Какво искат жените...?:)
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Какво искат жените...?:)
Не не става въпрос за филма с Мел Гипсън
...Интересно ще е да се разиска въпроса по какви мъже си пада нежния пол?Знам ,че не може да се даде еднозначен отговор ,но все пак ще е хубаво ако (особенно )колежките си кажат мнението.Какъв характер,какво търсят в мъжа(пари,акъл,мускули,настроение...ей такива работи)
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
това е много миличка тема
та какво искат жените
ами да имат опора до тях, т.е. мъжа да е силен физически и психически.
другите външни белези са субективни.
жените имат нуждата да чуват и да усещат че са единственото и най-важното нещо в живота на мъжа- нещо което на практика не може да стане....
имаме нужда да ни излушвате ...ние имаме нужда да говорим и споделяме и плачем без причина.
та какво искат жените
другите външни белези са субективни.
жените имат нуждата да чуват и да усещат че са единственото и най-важното нещо в живота на мъжа- нещо което на практика не може да стане....
имаме нужда да ни излушвате ...ние имаме нужда да говорим и споделяме и плачем без причина.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Не знам,за мен това не се отнася.Иначе за останалите неща съм съгласна.Като допълнение-да има силна воля,да е умен и добре възпитан.Да знае какво иска от живота и да полага усилия за да реализира мечтите си.имаме нужда да ни излушвате ...ние имаме нужда да говорим и споделяме и плачем без причина.
Още много мога да изброя
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ще говоря лично за мен, не общо за жените, щото аз не съм такава
Аз съм само същество от женски пол...
1. Силен характер и психика - много е важно, защото аз самата съм много лабилна психически
2. Властен - в началото да има кой да командва, в последствие да се мотивирам да му се опъвам на командите, да не ми става скучно
3. Да дава сигурност
4. Амбициозен - да не иска да си стои на едно положение в следващите 50 години, да иска развитие
5. Да умее да разсмива, да е интелигентен, да притежава добър вкус...Ако не е добър, то поне да е сходен с моя...
6. Решителен
7. Да изслушва и прегръща, когато имам нужда
8. Добър в секса
И разни други сигурно има;)
ТЕзи не са подредени по приоритет, а по това какво съм се сетила...
1. Силен характер и психика - много е важно, защото аз самата съм много лабилна психически
2. Властен - в началото да има кой да командва, в последствие да се мотивирам да му се опъвам на командите, да не ми става скучно
3. Да дава сигурност
4. Амбициозен - да не иска да си стои на едно положение в следващите 50 години, да иска развитие
5. Да умее да разсмива, да е интелигентен, да притежава добър вкус...Ако не е добър, то поне да е сходен с моя...
6. Решителен
7. Да изслушва и прегръща, когато имам нужда
8. Добър в секса
И разни други сигурно има;)
ТЕзи не са подредени по приоритет, а по това какво съм се сетила...
Жените не знаят какво искат. Въпросът е мъжът да ги убеди, че той е човекът
Много често се влюбваме в хора, които уж не отговарят на хилядите изисквания за "мъж-мечта" и това не е заради нас, а защото по един или друг начин ТОЙ ни е въздействал. Така също една жена може да търси закрилник в мъжа до себе си, но има и такива, които предпочитат да закрилят. С времето се променят и желанията, а и стремежите, затова е трудно да се даде точно определение. В общи линии жените търсят човек, който да пасне с тяхната нагласа за живота. От друга страна, когато една жена се влюби истински, компромисите, които е склонна да направи, са повече дори от първоначалните й изисквания.
Все пак всички искат обич, дори някои да не го осъзнават съвсем.
И искат да бъдат искани... Абе много неща искат.. опс - искаме
Все пак всички искат обич, дори някои да не го осъзнават съвсем.
И искат да бъдат искани... Абе много неща искат.. опс - искаме
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
- дааа, така е.просто ни идва отвътре да правим повече компромиси от тях...когато една жена се влюби истински, компромисите, които е склонна да направи, са повече дори от първоначалните й изисквания.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Ами според мен повечето жени искат мъжа до тях да бъде истински мъж, т.е. да се държи с достойнство, да знае какво иска, да им вдъхва сигурност. Аз лично за себе си много държа на това мъжа да изглежда и да се държи като такъв; не допускам да ме мачкат, но не ми харесва и аз да мачкам, така че ако един мъж не си държи на положението и ме остави да го въртя на малкия си пръст, просто да не се захваща с мен
. Искам човека до мен да е личност, не слабоумна пионка. а, и много важно - трябва да е интелигентен, по възможност с една идея по-интелигентен от мен, иначе няма да ми е интересно
. И да има чувство за хумор. И да изглежда добре, да е секси, да ме привлича. Но най-важно от всичко - да ме обича и да го е грижа за мен; за какво ми е перфектен мъж, влюбен в друга
. С две думи - да знае какво иска, и да иска мен
...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: