R.I.P. Майкъл Джексън

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
DayDream
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: R.I.P. Майкъл Джексън

Мнение от DayDream »

Днес ще е погребението на Джексън и ще разберем дали интернет ще се срине за 2-ри път през последните 2 седмици.Online stream ще има на следните сайтове:
http://www.cbs.com/
http://www.cbsnews.com/
http://www.tv.com/story/16248.html?&tag=buzz;1
http://www.theinsider.com/
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

fasi
В началото бе словото
Специалност: Финансов контрол

Мнение от fasi »

MERCES_LETIFER написа:Миииии, очевидно не съм го харесвала никак, а всички хора умират рано или късно; не съм го познавала лично, че да го уважавам;... съжалявам, че не се чувствам трогната или натъжена по никакъв начин. Даже като визуализирам въпросните 'затруднения в дишането' и ми става бррр.... :bounce: :bounce: Ениуей. Този разговор е кофти.
И ти си кофти, така че си трай..
Markov
Танцуващия с клавиатури
Курс: завършил

Мнение от Markov »

fasi написа:
MERCES_LETIFER написа:Миииии, очевидно не съм го харесвала никак, а всички хора умират рано или късно; не съм го познавала лично, че да го уважавам;... съжалявам, че не се чувствам трогната или натъжена по никакъв начин. Даже като визуализирам въпросните 'затруднения в дишането' и ми става бррр.... :bounce: :bounce: Ениуей. Този разговор е кофти.
Решил си като първо мнение да демонстрираш висока култура? Бих ти препоръчал с тоиз тон улицата или пазара...
fasi
В началото бе словото

Мнение от fasi »

MERCES_LETIFER написа:Ъххх, ами точно с тази цел пиша, чудя се дали съм единствената...
Просто никога не съм го харесвала толкова като певец, цялата история с момченцата е гадна, а самосъсипаната му визия да не споменавам.
Единствената си !!!! Първо се запознай с живота на човек и после го коментирай, млада госпожице...визията не му е САМОсъсипана, човекът е боледувал, затова и кожата му избелява, единственото нещо, на което си е правил операция е носа...а това за педофилията няма кво да го коментираме...то целият свят разбра истината..и след като не го харесваш като певец, а явно и като човек (то няма как да харесваш някой, който не познаваш и не знаеш нищичко за него) та..кво се бъркаш тук?! И на мен няма да ми пука, когато ти умреш ама нищо не казвам, нали ?! - това в твой стил, добре ли ти звучи?
fasi
В началото бе словото

Мнение от fasi »

Не знаех, че съм от мъжки пол...за културата не искам да демонстирам нищо, а изказвам мнение срещу БЕЗСЪРДЕЧНИ хора...за препоръката благодаря, но всеки ден съм на улицата и на пазара и не мисля, че трябва да съм някъде на определено място, за да си изказвам мнението и тона...
Markov
Танцуващия с клавиатури
Курс: завършил

Мнение от Markov »

fasi написа:Не знаех, че съм от мъжки пол...за културата не искам да демонстирам нищо, а изказвам мнение срещу БЕЗСЪРДЕЧНИ хора...за препоръката благодаря, но всеки ден съм на улицата и на пазара и не мисля, че трябва да съм някъде на определено място, за да си изказвам мнението и тона...
Ами трябва на определени места преобладават различни типове речи...Не че не могат да се мешат, но селско мнение в университетски форум не пасва, както и обратното.

Относно пола и емоционалността ти, явно нещата са още по завързани, понеже не знам как мнението ти в защита на "сърдечността", звучи бая безпардонно.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

fasi написа:
Бе я стига, всеки си има право на мение, пък и тя каза, че спира и наистина спря да пише
по темата, така че, тихичко.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Няма ви се меша в спора относно етикета за държание във форум..

Искам за Джако да вметна нещо...

Тоз човек е бил известен покрай абитуриентската на мама... Сериозно!
и... по мое време нещо се изгуби... и ако не бяха тия дела за педофилия ептен щяхме да го забравим...

Човекът умря и сега всеки втори реве... Правят му фен клубове хора, които никога не съм ги чула да слушат негова песен.. Тая всеобща мания по това да се кефим на хората, едва след като умрат, е толко смешна всъщност...

ма както и да е.
Бог да го прости човека!
la douleur exquise
fasi
В началото бе словото

Мнение от fasi »

Аууу недей(университетски форум) значи моето мнение е селско, а пък на въпросното момиче е градско аехахеха...е, да ти кажа не ми е за първи път да влизам в университетски форум...или ти видя, че току що се регнах и даваййййй, не съм от вашето уни, а съм от най- доброто уни!!! Звучи безпардонно, точно защото е написано безпардонно и аз се дразня точно на това, ако не си усетил...и все пак мисля, че темата беше друга, хайде да не обсъждаме тук кой е от село и кой от град, моля!
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Е, всъщност ние не му се кефим след като е умрял, мен си ме е кефел.
А в крайна сметка според мен тва за педофилството е супер голямата
измислица, направил едно имение, в което да си играят децата и всички
решиха, че е педофил. Според мене е бил с неизживяно детство, щото
е станал известен много млад.

fasi, и кой е тоя най- добрия университет, да не е УНСС или НБУ :lol:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

fasi написа: не съм от вашето уни, а съм от най- доброто уни!!!

е сподели от кой университет си, де

може да излезем колежки :wink:
la douleur exquise
fasi
В началото бе словото

Мнение от fasi »

:) знаех си, че ще се хванете точно за това :) то си има статистики...аз чета, много чета, затова и говоря така за Джако(щото съм запозната) а уни-то е УНСС мдам... :)
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Тия ше ги говориш на някой, който не е учил в унсс :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen:

па може би и това е точното място да лъжеш
:mrgreen: :mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Долу УНСС, не на поткупите за завършване/влизане в университет!
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”