
торията на парламентаризма у
нас, а вероятно и на Стария
континент, убиец става депу-
тат.
Валентин Микев от Кюстен-
дил е с потвърдена на две ин-
станции присъда поради това,
че е причинил смъртта на Пла-
мен Янев Атанасов с пистолет
в землището на село Горно Уй-
но.
Убиецът се опита да се оправ-
дае с многото години оттогава,
с неволността на акта си и да-
же негови хора предложиха на
“19’” “да си бъдем полезни”, ако
спрем или отложим материала
за него.
Интересно обаче как ли се от-
насят към смъртта на своя
близък хората на погубения от
ръката на Микев младеж.
Този Микев май е областен координатор (или нещо такова) на ГЕРБ. Повече информация да даде някой?
торията на парламентаризма у
нас, а вероятно и на Стария
континент, убиец става депу-
тат.
Валентин Микев от Кюстен-
дил е с потвърдена на две ин-
станции присъда поради това,
че е причинил смъртта на Пла-
мен Янев Атанасов с пистолет
в землището на село Горно Уй-
но.
Убиецът се опита да се оправ-
дае с многото години оттогава,
с неволността на акта си и да-
же негови хора предложиха на
“19’” “да си бъдем полезни”, ако
спрем или отложим материала
за него.
Интересно обаче как ли се от-
насят към смъртта на своя
близък хората на погубения от
ръката на Микев младеж.
Този Микев май е областен координатор (или нещо такова) на ГЕРБ. Повече информация да даде някой?
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Re: Убиец влиза в парламента?
Да, водач на Кюстендилската листа. Поредното доказателство за мутризацията на Парламента.
Knights of the Cross
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Хах...Вие спирка нямате...
Инцидента става, когато въпросният е на...16...по непредпазливост, а от тогава са минали почти 40 години...
Но....така е...това обезателно го прави мутра...
Очаквам поне още 4-5 теми до края на седмицата...
Депутат, който е извънземен...доказателство за нашествието на земята...
Депутат - магьосник...доказателство, че в ГЕРБ правят черна магия на останалите...
Депутат, който веднъж, като е бил малък е бил на манифестация...естествено...комунист...
и разни такива...
Аз повече в такива теми няма да пиша...защото са жалки...не защото е морално или готино да се убиват хора...а защото е неморално и неготино да се рови пръстта на човек, загинал преди близо 40 години...за изпълняването на евтини хапливо-политически поръчки...
Искрено се надявам, че след 15-20 такива теми...ще спрете и ще се осъзнаете, че плюете управници, които за сега нямат един ден управление...
Също така се надявам миналото им да е единственото, за което да можете да злобеете след време, сиреч...поне в управлението да се окажат успешни...
Инцидента става, когато въпросният е на...16...по непредпазливост, а от тогава са минали почти 40 години...
Депутат - магьосник...доказателство, че в ГЕРБ правят черна магия на останалите...
Депутат, който веднъж, като е бил малък е бил на манифестация...естествено...комунист...
и разни такива...
Аз повече в такива теми няма да пиша...защото са жалки...не защото е морално или готино да се убиват хора...а защото е неморално и неготино да се рови пръстта на човек, загинал преди близо 40 години...за изпълняването на евтини хапливо-политически поръчки...
Искрено се надявам, че след 15-20 такива теми...ще спрете и ще се осъзнаете, че плюете управници, които за сега нямат един ден управление...
Също така се надявам миналото им да е единственото, за което да можете да злобеете след време, сиреч...поне в управлението да се окажат успешни...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Дичка жалко е и да се използва думата "комунист" за БСП,ама ти я използваш,нали?Дичоу написа:Хах...Вие спирка нямате...
и разни такива...
По твоята логика това се е случило преди 40 години....ами комунизмът си отиде преди 20 пък.
Бивши убийци няма....както и курви....
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Ква беше оная приказка?
В другите държави има мафия, но тук в България, мафията си има държава.
В другите държави има мафия, но тук в България, мафията си има държава.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Дичоу: Не е мутра защото е застрелял накого преди 40 години, а защото това показва какъв е критерият за подбиране на депутати на ГЕРБ и до какви хора са опрели (не визирам единствено него).
Knights of the Cross
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Митак,
Не ме разбирай грешно...не съм му адвокат...
Нито го защитавам...
Но не съм му и съдник обаче...
Ако питаш мен дали има място в парламента....НЯМА...
Но в тези теми, не това е водещото...просто новата мода е да се плюе върху ГЕРБ...и поръчковата помия по изданията на Боре Газо, Ирен Кръстева и тем подобни...се задейства с пълна сила...
Представи си обаче тоя убиец, ако се окаже успешен държавник...или пък случайно не крадне нито една стотинка през мандата си...тогава ?
Представи си Маниака да инициира успешна младежка политика...понеже...младите не са почитатели на Чейковски и Бах...те слушат неговата малоумна музика...ама дай имаме ли възможност да плюем...да го правим...и то да го правим...експресно и бързо...че видиш ли тия се окажат успешни управленци...да не можем да си отворим устите после...
