Ааа страхотноо!!UNWE написа:УНСС ще има официален форум!!! И то много скоро...
Форум на УНСС
Модератор: Плазмодий
-
unss.free.bg
- В началото бе словото
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
denislav83
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
значи, така...
Ако сте се добрали до пследния брой на вестник "Икономист" - там повдигнахме темата ...и вече има ответна реакция....работи се по въпроса. Разбира се ще има малко бюрокрация, но до две седмици ще заработи.....надявам се!
и не само 1, ама те са любителски и не са към самия сайт на УНСС, за тва никой не ги взима на сериозно.. Мен ми се иска да имаме 1 хубав официален форум който да е добре разграфен по теми и по възможност да има същата визия като на сайта..everyday_ написа:е то в момента има един, но явно никой не го взима на сериозно...
Не можах да се добера =(, 1 момче ми се стори, че го раздаваше вчера на входа, но тоолкова бързах, че ако ми го беше подал сигурно щях да го помета.. А бтв ти коя специалност и кой курс си?denislav83 написа:Ако сте се добрали до пследния брой на вестник "Икономист" - там повдигнахме темата ...и вече има ответна реакция....работи се по въпроса. Разбира се ще има малко бюрокрация, но до две седмици ще заработи.....надявам се!
--> 

-
denislav83
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
[quote="gitty"]
и не само 1, ама те са любителски и не са към самия сайт на УНСС, за тва никой не ги взима на сериозно.. Мен ми се иска да имаме 1 хубав официален форум който да е добре разграфен по теми и по възможност да има същата визия като на сайта..
значи аз като търсих не съм го направила както трябва...през Google ми изкара единствено един анти УНСС форум или нещо подобно, но за други не срещнах...освен този, който аз знам...
и не само 1, ама те са любителски и не са към самия сайт на УНСС, за тва никой не ги взима на сериозно.. Мен ми се иска да имаме 1 хубав официален форум който да е добре разграфен по теми и по възможност да има същата визия като на сайта..
значи аз като търсих не съм го направила както трябва...през Google ми изкара единствено един анти УНСС форум или нещо подобно, но за други не срещнах...освен този, който аз знам...
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Много хора искаме това да е така. Може да изпращате вашите идеи, проекти или мнения относно структурата, функционалността, дизайна и правилата на форума на УНСС, на e-mail: web@unwe.acad.bggitty написа: ... Мен ми се иска да имаме 1 хубав официален форум който да е добре разграфен по теми и по възможност да има същата визия като на сайта..
Утре Наш Става Светът !
-
unss.free.bg
- В началото бе словото
Какво е значението официален ли е даден форум или не?! Важното е, че има вероятност някой имащ отговор на въпроса ти да влезе на същото място и да ти помогне. Без значение дори дали форума е за УНСС или някакъв общ. Важното е, че точно на това място съществува тема, която засяга интересите ти. Поне аз така виждам нещата.
http://www.unss.free.bg заработи преди малко повече от месец - в началото беше само 1 раздел и нищо повече. За този кратък период се появиха много подраздели, само човек да има желание да пише.
Съществува и място, където всеки може да даде предложения относно форума. Повечето досегашни бяха удовлетворени.
Това го казвам по повод на изказването на gitty, че й трябвал добре разграфен форум.
Всичко добро! Когато (ако) се появи официален форум, ще видим колко ще сте активни.
Дотогава заповядайте в сегашния, ако имате желание. Далеч съм от мисълта да правя някакви агитации. 
Всичко добро! Когато (ако) се появи официален форум, ще видим колко ще сте активни.
-
unss.free.bg
- В началото бе словото
-
unss.free.bg
- В началото бе словото