Мерси много^PrincessA^ написа:Доколкото помня, първо си подаваш документите за догодина (в срока до 14.07) и пак в този срок заявяваш при домакинката на блока, че желаеш да си останеш през лятото. Ама не съм мн сигурна дали нямаше и още нещо
Относно общежитията
Re: Относно общежитията
I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
а ако нямам успех за общежитие мога ли да остана лятото и ако може как става и какви са крайните срокове? мерси предварително
Здравейте! Искам да попитам, ако някой има невзет изпит (т.е. отива на поправка), може ли да получи стая на първо класиране?
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Вчера издадох стаята.
Геновева: "страшно ти завиждам".
Така е. Който си свърши работата, отива на морето. И който има да върши разни работи, също това прави.
Снощи по пътя имаше доста софиянци със сакове, раници, чадъри... Дори и групички с 4-5 коли.
Геновева: "страшно ти завиждам".
Така е. Който си свърши работата, отива на морето. И който има да върши разни работи, също това прави.
Снощи по пътя имаше доста софиянци със сакове, раници, чадъри... Дори и групички с 4-5 коли.

- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз да попитам нещо...
14 е крайният срок за подаване на документи, нали? Какви точно са те? Молбата, която струва 2 лв и се попълва, копие на акта за раждане. Нещо друго има ли? Снимки трябват ли някакви? А може ли друг да подаде моите документи?Мерси предварително за отговорите.
14 е крайният срок за подаване на документи, нали? Какви точно са те? Молбата, която струва 2 лв и се попълва, копие на акта за раждане. Нещо друго има ли? Снимки трябват ли някакви? А може ли друг да подаде моите документи?Мерси предварително за отговорите.
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
14 е крайният срок. Молба + копие от акт за раждане. Носиш си лична карта и студентска книжка. Снимки не ти трябват. Документите мисля, че се подават лично или от упълномощен от теб човек.svetleto89 написа:Аз да попитам нещо...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Сега на 21-ви излиза т.нар. първо класиране за горни курсове, [ама без някои факултети]. На практика излизат две класирания -първа класация и "междинна класация"mooony написа:а ако нямам успех за общежитие мога ли да остана лятото и ако може как става и какви са крайните срокове? мерси предварително
1. Вариант - успеха ти е по-висок от минималния за първа класация - честито - класиран си някъде, до 27-ми трябва да се обадиш на домакинката на блока, в който си класиран, че искаш да ис запазиш стаята за през лятото.
2. Вариант - успеха ти не стига за първа класация, но стига за междинна. Имаш право да останеш лятото на общежитие , но не можеш да останеш на семейно. Тоест:
а] Ако сега си настанен на семейно, трябва да отидеш в блок 42а и да им кажеш, че искаш да останеш лятото - ще те преориентират в някоя стая на несемейно, където ще се преместиш. Можеш да останеш в тази стая през лятото. Септември излиза втора класация - ако успеха ти стига за нея - оставаш на общежитие. Ако не - изнасяш се.
б] Ако сега си настанен на несемейно - оставаш си в същата стая, до 27-ми юли минаваш през домакинката, за да се настаниш за през лятото.
3. Успеха ти не стига нито за първа, нито за междинна класация - официално нямаш никакво основание да останеш на общежитие. Официално обаче имаш право да подадеш индивидуална молба в 42а, в която да обясниш казуса си и да се примолиш за стая на общежитие. Можеш също така да запишеш, ако е опция на факултета ти, някакъв летен курс [ФМИ предлага такива] - в този случай имаш огромни шансове да ти удовлетворят молбата.
@Lorry.T - Да, ако имаш един невзет изпит, сметнеш го като оценка слаб 2, и въпреки това успеха ти стигне по гореописаната схема - имаш право на общежитие. Ако обаче имаш два невзети изпита и прескочиш първа класация [например имаш 10 оценки 6.00] - няма да излезеш в списъка за класирани на първа класация, но можеш да се възползваш от варианта "междинна". Т.е. - с един невзет няма никаква пречка, ако ти стигне успеха да влезеш на 1 класация. С повече от един обаче не става.
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
- svetleto89
- Паисий
- Обратна връзка:
А може ли да се подават документи събота и неделя? Или не работят? Защото последният ми изпит е събота.
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Нали знаеш, че у нас има винаги едно свободно легло за теб?
- svetleto89
- Паисий
- Обратна връзка:
Ах, то у вас бардак. За всяка има свободно място. 
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Не, напротив за Кика нямаше, горката спа в един кашон.
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Във форума на СБО беше обещано, че на 11-ти юли, събота, ще приемат документи.svetleto89 написа:А може ли да се подават документи събота и неделя? Или не работят? Защото последният ми изпит е събота.
Но не знам с какво работно време.
Последния срок за подаване на документи е 14-ти юли, вторник.
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти... 
От кога е тази практика да се подава с акт за раждане? И какво толкова "специално" удостоверява този документ, че нещо не мога да схвана?Scorpion написа:14 е крайният срок. Молба + копие от акт за раждане. Носиш си лична карта и студентска книжка. Снимки не ти трябват. Документите мисля, че се подават лично или от упълномощен от теб човек.svetleto89 написа:Аз да попитам нещо...
Извинявам се много, аз няма да се "женя" за тях за да ми искат акта за раждане.
Обичай родината си ,не защото е силна или богата ,а защото е ТВОЯ!!!
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
От тази година. Имаше доста изненадани, включително и аз.Bethany написа:От кога е тази практика да се подава с акт за раждане?Scorpion написа:14 е крайният срок. Молба + копие от акт за раждане. Носиш си лична карта и студентска книжка. Снимки не ти трябват. Документите мисля, че се подават лично или от упълномощен от теб човек.svetleto89 написа:Аз да попитам нещо...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
kaia
- В началото бе словото
- Специалност: немска филология
Колеги, имам ключов въпрос! Утре като отида да си подавам документите за общежитие, трябва ли да съм си платила следващия семестър /демек 3ти
/???