За това не атакуваме професионалните им качества или проекти и виждания...атакуваме миналото...
Аз плюя комунистите, защото те продължават да тровят живота ни...до ден днешен...а не толкова защото са го правили преди 40 години...
Единственото, за което призовавам във всички плювачески теми е именно да се даде време на тези хора...да покажат могат или не....Ако се окаже, че не могат...аз пръв ще си посипя главата с пепел...ще се извиня...а тогава негативните изкзвания ще могат да се нарекат критика...защото за сега са си жалко плюване...
Не ме разбирай грешно...не съм му адвокат...
Нито го защитавам...
Но не съм му и съдник обаче...
Ако питаш мен дали има място в парламента....НЯМА...
Но в тези теми, не това е водещото...просто новата мода е да се плюе върху ГЕРБ...и поръчковата помия по изданията на Боре Газо, Ирен Кръстева и тем подобни...се задейства с пълна сила...
Представи си обаче тоя убиец, ако се окаже успешен държавник...или пък случайно не крадне нито една стотинка през мандата си...тогава ?
Представи си Маниака да инициира успешна младежка политика...понеже...младите не са почитатели на Чейковски и Бах...те слушат неговата малоумна музика...ама дай имаме ли възможност да плюем...да го правим...и то да го правим...експресно и бързо...че видиш ли тия се окажат успешни управленци...да не можем да си отворим устите после...
За това не атакуваме професионалните им качества или проекти и виждания...атакуваме миналото...
Аз плюя комунистите, защото те продължават да тровят живота ни...до ден днешен...а не толкова защото са го правили преди 40 години...
Единственото, за което призовавам във всички плювачески теми е именно да се даде време на тези хора...да покажат могат или не....Ако се окаже, че не могат...аз пръв ще си посипя главата с пепел...ще се извиня...а тогава негативните изкзвания ще могат да се нарекат критика...защото за сега са си жалко плюване...
Тоест казваш, че защото някой като Маниака евентуално (въпреки че не виждам как) можел да се окаже успешен държавник, трябва да го пуснем да се пробва, така ли? Доста и станаха на държавата и на хората й експериментите, та да се упражняват още четири години върху тях. Като Станишев, който заяви, че през тия четири години много бил научил, а не го попитаха защо не го е научил преди това. Сега с тези експериментални "кадри" има доста голяма вероятност да се получи същото.
Knights of the Cross
Абе до 50 години всички 7-8 милиона ще се изредим за народни представители. Не се бойте. 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ако изберете мен, обещавам да понижа цената на алкохола 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Prudence написа:Абе до 50 години всички 7-8 милиона ще се изредим за народни представители. Не се бойте.
Не се ли иска свидетелство за съдимост за дупетатите? Боже, колко съм го забравил това конституционно право
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Аз имам друго конструктивно предложение - да почнем да продаваме алкохол в разфасовки от 3,1427 л.JudyRamone написа:Ако изберете мен, обещавам да понижа цената на алкохола
Последно промяна от Smoking Mirror на 18 Юли 2009, 15:40, променено общо 1 път.
Peace is a lie. There is only passion.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Томи,
Казвам, че на всички като цяло трябва да се даде време да покажат дали струват или не...
Но...без да са го направили...не е възможно да ги критикуваш, а само да ги плюеш...Нещо, което наблюдавам във форума, а и не само в него последната седмица...
За съжаление аз съм само човек и мога да предполагам...да се надявам и да очаквам...
Вие изглежда сте някакви нови кадри от Канал 2001 и знаете нещата преди да са се случили...
Казвам, че на всички като цяло трябва да се даде време да покажат дали струват или не...
Но...без да са го направили...не е възможно да ги критикуваш, а само да ги плюеш...Нещо, което наблюдавам във форума, а и не само в него последната седмица...
За съжаление аз съм само човек и мога да предполагам...да се надявам и да очаквам...
Вие изглежда сте някакви нови кадри от Канал 2001 и знаете нещата преди да са се случили...
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
пф, неее, отврат... аз уважавам само бутилките от 500 мл, другото ми е противноSmoking Mirror написа:Аз имам друго конструктивно предложение - да почнем да продаваме алкохол в разфасовки от 3,1427 л.JudyRamone написа:Ако изберете мен, обещавам да понижа цената на алкохола
Дичоу, да, всеки заслужава втори шанс и бла-бла, само че... в една нормална държава, на този човек не би му се дал втори шанс, убедена съм... може да е минало много време, може да е било инцидент, но това черно петно никога не може да бъде отмито и не защото този е представител на ГЕРБ, а защото е причинил нечия смърт.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Дичоу
- Легендарен флуудър
JudyRamone не говоря толкова за частния случай, колкото за цялата кампания....за Маниака...за него..предполагам за още 5-6 които ще се окажат измамници, с фалшиви самоличности, с баба, която е мъж...и с прекалено много косми на гърба...
А още горе казах, че ако зависи от мен...този човек нямаше да е депутат...
А още горе казах, че ако зависи от мен...този човек нямаше да е депутат...