Форум на УНСС

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

UNWE написа:УНСС ще има официален форум!!! И то много скоро...
Ааа страхотноо!! :hello1: Много се радвам, айде само го давайте по-скоро, че вече нямам търпение :P
Изображение --> ИзображениеИзображение
unss.free.bg
В началото бе словото

Мнение от unss.free.bg »

Еее, жалко. :twisted: Ще ми взимате юзърите само. :lol: :king:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Аре правете по-бързо единен форум, та с Мъшрумхед да го налазим :twisted: :spam2:
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

Циндил-Пиндил написа:Аре правете по-бързо единен форум, та с Мъшрумхед да го налазим :twisted: :spam2:

хахаха ах тиии, не оставяте неопорочени територии значи.. :lol: =P
denislav83
В началото бе словото
Обратна връзка:

значи, така...

Мнение от denislav83 »

Ако сте се добрали до пследния брой на вестник "Икономист" - там повдигнахме темата ...и вече има ответна реакция....работи се по въпроса. Разбира се ще има малко бюрокрация, но до две седмици ще заработи.....надявам се!
:)
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

е то в момента има един, но явно никой не го взима на сериозно...
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

everyday_ написа:е то в момента има един, но явно никой не го взима на сериозно...
и не само 1, ама те са любителски и не са към самия сайт на УНСС, за тва никой не ги взима на сериозно.. Мен ми се иска да имаме 1 хубав официален форум който да е добре разграфен по теми и по възможност да има същата визия като на сайта..
denislav83 написа:Ако сте се добрали до пследния брой на вестник "Икономист" - там повдигнахме темата ...и вече има ответна реакция....работи се по въпроса. Разбира се ще има малко бюрокрация, но до две седмици ще заработи.....надявам се!
Не можах да се добера =(, 1 момче ми се стори, че го раздаваше вчера на входа, но тоолкова бързах, че ако ми го беше подал сигурно щях да го помета.. А бтв ти коя специалност и кой курс си?
denislav83
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от denislav83 »

4 курс, икономика на СКС.
това имаше ли нещо общо по темата, или просто искаш вестник :P
:)
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

[quote="gitty"]
и не само 1, ама те са любителски и не са към самия сайт на УНСС, за тва никой не ги взима на сериозно.. Мен ми се иска да имаме 1 хубав официален форум който да е добре разграфен по теми и по възможност да има същата визия като на сайта..

значи аз като търсих не съм го направила както трябва...през Google ми изкара единствено един анти УНСС форум или нещо подобно, но за други не срещнах...освен този, който аз знам...
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
UNWE
В началото бе словото

Мнение от UNWE »

gitty написа: ... Мен ми се иска да имаме 1 хубав официален форум който да е добре разграфен по теми и по възможност да има същата визия като на сайта..
Много хора искаме това да е така. Може да изпращате вашите идеи, проекти или мнения относно структурата, функционалността, дизайна и правилата на форума на УНСС, на e-mail: web@unwe.acad.bg
Утре Наш Става Светът !
unss.free.bg
В началото бе словото

Мнение от unss.free.bg »

Какво е значението официален ли е даден форум или не?! Важното е, че има вероятност някой имащ отговор на въпроса ти да влезе на същото място и да ти помогне. Без значение дори дали форума е за УНСС или някакъв общ. Важното е, че точно на това място съществува тема, която засяга интересите ти. Поне аз така виждам нещата. :) http://www.unss.free.bg заработи преди малко повече от месец - в началото беше само 1 раздел и нищо повече. За този кратък период се появиха много подраздели, само човек да има желание да пише. :) Съществува и място, където всеки може да даде предложения относно форума. Повечето досегашни бяха удовлетворени. :) Това го казвам по повод на изказването на gitty, че й трябвал добре разграфен форум. :)
Всичко добро! Когато (ако) се появи официален форум, ще видим колко ще сте активни. :) Дотогава заповядайте в сегашния, ако имате желание. Далеч съм от мисълта да правя някакви агитации. :)
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

мда малко ме беше страх , че ще го приемеш лично.. но за мен има значение дали е на самия сайт и дали се казва forum.unwe.acad.bg или не.. Не съм искала да те обидя наистина, нямам нищо против теб и твоя форум, той си е някъв добър и сега не мога да кажа , 4е е зле разграфен.. хаха
unss.free.bg
В началото бе словото

Мнение от unss.free.bg »

Споко, не съм обиден. :D Само констатирам. :oops:
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

добре, радвам се :D , надявам се скоро вр да си общуваме в на унсс форума =) и нали ще влизаш?
unss.free.bg
В началото бе словото

Мнение от unss.free.bg »

Естествено. :) Стига да има такъв. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”