Както се вижда не съм особено активен във форума,но от няколко дни ми се върти една идея за нов раздел. Подлагам я дискусия,за да видим, дали е нужна, дали може изобщо да се реализира и т.н. А всъщност в какво се състоят нещата. Мисля си за един раздел, в който да има информация за предстоящи конкурси за работа, предложения за почасова работа(от която доста от нас зависят), информация за стажове в различни институции и т.н. Колегите, който са в бизнес клуба на Стопанския факултет и изготвят CV book-а също могат да помогнат. Не знам, дали темата е дискутирана, ако е така, съжалявам за повторението. Ако ли пък не е, нека си кажем мнението и да видим какво може да се направи.
Предложения за форума (раздели и други)
- GFear
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Предложения за форума (раздели и други)
Здравейте,
Както се вижда не съм особено активен във форума,но от няколко дни ми се върти една идея за нов раздел. Подлагам я дискусия,за да видим, дали е нужна, дали може изобщо да се реализира и т.н. А всъщност в какво се състоят нещата. Мисля си за един раздел, в който да има информация за предстоящи конкурси за работа, предложения за почасова работа(от която доста от нас зависят), информация за стажове в различни институции и т.н. Колегите, който са в бизнес клуба на Стопанския факултет и изготвят CV book-а също могат да помогнат. Не знам, дали темата е дискутирана, ако е така, съжалявам за повторението. Ако ли пък не е, нека си кажем мнението и да видим какво може да се направи.
Всичко е позволено! Важното е да не те хванат.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Здравейте,
неотдавна с колегите обсъждахме една идея - да се създаде раздел от рода на "Инфо табло", където да има информация
- каквато предлагате по-горе
- също така информация от рода на "Размяна на знания" - курсови работи, книги, полезни материали...
- Обяви за работа, сътрудничество и научноизследователска дейност, стажантски програми, оферти и т.н.
Общо взето...давайте предложения и ако сред тях има наистина такива, които си заслужават, то след дискутирането им (с екипа на форума) ще им бъде отредено подобаващо местоположение...
До скоро...
неотдавна с колегите обсъждахме една идея - да се създаде раздел от рода на "Инфо табло", където да има информация
- каквато предлагате по-горе
- също така информация от рода на "Размяна на знания" - курсови работи, книги, полезни материали...
- Обяви за работа, сътрудничество и научноизследователска дейност, стажантски програми, оферти и т.н.
Общо взето...давайте предложения и ако сред тях има наистина такива, които си заслужават, то след дискутирането им (с екипа на форума) ще им бъде отредено подобаващо местоположение...
До скоро...
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Re: Предложение за нов раздел
аз също смятам, че би било полезно. макар че това го има на самата страница на университета, та не съм сигурна дали има много смисъл...GFear написа:Мисля си за един раздел, в който да има информация за предстоящи конкурси за работа, предложения за почасова работа(от която доста от нас зависят), информация за стажове в различни институции и т.н.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
.
Здравейте, настъпи леко разместване на разделите във форума. Идеята е по-голямо удобство за потребителите.
Всеки момент предстои добавянето на раздел "РАБОТА и СТАЖ", както и други.
Очакваме предложенията и коментарите ви!
Поздрави
от екипа
Здравейте, настъпи леко разместване на разделите във форума. Идеята е по-голямо удобство за потребителите.
Всеки момент предстои добавянето на раздел "РАБОТА и СТАЖ", както и други.
Очакваме предложенията и коментарите ви!
Поздрави
от екипа
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
По настояване на шефовете на ботаническата градина, доколкото ми е известно. Аз съм за премахването на раздела или добавянето му към друг, или за преместването на няколкото теми в подходящ раздел...GaVrosH написа:мен пък не ми е ясно "Истината за "Културните" попълзновения в Балчик" за какво е
- Forester
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Имам две предложения:
1. Да се създаде раздел "Факултети" с по един форум за всеки. Така ще е много по-прегледно, информацията ще е по-лесно откриваема и няма да се налага студент от даден факултет да преглежда десетки теми, за да открие своята.
2. Да минете не phpbb3, вече излезе що годе стабилна версия.
1. Да се създаде раздел "Факултети" с по един форум за всеки. Така ще е много по-прегледно, информацията ще е по-лесно откриваема и няма да се налага студент от даден факултет да преглежда десетки теми, за да открие своята.
2. Да минете не phpbb3, вече излезе що годе стабилна версия.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Предложения за форума (раздели и други)
Кога ше направите нов раздел - посветен на мен? 
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Предложения за форума (раздели и други)
Бих препоръчал отделен форум, посветен на теб, с единствен потребител ти... 
Into the endless we ride...