mize написа:ами ако например са ме приели социология,а аз искам право и реша да чакам второ класиране..запазва ли ми се мястото за социология или го губя?
Запазва се, но в трето класиране май не се запазва.
Това естествено ако право ти е по-предно желание от социология.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
аз затва мисля ако ме няма в първо класиране въобще да не чакам второ ами да си гоня други университети...щото като ме няма и на втора изгърмявам и ми се губи цялата година.
RA[sgB] написа:Не,точна затова 2 и 3 класиране са нож с две остриета!
Etiainen написа:
mize написа:ами ако например са ме приели социология,а аз искам право и реша да чакам второ класиране..запазва ли ми се мястото за социология или го губя?
Запазва се, но в трето класиране май не се запазва.
Това естествено ако право ти е по-предно желание от социология.
Еми освен да изчакаш някой от влезлите вече да даде окончателно мнение...
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Не,че съм влезнала (сега ще видим на 10ти какво ще направя пак) ама мястото ти трябва да се запазва до 2ро класиране..после на 3то май вече става мазало. Иначе сума ти народ да е изгърмял така хихихи
1. И на трето класиране се пази мястото.
2. Първо ви излизат оценките. После, когато излязат класиранията, при персоналната информация излиза списъкът със специалностите както сте ги подредили по желания. Срещу тази, в която сте приети, излиза балът. Мисля дори, че беше изписан и минималния бал на това класиране за момчета и за момичета, както и балът на по-предните ви желания, за които на това класиране (евнтуално) не ви е стигнал балът, но не съм много сигурна. Но излиза удебелено коя специалност сте приети.
ethno_girl написа:...Някой знае ли дали,когато излязат първите резултати се обявяват само оценките или специалността,в която сме приети
Първо излизат резултатите от изпита десетина дни, след като се е състоял.Вече на 4 август излиза първо класиране и тогава ще си видим специалностите дай Боже
Здр,искам да попитам дали някой може да ми даде някакъв линк,на който ще мога да си проверявам резултатите,защото сайтът на СУ сигурно по-глупав не може да бъде направен (нищо чудно, на записването даже и един образец не можаха да направят,а лелките там бяха от злобни, по-злобни). Мерси предварително.